Kazaam Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 A jak to děláš u svých dýmek? Úplně bez ochrany? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Já sem zakuřoval Tikalovu bez ochrany (ja mu věřím ) a na funkci to nemá vliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Kuci vo co go? Pasta, ochrana? :-) nejak se v ty problematice ztracim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 (upraveno) Někteří výrobci Bobe vymazávají vnitřek kotlíku v dýmce jakousi zakuřovací pastou.Tvrdí,že se rychlej vytvoří karbonová vrstva,která má snad být lepší než u dýmek nevymazaných.Prokázané to moc není,může se ta pasta loupat a navíc může zakrývat kazy.Radek - Tikal dýmky nevymazává a také se tam ta vrstva karbonová udělá a navíc to lépe vypadá.Tož asi tak.Co Bobe chceš začít s dýmkou? Upraveno 27. listopadu 2013 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Tak je jasny ze predseda to dela dobre! Jsem si to tak nejak myslel Takze kdo si koupi dymku s pastou at se stydi! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Ty levnější bývají s pastou,ale nikde není napsané,že jsou horší :-) Jak říká Radek vysmirkovat na dřevo a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Děkuji ti Bobe za důvěru Zakuřovací pasta má apriori zabránit spálení dřeva a má napomoci vytvořit karbomovou vrstvu. Je to směs tuhy/grafitu/ popela a něčeho jako vodní sklo. Mě to vadí jak z esterického,tak zejména chuťového hlediska. Chvíli to trvá,než se pasta vypálí a usadí, no humus. Já komoru jen lehce vybrousím. Dříve jsem ji brousil smirkem o zrnitosti 600, takže byla téměř lesklá,ale časem jsem zjistil,že je to zbytečné a dělám to jen 220 a nejsou problémy, když se má dřevo napálit,tak se napálí. Kouřit se má pomalu a zlehka a jak pravil jeden výrobce dýmek z Polska, Kouří se tabák ne dýmka, načež vyrobil dýmku ze dřeva a cca 15 minut ji kouřil,než vzplála Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Ještě jednou musím Radkovi poděkovat za luxusní práci, kterou provedl na mojí fajce, jsem z ní unešený , přikládám alespoň jedno foto :notworthy: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Děkuji ti Bobe za důvěru Zakuřovací pasta má apriori zabránit spálení dřeva a má napomoci vytvořit karbomovou vrstvu. Je to směs tuhy/grafitu/ popela a něčeho jako vodní sklo. Mě to vadí jak z esterického,tak zejména chuťového hlediska. Chvíli to trvá,než se pasta vypálí a usadí, no humus. Já komoru jen lehce vybrousím. Dříve jsem ji brousil smirkem o zrnitosti 600, takže byla téměř lesklá,ale časem jsem zjistil,že je to zbytečné a dělám to jen 220 a nejsou problémy, když se má dřevo napálit,tak se napálí. Kouřit se má pomalu a zlehka a jak pravil jeden výrobce dýmek z Polska, Kouří se tabák ne dýmka, načež vyrobil dýmku ze dřeva a cca 15 minut ji kouřil,než vzplála Tak pravda je ta,že ta pasta může zakrývat kazy,co si budeme nalhávat.To co by jsi ty nepustil dál,někteří zakryjí pastou,takže je to o důvěře.Tu vzplanutou myslíš Brog? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Chlapi, to je situace! Sotva jsem oprášil fajfky, chytl jsem chřipku a jak jsem tak chrchlal, rozhodl jsem se přestat kouřit cigarety. Což zatím funguje, měsíc jsem to neměl v hubě, potřebu nikotinu v pohodě pokryvam elektronikou. Ale bojím se zatím zapálit i fajfku, že bych přes ni zase spadl do cigaret. A to nechci, protože se bez nich cítím úplně skvěle. Kouřim skoro čtyřicet let, nikdy bych nevěřil, že je takový rozdíl kouřit x nekouřit - žádné potíže s dechem při sportu, menší únavnost a vůbec. Bezvadný příspěvek ve vlákně o fajfkach, zejo... Jen by me zajimalo, jestli někdo z vás má tuhle zkušenost, že z cigaret přešel plně na fajfku bez návratu k cigaretě, ty už fakt nechci.Zdar Petře!Tož už jsi oprášil dýmky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 (upraveno) Nechválit,vleze mi to na mozek Ne, díky a rádo se stalo, ta už musí být krásně zakouřená. jasně myslím Broga Pár lidí znám,cigára zahodili a jedou dýmku a jsou spokojení. Upraveno 28. listopadu 2013 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Nechválit,vleze mi to na mozek Ne, díky a rádo se stalo, ta už musí být krásně zakouřená. jasně myslím Broga Pár lidí znám,cigára zahodili a jedou dýmku a jsou spokojení.Jojo, já dal dnes po dlouhé době doutník a ze začátku se mi křivila ústa, potom už to šlo, ale prostě ne, na latakiovou pochoutku v dýmce to nemá ani trochu :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 No uvidim, mozna pristi rok v lete k narozkam neco od mistra koupim, ale trochu se bojim reakce doma :-) uz takhle doutniky blbe kouse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 (upraveno) S dýmkou budeš za intelektuála Upraveno 28. listopadu 2013 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 To jako s doutnikem vypadam jako blb nebo co? :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 To jako s doutnikem vypadam jako blb nebo co? :-))) Do háje, neví tady někdo, jak se zakládá anketa v již běžícím vlákně???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Myslíš jako anketu? Bob vypadá jako blb s doutníkem: Bob vypadá jako blb s dýmkou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 já to neřekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 No uvidim, mozna pristi rok v lete k narozkam neco od mistra koupim, ale trochu se bojim reakce doma :-) uz takhle doutniky blbe kouseUž ho máme v sítích Ještě Kamil a bude :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 (upraveno) Už několik hodin sedím u dýmka.net, už jsem si naplánoval, jak příští týden zajdu k Hodulovi mrknout, co má, fakt supr, díky moc... Upraveno 30. listopadu 2013 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se