Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chutná báječně, oliva je cejtit. Trošku mě rozčiluje větší vůle pro filtr, takže tam malinko poskakuje, ale to si sedne. Zakouřil jsem jí čistou virginíí. Přiznám se, že jsem nakonec nedal na Radkovu radu, z důvodu časové tísně zašel do Dlouhé a koupil Virginii No. 1. (s tou močkou u MB si měl pravdu). Takže mě čeká cesta pro Gawitha, trošku ještě zvažuju, jestli místo Brown Rope No.4 nekoupit z pohodlnosti Best Brown Flake. Co vy na to?

Odesláno

ale jo best Brown jde,ale lano má větší koule.

Ten filtr mě mrzí,ale mělo by stačit,když ho před vložením trochu zmáčkneš a ono to bude více na fest a to jsem měl starost,jestli tam vůbec půjde....

Odesláno

Tak já se taky pochlubím...tři kousky, co jsem koupil...dvě nové Petersonky a jedna renovovaná Chacomka na Kentucky Nougat...je to má první "estate" dýmka, vypadá jak nová a za nějakých 315 korun mi poslouží dobře :)

kvx8f.jpg

Odesláno

Když to tu tak čtu, tak mě napadlo to zasejc zkusit. Kdysi jsem měl nějaký višňový tabák, snad MacBaren? prostě něco celkem levnýho a docela mi chutnal. Poradíte mi něco takovýho aromatickýho, co mi neutrhne hlavu ani pajšl ?

Odesláno (upraveno)
Odesláno

Osobně bych doporučil Connoiseur Choice...má to být Vanilkovo-ovocný, ale Vanilku v tom necítím, jen to ovoce a je super :) ... Jinak stálice je GH Kentucky Nougat

Odesláno

Kentucky Nugát mě také napadl,ale bohužel již nesehnatelný u nás :-(  /jedině za zahraničí -Anglie a za cenu ne moc lidovou /

• po 3 týdnech...
Odesláno

Dnes jsem dal GH Kentucky Nugát a nějakou Plzničku k tomu,no bylo to super.Výlet na kole a pak sednutí na zahrádku ,co dodat.

Odesláno

Já včera poctivou porci latakie z nedávno koupené, nádherné bentky s pavučinkovým rustikem od Pavla Hápa. Snad i vyfotím, myslím,že stojí za to

Odesláno

Tak už víme u koho je  :evil:  A jakou latakii Radku? Já dnes trochu Sama od SG,byla to mňamka , hořelo to prach bídně,ale ta chuť.

Odesláno (upraveno)

Jedna nekouřená vintage zvláštnost od Lugi Radice, právě mi přišla z Itálie

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Tikal
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Krása nesmírná,ale půjde spravit ten zlomený náustek?  :D Au,Au,už mlčím.

Upraveno uživatelem bohus76

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...