Tittus Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 zájem třeba bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Tak jsem to dal do prodeje a uvidíme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Večerní pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 oliva http://rxpipes.blogspot.cz/2015/07/vikingove.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Obě velká paráda, ani nevím která se mi líbí víc, ale asi ta broušená... Mám o čem přemýšlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Nádhera Radku, ta piskovana má parádní Straith Grain :-) Budu muset tu olivu taky jednou zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platiridos Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Zaujaly mě ty dýmky z olivy. Je nějaký rozdíl v kouření olivovek a briárek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 No jéje, je Oliva je těžší než briar a je znát i v chuti. Miluji z ní kouřit lana /přírodní tabáky/ a latakie, dá jim to další rozměr. Hořlavosti se bát nemusích, oliva se napalujhe podstatně hůře než briar, zejména díky olejnatosti.Práce s ní je složitější, ale je to určitě věc, co bych každému doporučil, což dělám vcelku pravidělně, ostatně jsem jich už pro kluky z fóra pár udělal, tak ti můžou sdělit své dojmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 (upraveno) Dovolím si zveřejnit pozvánku na zajímavou výstavu s dýmkařkou tématikou, na kterou zapůjčuji část své sbírky starých dýmek a myslím, že to stojí za zhlédnutí. http://www.muzeumvmilevsku.cz/expozice.htmlhttp://www.klastermilevsko.cz/ Upraveno 26. srpna 2015 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 to si mohol pouzit tu krasnu reklamnu fotku s tym frajerom, co si ho nafotil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 abych je nevyplašil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Jako Gabem ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 A s mojí dýmkou? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 (upraveno) Alespoň jste mu ji kluci měli zapálit :-) /ne dýmku,ale pochopitelně tabák v ní :-) . Upraveno 26. srpna 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Nějak to tu zkomírá, tak to trochu oživím http://rxpipes.blogspot.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 (upraveno) Je nádhderná a ten starý náustek k tomu perfektně sedne. Dýmka vypadá jak z roku 1910. Klasikovi tak trochu závidím. Asi zahájím taky literární činnost :-D Upraveno 15. prosince 2015 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Sice v jednom ze svých oblíbených vtipů označuji chytrého rakušáka za pohádkovou postavu, ale včera mi Pepík Prammerů udělal opravdovou radost. Kombinace jedo dýmky a Old Ironsides dopadla na jedničku. Morta a tabák si sedly dokonale. Zkrátka - hodina a půl orálních rozkoší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Hoď fotku té Morty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Jeden rychlý mobilní cvak včerejších hrdinů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Pěkná je Roberte,ta by se mi líbila.Já dal včera jednu "hranolku" od Boba a jako zákusek GH Ultimum višňák. Nějaké Gháčka kouříš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se