Tikal Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2018 Ty, Radku, nemáš rýmičku, nebo tak něco????Takhle hezky a slušně a bez odmlouvání, jsi mně neodpověděl, ani nepamatuju.Uplně jsem z toho nervózní, ............................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Ta tvoje nejistota je na tom nejlepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Zdravím kluci... Má již někdo z Vás odzkoušenou tuto limitku 2016 od Petersonu ??? Dnes se mi dostala do rukou, tak sem si ji nechal schovat a popřemyslim co sní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 To ani nemusím zkoušet, toho je pro mě prostě škoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 To ani nemusím zkoušet, toho je pro mě prostě škoda... Jak to myslíš ??? U tebe si tak nějak nejsem jist :0/ :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 To je málo kdo, to tě můžu ujistit. Ale tady je to jasný, tohle Radek nekouří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 (upraveno) Spíš bych řek, že Radek jako boss a velký tahoun tohoto vlákna ma odzkoušeno vše :0))) ... A není pro něj Škoda žádný tabák !!! :0) Upraveno 22. února 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Klucí otázka ... Jak moc dá zabrat toto chladné počasí dýmce - cca 60min kouření venku při venčení hafana ... Jsem línej se tahat v ruce s doutníkem, tak raději nacpu oblíbenou f.bentku schovám ruce a vyrážím ... kouřím jí v klidu, raději víckrát připálim, než abych jí zbytečně moc nahříval ( přehříval ) , ale i tak prostě nevím ... Mám se na to a dát si jí raději doma u krbu, nebo se stresuji kvůli ptákovině ... dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Se stresuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Jak to myslíš ??? U tebe si tak nějak nejsem jist :0/ :0DTo je klasicka hlaska z klubu, neber to doslova :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Se stresuješ. Tak, že mohu v klídku ?bánit? bez obav návratu s dýmkou na 3 kusy jo ... Sem prostě posera no :0D :0) To je klasicka hlaska z klubu, neber to doslova :-))Jak říkáš, jedním uchem <- druhým -> :0))) a myslet si svoje :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 4. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Doutniky mi tady v te kose nehori, takze zima musim protrpet bez nich. Dymka je naprosto v pohode. A este to zahreje ruce. Win-win Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 To já řeším pravý opak.... mě hoří vše, ale mrznou mi ruce i v rukavicich :0D A na dýmku skoro ani nesaháš :0D, stejně bych ji necejtil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Dýmku venku, fakt v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Jasně, to byla slavná Basova hláška. A jak psal Zdenda, tento typ tabáku, je pro mě opravdu škoda... Jinak v Extrémních mrazech mi venku nechutná dýmka, ani doutník. Rozdíl teplot je vysoký, víc to kondenzuje a obecně blbě se to chová, v dílně je dobře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Jedna starší Tikalka "macanda" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Tady je lépe vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Zdenku tím by se daly zatloukat kůly. Případně někdo zabít. Minimálně mě by zabilo ten kotlík vykouřit. Ufff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 A proč myslíš, že je furt panna, to je "kotlík" odhadem 22/60 ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se