Lobber Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Tak to nevím ... možné to je :0D Ale zas neříkám, že to budu hulit permanentně... Od teď, jen sváteční tabák. Ať vydrží co nejdéle :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Tak to nevím ... možné to je :0D To je jisté, znám to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Jak dlouho asi tak prosím vydrží neotevřený tabák (pytlík) než vyschne, změní chuť a vlastnosti apod.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Zagumičkuj si ten tabák do pořádného sáčku,vytlač vzduch a nacpi do šroubovací sklenice /ne od okurek,pokud nechceš mít okurkový tabák/ a klidně pár let vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 (upraveno) Tikal : Budu Té případě průběžně informovat jak to zvládám :0D Povidláček: Klidně bych se být tebou, nebál zajít třeba k Bobovi do krámu a vzít u něj jednu Bovedu62. A přihodit ji jak říká bohus76 do sklenice s tím tabákem ( ze mě by byla lepší ta s tou těsnící gumičkou ) Upraveno 21. ledna 2019 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Lobber - hezká zásoba, tak to má vypadat. Povidláček - všichni máme zaarchivováno, potravinářská folie to jistí. A když změní chuť, tak k lepšímu.Klidně 5, 10, 15 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Ona stačí jen potravinářská folie ??? Tomu bych asi moc nevěřil... Je pravda, že vlhký to tam je doatatečně a že tou fólii to utemuješ ještě víc, ale stejně by to mělo tendenci vyschnout ne ??? Kor jak píšeš - třeba po době 10let U plechovek bych se nebál... tady taky uvažuju o nějakém takovém podobném zaarchivování. Přeci jen je to lip zavakuovaný. Ale u sáčku bych si jist nebyl ... Ale v tomto máš samo víc zkušenosti než já :0) A jinak Děkuji klasiku :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Samozřejmě, že folie nestačí, tedy pokud jí není kilometr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Díky za rady mně šlo o to, že jsem někdy v srpnu 2018 dostal MacBaren v pytlíku, ale jak jsem spíš sváteční kuřák dýmky, tak jsem se k němu ještě nedostal a mám ho od té doby zavřený v zavařovačce (resp sklenici od medu) a říkám si, jestli ještě bude, třeba za půl roku, dobrý... přecijen, teď když je mráz, tak mě kouření dýmky úplně neláká (i když vlastně hřeje ruce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Zkrátka mikrotenové /tenké/ sáčky a tzv. Fresh folie vždy něco propustí,sázka na jistotu je pořádný "igelitový" sáček,co nejvíc vytlačit vzduch,zagumičkovat či rovnou udělat na sáčku suk a šup do sklenice.A než tam tabák dáme,tak by měl mít optimální vlhkost,zkrátka nesmí to být vyschlá mumie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Nechcete někdo pěknou dýmku? Viz. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/125065-p-dýmka-savinelli-joker-677/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 No já napsal potravinářská folie. Ale mám trochu něco jiného, je to silnější a nevim uplně jak se tomu nadává.Musel bych změřit kolik to má mikronů. (změřim) Ale je to tak silné, že to nepřetrhneš,neprothneš. Je to taky přícucka a polepovali jsme s tím stěny ve stříkacích boxech,že se nemusely potom čistit. Za rok se to servalo a polepilo znovu.Převážně mám tabák v plechovkách. Ono taky skladovat 30 kg tabáku ve sklenicích, kam by to člověk dal?Když mám načatý tabák ve sklenici a delší čas se k němu nedostanu, sem tam do sklenice párkrát dýchnu a zase zavřu.Na udržbu to stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 (upraveno) Kluci já se přidám do vlákna taky s nabídkou :0) sice svým způsobem neprodávam. - tak to prsknu sem... Papírová etuej - Peterson od rusticované - Kinsale FISHTAIL v XL 11 - Jestli někdo vlastní tuto dýmku a chtěl by si udělat hezký komplet tímto thinkingman vzorem. Než tím fůj co dělají teď ... Klidně pošlu nebo i rád vyměním, za váš nepotřebný pytlik, taktéž sig. Peterson DěkujiKonec hlášení :0) EDIT : Díky klasiku za dovysvětlení už mi to dává smysl Jinak, já tam raději mrsknu tu bovedu a mám na měsíce vystaráno, na to dychnutí bych asi fakt zapomínal ... i když mám určitě v plechovkách mín jak Ty :0D mejch 7 tabaku co mám na rok. Je pro tebe ani ne třetina :0) Upraveno 23. ledna 2019 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Tak 2 kousky připraveny na velice zaslouženou lázeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Konečně venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Trochu to tady zvednu, odpoledni siesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Dnesni prochazka byla fajn :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Tikalovka na výletě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 V muzeu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se