Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 3 hodinami, semi001 napsal:

Díky pane 👍 všiml jsem si, že jsi tu velký matador :)

Asi to na funkcích nepoznám, vidím to tak, že zajedu na Čerňák do Garminu a rozhodnutí padne na základě pocitu.. 

Ještě jsem koukal, že by teoreticky stačily Fenix 7 pro, svítilnu mají a funkčně vždy půjdu nahoru, když mám teď 945 🙈

Mají už 7 pro ten lepší senzor na zápěstí? (2 vs 4 čidla?). Já měl klasiku 7 a pak šel 8 amoled a jsem naprosto spokojený. 20 dní na baterku (cca 28 aktivit za těch 20 dní, většina s gps a dalšimi pripojenými senzory). Nepouživám je ale jako chytré hodinky, s mobilem je pripojim jen pro synchronizaci mimo domáci wifi. 

Odesláno

Fenix 7 PRO už mají nový Elevate 5 snímač tepovky.

Já popíšu svoji genezi s Garminama z poslední doby.

Byl jsem spokojený uživatel Fenixů 6, pred tím Fenixů 3. Pak přišel moment kdy jsem začal uvažovat o upgradu. Tady na fóru jsem koupil FR 955 solar. Z těch jsem naprosto nadšený. Nové funkce, ale hlavně byly lehoučké a krásně mi seděly na ruce. Pak jsem nějak zaznamenal novou funkci Svítilna. No tu jsem musel mít. 🙂 Takže jsem stál před podobnou otázkou jako @semi001. Fenix 8 jsem považoval za zbytečně drahé, takže Fenix 7 PRO nebo Epix 2 PRO? Ideálně ale FR 970.

Nakonec jsem vzal tady na fóru Instinct 3 solar. 😀 A za nějakou dobu jsem pořídil i FR 970. Takže aktuálně mám FR970 a jako otloukánky Instinct 3. Z FR970 nejsem tak nadšený jako jsem byl z FR955. Ani nevím proč. Svítilna svítí úžasně, ale nesedí mi tak dobře na ruce i když papírově jsou podobné jako FR955.

Jelikož už tolik neběhám (skoro vůbec) a na kolo mám Edge, uvažuju, že bych si nechal jen Instincty3. V zásadě mají vše co potřebuju. Takže jsem ve stavu kdy přemýšlím, jestli absence WiFi, map a hudby je pro mě tak zásadní, abych si nechal jen Instincty3.

@semi001 Nevím jestli jsem ti trochu pomohl v rozhodavání. 🙂

• Dát hlas 1
Odesláno

Rozhodně mám do toho větší vhled 😁

Já měl vždy jasno, že po 945 budou zase FR.. Ale čím cíce se do toho nořím, tím více je to problém 🙈

Jednoznačně by mi stačily Instincty, ale je tu to ALE 🤣  možná cesta je toho míc víc a pak si na to přijít jako to máš Ty :)

Musím říct, já jsem léta vyrovnaný s automaty, tak tohle mě vrátilo -14 let, když jsem řešil své první "lepší" hodinky 🤣

• Dát hlas 1
Odesláno
před 2 hodinami, Beet napsal:

Takže jsem ve stavu kdy přemýšlím, jestli absence WiFi, map a hudby je pro mě tak zásadní, abych si nechal jen Instincty3.

Takže se rýsují volné 970tky ? 🤣

• Haha 1
Odesláno

No všechno je možné. Ale zatím si je ještě chvíli nechám.

Dal jsem je po týdnu na ruku a ty barvy jsou přece jen zabavnější než ten monochromatický dispej u Instinctů. 🙃

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...