ferrycz Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 aha no takhle matematicky jsem na to nekoukal, jakou máš verzi Connectu, možná bych to přeinstaloval. fakt jsem to nikdy neviděl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yerab Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 tak tohle vidím taky poprvé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 (upraveno) Pocet kroku je v poradku. Pokud ujdu 20000 kroku a jeden meri 0,8 m, tak ve skutecnosti ujdu 16 km a ne 22,86, jak ukazuje aplikace. Nebo pokud ujdu 1400 kroku, tak by vysledek nemel byt 370 m, to bych cupital jak gejsaJsem si tě představil Ministerstvo švihlé chůze Upraveno 18. května 2017 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Velká Británie a její humor, to sem nikdy nepochopil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 Nechystate se někdo pustit za rozumnou cenu Fenix 3 po upgradu na 5? Stačí mi "obyč" verze bez safiru a bez tahu, jen hrudní pas bych asi chtěl. Kdyžtak SZ dikys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Já jsem F3 prodal a koupil F5 a spokojenost, kromě fíčur jsou i menší, což může bejt pro někoho plus... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 B737 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yerab Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 pěkné a ještě v kokpitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Také jsem již upgradoval a od místního člena pořídil fénixy páté řady. Vyhovuje mi menší velikost, ale přijde mi, že by si zasloužili širší řemínek. Na trojkách mi šířka řemínku vyhovovala, ale ta zůstala u páté řady zachována jen u modelu 5x. Jsem spokojen se svižnějším systémem, jiným provedením stříbrné lunety, která by měla být obtížněji poškrabatelná, a díky zapuštěnému snímači tepu už nebudu mít po celodenním nošení takový důlek v kůži :-) . Včera jsem poprvé zkusil GPS a chytla se velice rychle. Zbytek funkcí a přesnost měření budu muset dále otestovat. Za mě se upgrade vyplatil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Na ebay se už daj sehnat neorigo řemínky s quickfitem i pro 5x za pár korun, kup a seřízni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Na ebay se už daj sehnat neorigo řemínky s quickfitem i pro 5x za pár korun, kup a seřízni To vypadá dobře. Asi něco na mé F3 pořídím. Ale těžko hledám barvu kterou ještě nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Ja som za 7? kupil tento Lime. Bol som velmi milo prekvapeny kvalitou. Prijemne mekky, nechyta sa nanho prach a k tej watch face sadne ako uliaty....posledne tri tyzdne nenosim nic ine. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Vyfotíš mi prosimtě spodní stranu?Myslíš, že by šel u stěžejek zastřihnout a dát na jiné hodinky? Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Tak to neviem...ma26mm po celej dlzke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Původně jsem myslel, že je to ten quick nebo tak. Kdes kupoval? Vypadá dobře, a podle toho co píšeš bych si taky jeden nejspíš objednal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Bazošššš....je tam toho vcelku dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 mapy vo Fenix 5 su ako podrobne? citatelnost displeja? prechod z Fenix 3 sa oplati? ma verzia 5 moznost pouzit hrudny pas alebo ina optic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulin Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Mrkni na http://www.zivotsgarminem.czTreba ti to pomuze. Jen bacha, mapu ma 5x, ne 5 ci 5s Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barabas Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 skusal niekto porovnavat vydrz baterie F3 s hr senzorom a hrudnym pasom, bo potom zas svieti bluetooth/ant+ tak ze aky je rozdiel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Mam chvilku fénixe 5 a před týdne se mi stalo, že se mi zasekla obrazovka na ukazování srdečního tepu (aktuál ukazovaly, ale ten graf byl zaseklej). Dále se mi při nabíjení, nezobrazovalo aktuální procento nabití, ale jen počáteční hodnota a až po odpojení kabelu, se mi zobrazil aktuální stav nabití. V neposlední řadě se mi daleko rychleji vybíneji, což připisuji nějaké chybě, která zatěžovala akumulátor. Hodinky jsem hodil do továrního a od té doby cajk. Software mám aktuální 4,1. Snad se to s příštím softvarem vyladí. Máte někdo podobné zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se