wizard-ov Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Co Cegy řekne, to platí. Díky moc, za mne absolutní spokojenost a těším se na další obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Příjemný obchod. Za mne taky spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Sice jen maličkost, ale super dohoda a hladkej průběh;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 rychle a obetave, dokonce zapojil i cleny rodiny aby dodani probehlo bleskurychle. Poklona pane Cegy :-) ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Samozřejmě doporučuji, tady není vůbec o čem mluvit. Dokonce mám slíbenou i vodu zdarma - a to se vyplatí ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Začínám mít pocit, že si mezi sebou pinkáme hodinky jenom proto, aby jsme si dávali hodnocení. And the winner is.....Česká Pošta !Cegyho rozhodně doporučuji, perfektní přístup, atd. viz příspěvky výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 napíšu to i sem, když se chcete zbavit hodinek, zajeďte za Martinem, von si je koupí:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Výborná komunikace a domluva, naprostá spokojenost. Mohu jen doporučit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Díky za telefon, donášku a vše okolo obchodu. Rychlé, operativní, což jsem potřeboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Druhy obchod a samozrejme vsetko super ako vzdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 zapomněl jsem napsat-za mě doporučuji...prima pokec i obchůdek myslím že ne-naposledy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Chronomagor, jak má být Doporučuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josi Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Presny popis hodiniek. Rychle a korektne jednanie. Ochota pri dorucovani. Moje odporucanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Dík za Pepsi každopádně super domluva. zabaleno tak jak má být - prostě na jedničku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Dobra domluva a ultrasuperrychla platba, za me v pohode borec a rad nekdy zopakuju! Za me 1 s * a doporucuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Další bezva bezproblémový obchod. U některých členů není třeba čekat na potvrzení platby, odeslání zboží, cosi ověřovat... Jde to prostě všechno rychle a automaticky. Cegy je jedním z nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terorista Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Přidávám se k kladnému hodnocení, Díky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Příjemný pokec, místo kohoutkové vody káva a ještě tikající radost na zápěstí cestou domu. Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Další obchod s Martinem proběhl jako vždy v naprostém pořádku, navíc jsme fajně pokecali. Za mne spokojenost a určitě doporučuji. Díky, Martine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Vse v pohode, doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se