Duke650 Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Odesláno 9. března 2007 Gratulace a prosba šoupni sem nějaké fotečky prosím prosím smutně koukám
Ladis Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Odesláno 9. března 2007 Gratuluju, moc krásné. Zřejmě moje Hamiltony budou potřebovat kamaráda.
Conrad Odesláno 3. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2007 Myslíte si že je úplná pitomost koupit tyhle Steinharty v provedení gold když originály byly zcela jistě jen steel? Rozdil v ceně je nyní prakticky minimální http://www.steinhartwatches.com/store/gran...rquis-p-69.html
decebal Odesláno 3. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2007 Můj názor je, že ano. Ale to je jen můj názor .
Ferdo Odesláno 3. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2007 Moj názor je, že nie. Gold sú nádherné. Originály s luftwaffe aj s treťou ríšou odvial čas. Ale páčia sa len mne a Conradovi:)
risa7 Odesláno 4. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2007 STEINHART "Nav B-Uhr stainless steel". Tak tohle me docela prekvapilo. Ty same hodinky jako Azimuth Jagdbomber za tretinu ceny. Zacina me svrbet penezenka. Akorat to sklicko neni klenute, ale to DOME znamena klenba, to je divne. Jaka byla konecka cena i s dopravou ? Proc je na ceferniku T ? U Azimutu bylo L jako Luminova ?
Duke650 Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Odesláno 3. června 2007 Tak jsem neodolal a koupil, verzi STEINHART "Nav B-Uhr stainless steel". http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...mp;Sel_ID=18#13 Platil jsem Paypalem, trvalo to 2 týdny než přišly, ale jsou pěkný :-)) Prodejce komunikuje bleskově emailem anglicky. Akorát nemaj vypouklý sklíčko, což jsem čekal (Das gewölbte und entspiegelte Saphirglass), ale třeba mě němčináři opravěj, že jsem rozuměl blbě. Nepleteš se, skutečně to znamená klenuté (vypuklé) sklíčko. Jaké máš zatím zkušenosti? Taky si je chci časem pořidit :-)
Lapis Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Odesláno 3. června 2007 Tak jsem neodolal a koupil, verzi STEINHART "Nav B-Uhr stainless steel". http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...mp;Sel_ID=18#13 Platil jsem Paypalem, trvalo to 2 týdny než přišly, ale jsou pěkný :-)) Prodejce komunikuje bleskově emailem anglicky. Akorát nemaj vypouklý sklíčko, což jsem čekal (Das gewölbte und entspiegelte Saphirglass), ale třeba mě němčináři opravěj, že jsem rozuměl blbě. Nějaké fotečky nebyly by?
Duke650 Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Nějaké fotečky nebyly by? Před chvílí skončila aukce, nevyšlo to, přestal jsem přihazovat na 333 USD... http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...p;rd=1&rd=1
mechano Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 Před chvílí skončila aukce, nevyšlo to, přestal jsem přihazovat na 333 USD... http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...p;rd=1&rd=1 Já na to kliknul a tam je napsáno že je to chronograf. To bude ten co tě přeplatil asi zklamanej, žejo ?
Duke650 Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 (upraveno) Já na to kliknul a tam je napsáno že je to chronograf. To bude ten co tě přeplatil asi zklamanej, žejo ? Hmm jak to myslíš? Jo jako že dosud jsme se bavili o klasických B-Uhren a nejednou do toho plácnu chronograf s Valjoux 7750? To víš, jediný chronograf po dloooouhé době, u kterého bych překousnul i ty subdialy :-) EDIT SORRY už si pletu linky a aukce. To se 7750 se týká Archimede Pilot Chrono Tamty Steinharty resp. jejich popis neberu moc vážně, evidentě je nabízela nějaká fat american mamma, co nemá páru o hodinkách Upraveno 5. června 2007 uživatelem Duke650
damankapsky Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 No jo, ale jestli je kupovala jiná fat american mamma, co chtěla velké chronografy, tak zapláče.
Duke650 Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 No jo, ale jestli je kupovala jiná fat american mamma, co chtěla velké chronografy, tak zapláče. Nepletu-li se, vydražila je nějaká szumna polska dcereczka
Conrad Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 Tohle je prima vlákno, chtěl bych požádat má někdo dobové fotografie hodinek které sloužily za války at na té čí oné straně? A btw existovaly B uhren s mimostřednou vteřinovkou na 9 nebo je to jen velice pěkné řešení ale ze současné doby / např. Poljot 3603 a tuším že Unitas/
Filipes Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 B-uhren neměly vteřinovku na 9, bylo 5 výrobců (IWC, Stowa, Laco, Lange, Wempe) a 2 varianty číselníku, ale žádné s mimostřednou vteřinovkou (pletu-li se, opravte mě)
Frantik Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 Je bohuzel sice pekne, ze mnoho dnesnich B-Uhren se delaji s manualnim natahem, ale prave ten Unitas se subcifernikem jde proti puvodni predloze. Nicmene modely s velkou vterinovkou (Laco, Stowa) maji zase automat. Dlouho jsem se rozhodoval, ale pak jsem koupil Laco s automatem. Vzdy je to kompromis.
maxs Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 Tohle je prima vlákno, chtěl bych požádat má někdo dobové fotografie hodinek které sloužily za války at na té čí oné straně? Dve zo zbierky, ako ukážka. Prvá je Australian tank troops a druhá je nemeckého dôstojníka(hodinky Hanhart?).
Foundryman Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 Je bohuzel sice pekne, ze mnoho dnesnich B-Uhren se delaji s manualnim natahem, ale prave ten Unitas se subcifernikem jde proti puvodni predloze. Nicmene modely s velkou vterinovkou (Laco, Stowa) maji zase automat. Dlouho jsem se rozhodoval, ale pak jsem koupil Laco s automatem. Vzdy je to kompromis. Nejvíce se původního designu drží Poljot s kalibrem 2614, zas je tam datumovka...
Frantik Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 Nejvíce se původního designu drží Poljot s kalibrem 2614, zas je tam datumovka... Nektere modely Laco maji manualni Etu, ale zase jdou jen v "ladies" verzi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se