Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...
Odesláno

STEINHART "Nav B-Uhr stainless steel".

Tak tohle me docela prekvapilo.

Ty same hodinky jako Azimuth Jagdbomber za tretinu ceny.

Zacina me svrbet penezenka.

Akorat to sklicko neni klenute, ale to DOME znamena klenba, to je divne.

Jaka byla konecka cena i s dopravou ?

Proc je na ceferniku T ?

U Azimutu bylo L jako Luminova ?

• po měsíci...
Odesláno
1416897390xxl_pilot_silver2.jpg

Tak jsem neodolal a koupil, verzi STEINHART "Nav B-Uhr stainless steel".

http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...mp;Sel_ID=18#13

Platil jsem Paypalem, trvalo to 2 týdny než přišly, ale jsou pěkný :-))

Prodejce komunikuje bleskově emailem anglicky.

Akorát nemaj vypouklý sklíčko, což jsem čekal (Das gewölbte und entspiegelte Saphirglass), ale třeba mě němčináři opravěj, že jsem rozuměl blbě.

Nepleteš se, skutečně to znamená klenuté (vypuklé) sklíčko. Jaké máš zatím zkušenosti? Taky si je chci časem pořidit :-)

Odesláno
1416897390xxl_pilot_silver2.jpg

Tak jsem neodolal a koupil, verzi STEINHART "Nav B-Uhr stainless steel".

http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...mp;Sel_ID=18#13

Platil jsem Paypalem, trvalo to 2 týdny než přišly, ale jsou pěkný :-))

Prodejce komunikuje bleskově emailem anglicky.

Akorát nemaj vypouklý sklíčko, což jsem čekal (Das gewölbte und entspiegelte Saphirglass), ale třeba mě němčináři opravěj, že jsem rozuměl blbě.

Nějaké fotečky nebyly by? :)

Odesláno (upraveno)
Já na to kliknul a tam je napsáno že je to chronograf. To bude ten co tě přeplatil asi zklamanej, žejo ?

Hmm jak to myslíš? Jo jako že dosud jsme se bavili o klasických B-Uhren a nejednou do toho plácnu chronograf s Valjoux 7750? To víš, jediný chronograf po dloooouhé době, u kterého bych překousnul i ty subdialy :-)

EDIT

SORRY už si pletu linky a aukce. To se 7750 se týká Archimede Pilot Chrono

Tamty Steinharty resp. jejich popis neberu moc vážně, evidentě je nabízela nějaká fat american mamma, co nemá páru o hodinkách

Upraveno uživatelem Duke650
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Tohle je prima vlákno, chtěl bych požádat má někdo dobové fotografie hodinek které sloužily za války at na té čí oné straně? A btw existovaly B uhren s mimostřednou vteřinovkou na 9 nebo je to jen velice pěkné řešení ale ze současné doby / např. Poljot 3603 a tuším že Unitas/

Odesláno

Je bohuzel sice pekne, ze mnoho dnesnich B-Uhren se delaji s manualnim natahem, ale prave ten Unitas se subcifernikem jde proti puvodni predloze. Nicmene modely s velkou vterinovkou (Laco, Stowa) maji zase automat. Dlouho jsem se rozhodoval, ale pak jsem koupil Laco s automatem. Vzdy je to kompromis.

Odesláno
Tohle je prima vlákno, chtěl bych požádat má někdo dobové fotografie hodinek které sloužily za války at na té čí oné straně?

Dve zo zbierky, ako ukážka. Prvá je Australian tank troops a druhá je nemeckého dôstojníka(hodinky Hanhart?).

post-764-1183465814.jpg

post-764-1183465831.jpg

Odesláno
Je bohuzel sice pekne, ze mnoho dnesnich B-Uhren se delaji s manualnim natahem, ale prave ten Unitas se subcifernikem jde proti puvodni predloze. Nicmene modely s velkou vterinovkou (Laco, Stowa) maji zase automat. Dlouho jsem se rozhodoval, ale pak jsem koupil Laco s automatem. Vzdy je to kompromis.

Nejvíce se původního designu drží Poljot s kalibrem 2614, zas je tam datumovka...

Odesláno
Nejvíce se původního designu drží Poljot s kalibrem 2614, zas je tam datumovka...

Nektere modely Laco maji manualni Etu, ale zase jdou jen v "ladies" verzi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...