Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zase jeden absolutně bezproblémovej obchod. S Honzou jsme se rychle dohodli, přijel za mnou, dal si kafe, vzal si hodinky, dal mi prachy a zase odjel :) Naprostá pohoda.

Díky

• Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
Odesláno

Taky samá chvála. Pivko, pokec, vzal hodinky a ještě u toho se mi mrknul na zpožďující se Primky. Nářadí po kapsách je nutnost. :)

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Domluva se mnou byla těžká ( i když jsem něco chtěl já ), ale Honza to překousl a obchod se uzavřel. Díky

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

minulý týden jsem kupoval od Honzy své první Primky...vše proběhlo dle dohody, hezky jsme si popovídali, nabídl mi jejich případný servis, na Primky je fakt machr...mohu jenom doporučit...

Odesláno

Mám s Honzou jen ty nejlepší zkušenosti, a to jak ze strany kupujícího, tak i prodávajícího. Ale kdo by vlastně čekal něco jiného, že  :D

• po 2 týdnech...
Odesláno

udelali jsme obchod pred rokem, s jednanim, zaslanyma hodinkama, dodaci lhutou, proste vsim, jsem byl spokojenej, dekuji

• po 2 týdnech...
Odesláno

Vyborny kupujici.
Velmi rychle vyrizeni,super jednani,maximalni ochota,prijemne chovani,vstricnost vudci prodejci.
Kdyby byl kazdy kupujici takovy,tak by vse mohlo fungovat bez problemu.
Dekuju a vsem urcite doporucuji!

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
Návštěvník Ondra
Odesláno

Díky za rychlou domluvu a bezproblémový obchod. Kdykoliv v budoucnu opět rád... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...