konnan Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Bohužel bez osobního pokecu, ale jinak super obchod. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undertaker Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 výborná a rýchla komunikácia vrelo doporučujem super obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
selassje Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 I bought a watch recentyl from Honza, all good, thanks !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Honzo, diky za setkani, prijemny pokec. Rad jsem poznal dalsiho prijemneho pacienta. Nemuzu jinak, nez vrele doporucit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Příjemná domluva a rychlá platba. Děkuju a doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Honzo, dakujem este raz - hodnotenie na 4 hviezdicky z troch ... Dakujem za obchod.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Všechno v naprostým pořádku, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 jasná, stručná domluva, vše ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Malej kšeft, ale za mně good. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 S Honzom tradicne rychla, vecna domluva, co viac si zelat..... Nazdar, zdar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Honzo dekuji za dalsi velice prijemny obchod. Zvlaste za moznost mit hodinky driv, nez jsme si nasli chvilku na prijemne setkani. Budu se tesit na dalsi spolecny bussines Musim s radosti doporucit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Když jsem v jednom vlákně narazil na fotku hodinek, které byly kdysi v dětství moje první a posteskl si, že už je asi nikdy neseženu, tak mě Honza kontaktoval s tím, že jedny takové doma má, dokonce nikdy nenošené uloženky. Cenu stanovil dle podobných hodinek na eBay, což mi přijde fér. Předání poštou a platba na účet proběhly ve znamení vzájemné důvěry. Takže spokojenost a doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Neměli jsme ani jeden moc času , byl to bezproblémový super rychlý obchod , jak to má být.Díky J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Všechno super, snadná, rychlá domluva, přijemný setkání:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Vše bez problému. Díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Opet vse za jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Superrychlý bezproblémový obchod a krásný hodinky, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Vše v pořádku, hodinky parádní a děkuji za tvoji vstřícnost Honzo. Zase někdy se budu těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Další obchod naprosto vpoho. Někdy to snad bude s pokecem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Vše v pohodě. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se