KPX Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2013 Hodinky.. pěkné, možná i stylové a velké uznání za práci pana Brože, ale pokud bude spojovat jméno "prestižní hodinářské manufaktury" člověk, kterého spoluprovází kauza např. zlaté cihly pro příslušníky MP Praha - (tedy firma,kterou vlastní).Nevidím jiný záměr a zájem než "chytře" vytáhnout s oveček jejich peníze.
Rodkopf Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2013 Nevím, jak je to tady s odkazy na kibiho stránky( nejdou zkuste zadat něco jako tohle na googlu ), kde má model P&B Hard Coal vyfocen, ale komentář, který tam někdo přidal zde určitě zveřejnit mohu... zajímavý názor Ale hodinky vypadají docela hezky! BTW: Jsou fakt z Molnije? KOmentář Josef NovýBřezen 17th, 2013REPLY QUOTELži, lži a ještě jednou lži. Kam to ten pan Prokop vede, když se nám snaží namluvit, že jsou tyhle hodinky jedinečné a ručně vyrobené. Pouzdro za 50 dolarů z e-baye, strojek naspecifikovaný u ETA ve švýcarsku ? jedinné, co je na tom jejich práce je ten nový název. Navíc tenhle strojek má rezervu nátahu max 45 hodin a to jenom když má opravdu dobrý den. Ručky ukradené ze staré kapesní Molnie. Pokus si zákázník nechal tohle všechno nakecat a zaplatil za ně byť jen čtvrtinu toho, co chtějí za ten svůj předchozí ?skvost?, tak je to naprostý idiot.Pan Prokop je ostuda pro všechny hodináře a měl by přehodnotit svůj přístup k vydělávání peněz (protože o ničem jiném tenhle švýcarský obchodní model založený na bohapustém lhaní zjevně není). Pan Brož by se ho měl co nejdřív zbavit, jinak to s ním půjde z kopce a přijde o veškerou těžce vydobytou pověst jako nezávislý hodinář?
Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 http://www.prokop-broz.cz/kolekce/classic/classic/terrace.html
bandicoot Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Ty ručky by to chtělo dotáhnout. Jinak nápad s projekcí vteřinovky na minuty je fajn.
Micey Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 No, taky se mi to zdá nějaký nijaký (až slabý). To co píše Bandi by bylo fajn, ale tim, že to nesedí, to moc.. nevypadá. A nejsem si jist, co myslej tim Unitasem 9497
Peta-Biker Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 (upraveno) To pro nás, socky, není. Upraveno 17. října 2013 uživatelem Peta-Biker
bandicoot Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 @Micey: Haha, ja si vubec nevsiml, ze to nesedi. V tom pripade je to jen pocmarany cifr. Skoda.
Rodkopf Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Jako elegantní oblekovky za 10 tis., proč ne...
Návštěvník admira Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 http://www.prokop-broz.cz/news
cigi Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 (upraveno) V 17. 10. 2013 v 6:30, bandicoot napsal: Ty ručky by to chtělo dotáhnout. Jinak nápad s projekcí vteřinovky na minuty je fajn. Taky mi chvíli trvalo, než jsem se dopracoval k tomu, že to tak není, ale je to nápad, který stojí za zkoušku !!! Dál ovšem pořád nemohu dopočítat, co vlastně označují indexy hodinové stupnice - vychází mi 12 minut, což je fakt originální detail. Vlastní hlavu šroubků považuju za svéhlavost, zvlášť, když ten logotyp nějak není vidět..... Grafika je ovšem efektní a taková zapamatovatelná, výborný !!!! Kdyby minutovka byla dost dlouhá - čupr hoďky !! Upraveno 5. listopadu 2013 uživatelem cigi
Tomas_2002 Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Nějak nechápu, kdo je koncový zákazník těchto kukaček. Někdo, koho už omrzely Pateky, AP, Jaegery a tak si chce koupit něco no-name, Czech Made za půl koule ? Kdybych ty peníze měl, proč bych si je měl koupit ? Chápu, že zkušený obchodník prodá i dojnou krávu do pátýho patra paneláku, ale co říká v tomto případě potenciálním zájemcům ?
Rodkopf Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Říká jim, že to je dojná kráva do pátého patra paneláku a oni zřejmě maj tolik peněz, že se jim ta idea zbytečnosti líbí.
sery.vlk Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 V 17. 10. 2013 v 20:46, Rodkopf napsal: Jako elegantní oblekovky za 10 tis., proč ne... Elegantní pouzdro si představuju jinak. Mně přijdou jako takový hodinky pro Šípkovou Růženku, schovaný v pavučině...
JaRooN Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Tak jsem to tady prokousal a myslim, ze pan Prokop pochopil, ze tady jeho cilova skupina nesidli a tak sem prestal chodit.Opet se mi jednou potvrdilo, ze marketing je bublina, ktera, kdyz zautoci na spravnou vrstvu, tak dokaze vydelat velke penize. Ke kvalite se vyjadrovat nebudu, to uz tady zaznelo mnohokrat... Pro me predrazene, marketingove nafoukle cibule, ktere se dimenzuji nekam do vesmiru, i kdyz raketa jeste neni ani navrzena...
Lu2cz Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Hmmm, taky mi nedá, abych si nepřisadil :-) Hodinky jako takové se mi líbí, zajímavý nápad a zpracování bude asi také kvalitní... ale přepracovaný strojek UNITAS a cena 600t Kč, to mi přijde opravdu mimozemský nápad... Ale na druhou stranu, pokud se najde někdo, kdo to koupí za tu cenu, tak jak se říká, proti gustu ... :-) a já si koupím něco jiného :-)
Cyber Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Překvapilo mě, že jde už o třetí logo u této zajímavé mladé značky. Doufám, že pro každé hodinky se nebude dělat nové, jak tomu doposud bylo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se