Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 251
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Sorry za OT

Poradte mi prosim... Jak mam dat do ignoru nejakyho clena? Prispevky od jednoho clena uz cist nedokazu a nechci :)

Vlez mu do profilu a daj "Přidat jako přítele" :). Alebo choď do svojho profilu a tam je niečo ako Ignorovaní uživatelé.

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ahoj chronomilci. Jsem zde nováčkem a některé náležitosti ještě nemám "vychytané". Potřeboval bych napsat PM jednomu tunajšímu váženému členovi (Ondoni), ale zpráva nejde odeslat - má to určitým způsobem bloklé, zamknuté, včetně inzerátu, kvůli kterému sem vlastně píšu. Poradí mi někdo jak na to? Díky Lukáš

Upraveno uživatelem vogysan
  • po měsících...
Odesláno

Ahoj chronomilci. Jsem zde nováčkem a některé náležitosti ještě nemám "vychytané". Potřeboval bych napsat PM jednomu tunajšímu váženému členovi (Ondoni), ale zpráva nejde odeslat - má to určitým způsobem bloklé, zamknuté, včetně inzerátu, kvůli kterému sem vlastně píšu. Poradí mi někdo jak na to? Díky Lukáš

Mám stejný problém:-)

Odesláno

To byl mod jako zeman prezident! Taky zoufala volba....

Ja ho třeba jako móda měl rád. Přinášel jiný - vlastní pohled na konflikty a velice často jsem mu dal za pravdu. Občas narazil na člověka, jako ty, který ho natolik iritoval, že si nemohl pomoct a otevírala se mu kudla v kapse jen viděl, že ses přihlásil...

Ale tak to bývá i v životě a pokud oba neumí projevit toleranci, tak se prostě časem musí zabít. A co si budem povídat, ty slovo tolerance ignoruješ totálně...

• po měsících...
Odesláno

Ahoj, jako nováček fóra zápasím s vkládáním fotky do příspěvku. Na knife.cz, kam také přispívám, je to brnkačka. Děkuji za případnou pomoc

Odesláno

Prischera: wau, to je super obrázkový návod. Mám takové tušení, že kolega spíš bojuje s velikostním limitem fotografie.

a co mu brání ji zmenšit?

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Můj kolega si jednou před přeinstalacej zazálohoval komp tak, že ze všech souborů udělal zástupce a ty si nahrál na flešku. Tím chci říct, že nám to po světě běhá všelijaká pakáž.

Odesláno

Frostie: to se neptej mě, nemám stejný problém. Jen jsem chtěl ocenit příšerův super obrázkový návod.

Jestli to děláš na mobilu, tak si stáhni nějakou appku v google store. Vyhledej image resizer.

Odesláno

Dík :). Sem to před časem smolil do SZ nově registrované slečně/paní co se nám pak pokusila prodat nějaký šmuk. Vyloženě marné snaha. Tak se to třeba bude tady hodit víc :)

• po měsících...
Odesláno

abych kolegovi nekřivdil, tak se raději zeptám - je zde nějaké pravidlo jak rychle se musí odpovídat na SZ? Po návratu z dovolené řeším přednostně důležité pracovní i soukromé záležitosti, tak jsem si dovolil jednomu členovi neodpovědět okamžitě, ale jeho reakce se mi zdá osobně poněkud přehnaná.. (mezi první a druhou zprávou uběhlo 24h, dnes večer, tj. po 36h, bych se k odpovědi dostal..)

"Hm, tak inzerát na výměnu napsat umíš, ale odpověď na SZ, třeba jen "nemám zájem" nebo tak něco, už je asi na tebe moc složité. Smutné, kam tohle forum spěje.."

:eek: :eek: :eek:

Odesláno

Jarete, pravidlo na to není. Otázkou je, zdali jsi mezitím na chronomagu třeba nebyl (což může být vidět), a tudíž by bylo slušností odpovědět, a ne prokrastinovat :-) Na druhou stranu si myslím, že 36 hod je v poho.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...