Cyril Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 (upraveno) Normálně mezi lidmi se řekne šuplera, ale odborník použije ten druhý výraz.Když už jsme u toho mudrování, tak bych jen dodal, že "šuplera" (německy die Shublehre - čti šuplere) tedy "posuvná míra" je vlastně správně. Ale taky říkám "Tah" a doufám, že to časem bude uznáno jako správný výraz. Náramek maj ženský na parádu, nebo policajti pro zadrženýho... Daleko víc mne k infarktu přivádí fakt, když v Televizních novinách v reportáži vidím, jak se srazil Toyota Land Cruiser a Land Rover Discovery, ale moderátora to vůbec nevzrušuje a klidně oznámí, že nehodu obou Džípů vyšetřovala místní policie..... Fake! Edit: Láďo předběhl jsi mě.... Upraveno 30. prosince 2012 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Teda Adame, tak to není, šupléra nebo posuvka, to je stejná věc, jen jinak pojmenovaná. A tah a náramek, jsou dvě různé věci. Není-liž pravda? Samozřejmě máš pravdu, špatně jsem to definoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Ale taky říkám "Tah" a doufám, že to časem bude uznáno jako správný výraz.Toho bohdá nebude.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Ale taky říkám "Tah" a doufám, že to časem bude uznáno jako správný výraz. já doufám, že ne! tvrdě od zákazníků vyžaduju používání správné terminologie - jakmile někdo místo náramku řekne tah, nic mu neprodám, dokud obřadně neodprosí sv.Petra (patrona hodinářů) za svou neznalost - celý rituál se provádí u hodinářů v suterénu, apoštola hraje mechano a já provádím rozhřešení (exekuci) nebohého hříšníka - je to spojeno s trochou bičování u soustruhu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 já doufám, že ne! tvrdě od zákazníků vyžaduju používání správné terminologieA jak mě nasere,tak mu neprodám ani cihlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tc95 Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Jo, jo, a pro báby který si hrajou za pultem na odborníky, taky. tak jeste jinak...... nasadte si z kubsonem naramky, vemte se za ruce a opravte si to na tom webu nez budete nekoho poucovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 tak jeste jinak...... nasadte si z kubsonem naramky, vemte se za ruce a opravte si to na tom webu nez budete nekoho poucovat proč by měl mechano něco na našem webu opravovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 tak jeste jinak...... nasadte si z kubsonem naramky, vemte se za ruce a opravte si to na tom webu nez budete nekoho poucovat Ja tam vidim napsano 'naramek'. Tak co? Ale doma taky rikam 'tah'. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tc95 Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 uz jsem to nestihl do editu na tom shopu uz je to ok....tak jsem kouknul jinam od kdy teda jste ty odbornici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Ja tam vidim napsano 'naramek'. Tak co? Ale doma taky rikam 'tah'. páč jsem to po upozornění hbitě opravil, za to domácí tahání si dej 2 očenáše a jedno bičování a budiž ti opuštěno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 uz jsem to nestihl do editu na tom shopu uz je to ok....tak jsem kouknul jinam od kdy teda jste ty odbornici já jsem psal, že školení o správné víře v náramky jsem dostal až v ateliéru K&M, jen hlupák se nemění. nic víc za tím nehledej šerloku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tc95 Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 proč by měl mechano něco na našem webu opravovat? psal jsi neco o suterenu, u soustruhu. apostol atd(jo a zrovna jsem zkouknul pulp fiction ) a do toho tady porad ty naramky,naramky,naramky..... asi jsem si to spatne vylozil....jinak v prodane je toho jeste dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 psal jsi neco o suterenu, u soustruhu. apostol atd(jo a zrovna jsem zkouknul pulp fiction ) a do toho tady porad ty naramky,naramky,naramky..... asi jsem si to spatne vylozil....jinak v prodane je toho jeste dost. souvislosti, nadhled + správná terminologie a dojdeš osvícení, ještě není pozdě obrátit se na správnou víru? náramkovou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 páč jsem to po upozornění hbitě opravil, za to domácí tahání si dej 2 očenáše a jedno bičování a budiž ti opuštěno Tak jo! Kaju se! A navrch si dam vodku od Draka. Snad se zase brzy uvidime! Zatim cau! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2012 Ja tam vidim napsano 'naramek'. Tak co? Ale doma taky rikam 'tah'. Já zase třeba navečer řeknu:musim ještě do krámu.........a jsem v tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 (upraveno) Když už jsme u toho mudrování, tak bych jen dodal, že "šuplera" (německy die Shublehre - čti šuplere) tedy "posuvná míra" je vlastně správně. Klugscheißernotiz: Cyrile, jsi si jisty tim "Shublehre"? To jsem jeste nikdy neslysel, ja znam jenom "Schieblehre", nebo "Schublehre". Upraveno 31. prosince 2012 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Ale doma taky rikam 'tah'. No jó, doma dělaj lidi věci, když je nikdo nevidí. "Tah" je úplný neviňátko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 TAH DNES VECER ... bejvala cedule na stancich s prodejem losu ceskoslovensky statni loterie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2013 TAH DNES VECER ... bejvala cedule na stancich s prodejem losu ceskoslovensky statni loterie... naramky ti nasadi chlupaty pokus o preklad anglickeho bracelet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tc95 Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 bracelet ..... naramek ve vyrazu ozdoba zapesti kovovy pasek ve vyrazu hodinky wikipedie - tah (hodinky) - kovovy pasek k hodinkam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se