Přejít na obsah

Televizory LED, Plasma...

RomanP

Doporučené příspěvky

Díky. Zkusím tedy najít jinou. Ale se stejným rozlišením, to mě zaujalo. Nebo máš nějaký konkrétní tip? Jak TV vypadá je jedno.

Namátkou tyto dvě, viz linky. Neříkám, že je Grundig špatný. V této kategorii je takový výběr celkem v pohodě. Jen nepreferuji tuto značku. A nikdy jsem ten televizor neviděl. Na druhou stranu Datart je ideální místo, kde ji vyzkoušet in natura.

http://www.kasa.cz/audio-video-technika/ko...sung-le32a559-/

http://www.kasa.cz/audio-video-technika/ko...harp-lc-32d65e/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Namátkou tyto dvě, viz linky. Neříkám, že je Grundig špatný. V této kategorii je takový výběr celkem v pohodě. Jen nepreferuji tuto značku. A nikdy jsem ten televizor neviděl. Na druhou stranu Datart je ideální místo, kde ji vyzkoušet in natura.

http://www.kasa.cz/audio-video-technika/ko...sung-le32a559-/

http://www.kasa.cz/audio-video-technika/ko...harp-lc-32d65e/

Díky.Skočím do Datartu a pokud tam alespoň jedna z nich bude, tak mrknu, jak hraje a asi jí vezmu. Ještě jednou díky.

Odkaz ke komentáři

Taky mi to neda, nenosi ten clovek bryle ? Pak bych rozumel, proc pise o vyblitych barvach u plazmy po par letech ;)

Právě, že je nenosí ;-)

Jinak já jsem příznivcem velkého obrazu do té míry, že jediné, co jsem ochoten mít doma je projektor. 1 metr je podle mne přiměřená vzdálenost při práci s 30" monitorem, ale sedět metr před obrazem při koukání na film mi přijde opravdu velmi divné.

Odkaz ke komentáři

Díky.Skočím do Datartu a pokud tam alespoň jedna z nich bude, tak mrknu, jak hraje a asi jí vezmu. Ještě jednou díky.

Ano, hlavně si vezmi tobě známé DVD, nebo to nech na běžné TV vysílání co znáš a sám si šteluj s jasem, kontrastem a barvami. Oni to mají kolikrát schválně špatně nastavené.

Odkaz ke komentáři

že by? zkus si před tu 32 sednout do vzd. max jednoho metru a poreferuj :-)

Sedím 50cm od 30" LCD (2560x1600) a klidně poreferuji. Je to akorát.

32" na -televizi- je prostě nesmírně malá úhlopříčka. Navíc v této kategorii minitelevizí se nedělá nic s kvalitním obrazem, slušné S-IPS panely s vysokým kontrastem (nedynamickým, ale nativním) se dělají od 40" nahoru.

Upraveno uživatelem Radek Hulán
Odkaz ke komentáři

32" na -televizi- je prostě nesmírně malá úhlopříčka. Navíc v této kategorii minitelevizí se nedělá nic s kvalitním obrazem, slušné S-IPS panely s vysokým kontrastem (nedynamickým, ale nativním) se dělají od 40" nahoru.

Vzpomeň si na doby CRT - tenkrát úhlopříčka 82cm (cca 32") už byla hooodně luxusní, my měli 72 cm a koukalo se na to ze dvou-tří metrů.. s odstupem času a při koukání na 42" nám to připadá malé, ale určitě bych si netroufal tvrdit, že to byla (je) nesmírně malá úhlopříčka nebo dokonce minitelevize

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři

Kluci dyt si z vas dela prcu a provokuje, ze se s nim bavite...

Odkaz ke komentáři

Pokud takto využíváš monitor tak bezpochyby plní účel, ale to jsi měl říct hned, že na plazmě, promiň LCD sleduješ nejraději mozajku :suicide_anim: (6 a více programu na jednou) a ušetřil jsi nám spoustu dohadů :thumbsup_anim:

Mimochodem jak to děláš se zvukem?

Upraveno uživatelem maisel
Odkaz ke komentáři

sleduješ nejraději mozajku

To je úhledně poskládané -jen- pro účely screenshotu, to dá rozum :)

Ale 30", respektive 2560x1600, má velký smysl, protože si vedle sebe otevřeš, typicky:

1. specifikaci (většinou Word dokument)

2. databázový nástroj (Navicat, SQL Management Studio, atd.)

3. programový kód (UEStudio, Visual Studio, atd.)

4. poznámkový blok se zápisem z porad (OneNote)

5. kalkulačku, Messenger, Skype, nějaká hudba :-)

Vidíš to všechno najednou a nemusíš se pořád přepínat mezi okny. Mnohem vyšší produktivita.

Upraveno uživatelem Radek Hulán
Odkaz ke komentáři

Tak, každý máme jiný smysl pro humor, ale mě 30" monitor přijde na práci tak akorát:

Pro kancelářskou práci dejme tomu. Pro seriosnější využití to chce ještě alespoň 17" či 20" na pomocné věci. Nicméně TV je přece jen něco trochu jiného.

Čuně, nauč se něco o odělování jednotlivých tierů v aplikaci... ;-)

Odkaz ke komentáři

Samsung 46 A 786

Chlapi, koukal jsem v Datardu na tuhle TV s LED technologii, jel tam film na Blue-Ray samozřejmě, a řekl bych, že ta televize je bomba. Navíc stojí nějakých 40000 - 45000. Myslím si, že LCD bez téhle technologie spíše ne, ta černá se mi zdá skutečně šedivá. Obraz plazem určitě horší není, než u LED, možná že je i lepší, to fakt nedokážu z toho blue-raye posoudit, tam je to nádhera všechno.

Taky to teď řeším - ta LED je nová technologie, nevíte, jak je to s životností? Stejně jako u LCD? Měla by mít i nižší spotřebu, pak bych volil ji. Ale pokud by měla mít nižší životnost než plazma, tak spíš tu plazmu. Ta spotřeba, když to budu mít zapnuté max 3 hodiny denně, snad nebude tak rozdílná...

Co myslíte?

Odkaz ke komentáři

vlastnim Panasonic Viera....neco kolem 108cm uhlopricky..je to plazma.....a v porovnani s kamaradovou LG (LCD) nebo Sharp(plazma) ....Viera jasna volba....maximalne bych bral jeste nakou SONY

No jo ale ty Sony jsou asi nejdrašží...S LED technologií za 76000

http://www.elektroworld-elektro-electrowor...--C4200892.html

Odkaz ke komentáři

Prosím o názor dívám se tak z 2-2.5 metru,nejsem televizní maniak,ale začala mi černat obrazovka a tak musím inovovat

dostal jsem konkrátně tento tip

Samsung LE40A656.

co vy na to

díky za názor

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...