ricous Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Takže můj typ 37 nebo 40C550 úplně to stačí,čím větší tím lepší,protože všude píšou jen doporučenou pozorovací vzdálenost od xxx m. ale důležité je když si pustíš HD tak na té 40"tv už ten detail od 3-4m neuvidíš,a bude to hrát jako dobré DVD. Teď jsem to měřil a čučíme na bednu z necelých 3 metrů - 107 (42) je pro nás momentálně moc. Sice bychom si na to časem i zvykli, ale tak velkou nechceme kvůli dětem. Ale nevím, jestli je tak velký rozdíl mezi 40 a 42 (má to kvůli 5 cm cenu jít do menší? Není to málo?), na druhou stranu jestli 37 má vůbec význam Full HD, aby to bylo poznat (mám blu-ray + UPC HD). A to ještě pořád nevím, jestli LCD nebo plazmu - docela mne straší ta odezva u LCD, protože už i na plazmě to není vždycky taková sláva při sportu (pominu-li vysílání HD). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 (upraveno) No já do toho nešel protože nejsem sportovní fanda EUROSPORT/NOVASPORT HD,ale jedou pěkně,co je tam jeden z nej,dokumenty,příroda atd History HD,tak je to tam vše bohužel stále dokola.Filmbox HD je kvalita nic moc,někdy i docela průser,HBO HD filmy nic moc,většinou staré,snad jen jejich vlastní produkce ja tam sem tam aktuální,BRAVA HDTV,no vážná muzika,opera.DISCOVERY HD,docela OK. Upraveno 20. srpna 2010 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Take prispeji, mam doma 3 DVB-S prijimace se 2 kartami skylink, staricky technisat bezproblemovy pristroj s perfektnim obrazem a zvukem je hodne stary a neumi spravne cesky nove umi, nove jsem koupil inetbox s300 (dreambox DM500S) provozovany s CCcam a tam mam trochu problem nema totiz cryptoworks ale uni ctecku a zdilim tu kartu po siti s tretim SatElita 2000HD ten je u deti v decaku a tak ho nemam moc prozkouseny ale jevi se jako bezproblemovy a HD vysilani pokud je dobre udelanej porad je fakt supr jedine co by jsem mu zatim vytkl je dlouha doba nez najede, to je dan za to ze ve standby zere pod 1W jedine co nemohu doporucit je ten dreambox ale je to Linux a SD rozliseni jeste jsem to nedoladil ale funkce jako prehravani obrazu na PC, ovladani po siti atd facha celkem v poho. Kolega ma Linuxovy Dreambox 500HD a je s tim velmi spokojeny jen ta cena neni nic moc. s TV ti neporadim bo mam CRT 80cm a jeste jsem nevidel placku s tak dobrym obrazem. Levny HD prijimac by jsem asi doporucil tu SatElitu 2000HD je to za 2500kc a karta Skylink mne stala tusim 1200kc. Drahe nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Teď jsem to měřil a čučíme na bednu z necelých 3 metrů - 107 (42) je pro nás momentálně moc. Sice bychom si na to časem i zvykli, ale tak velkou nechceme kvůli dětem. Ale nevím, jestli je tak velký rozdíl mezi 40 a 42 (má to kvůli 5 cm cenu jít do menší? Není to málo?), na druhou stranu jestli 37 má vůbec význam Full HD, aby to bylo poznat (mám blu-ray + UPC HD). A to ještě pořád nevím, jestli LCD nebo plazmu - docela mne straší ta odezva u LCD, protože už i na plazmě to není vždycky taková sláva při sportu (pominu-li vysílání HD). Ja tedy nevim ale 42 je malo a ma vyznam jit do vetsi a ne do mensi . 37 FullHD vyznam ma u deti mam 22 a rozdil je vic nez markantni a pokud to jde videt na tak male pujde to videt vsude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Tak to je pekelná kombinace,sdílení,LINUX...Já půl roku ladil a rozjížděl Vantage 8000HD se dvěma tunery a 500GB HDD,pak to monstrum manželce jednou nenahrálo ordinaci v růžové zahradě a já málem letěl i se satelitem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Ja tedy nevim ale 42 je malo a ma vyznam jit do vetsi a ne do mensi . 37 FullHD vyznam ma u deti mam 22 a rozdil je vic nez markantni a pokud to jde videt na tak male pujde to videt vsude. 42 (107 cm) je málo? No z těch 3 metrů si připadám jak v kině... Měl bych ještě dotaz na praktické použití DVB-C tuneru, pokud mám UPC kabelovku. Co by to mohlo mít za výhody? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 37 FullHD vyznam ma u deti mam 22 a rozdil je vic nez markantni a pokud to jde videt na tak male pujde to videt vsude. jo,jasně že je vidět rozdíl,ale detail prostě neuvidíš.. pusť do té 22"nějaký HD,třeba něco z Blu-ray,podívej se na to z 50-60cm a pak ze dvou metrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 (upraveno) Měl bych ještě dotaz na praktické použití DVB-C tuneru, pokud mám UPC kabelovku. Co by to mohlo mít za výhody? UPC do Tv dostaneš - buď pomocí jejich krabice,třeba i doutunerové nebo s HDD(za nějaký měsíční pronájem) nevýhoda - další ovladač,a sposta telefonátů do práce kdy volá žena,...jak se to zapíná, - nebo si objednáš a do CI slotu vrazíš jejich kartu,a máš jeden ovladač. Určitě je tu někdo kdo to tak má... Upraveno 20. srpna 2010 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 (upraveno) 42 (107 cm) je málo? No z těch 3 metrů si připadám jak v kině... no o to jde .. ale někdo kdo se díva jen o půl osmé na televizní noviny tak mu fakt stačí 32",někde v rohu. Na druhou stranu ja ale pochopitelné že se to tam někomu nevleze,nebo prostě nehodí,třeba kvůli nábytku. Všiml sem si že dáváš pryč tu plazmu,já být tebou bych ještě počkal,dej jí na zeď,na stojanu vypadá jako velký krám. Na zdi když si stím pohraješ,schováš kabely vypadá líp. Upraveno 20. srpna 2010 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 jo,jasně že je vidět rozdíl,ale detail prostě neuvidíš.. pusť do té 22"nějaký HD,třeba něco z Blu-ray,podívej se na to z 50-60cm a pak ze dvou metrů. no kdyz jsem to zkousel tak jsem na to koukal ze 3 metru a fakt je to velkej rozdil kdyz se kouknu na HBO HD a prepnu to na HBO SD kde je stejny porad tak je to videt velice dobre tedy pokud opravdu je HD porad a ne upsampl z SD. U kolegy jsem se dival na cca 3 hodinovy film na plazmu 50" kdyz si pred to sednes ty 3 metry daleko je to impozantni ale kdyz zasnes a dokoukas film do konce tak cca od poloviny by jsem snesl i vetsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 no o to jde .. ale někdo kdo se díva jen o půl osmé na televizní noviny tak mu fakt stačí 32",někde v rohu. Mám plazmu 42 HD Ready a někdy mne i ženu z toho bolí oči (nejen kvůli programu...) - připadáme si moc blízko a právě proto si myslíme, že by to menší zlepšila. To, že by jsme změnili HD Ready na Full HD by nám v našem případě při zachování velikosti asi moc nepomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Skylink máme od včera. Velká parádička v kombinaci s Panasonic TX-P42G20E a programy v HD. Maximální spokojenost. A jaký HW? Tedy přijímač? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 (upraveno) mne i ženu z toho bolí oči ( hmm,tak to nevím čím by to mohlo být,vzdálenost od klasické skleněné Tv byla nutná protože je to lampa která svítila,ale u těchto placatých je nutná vzdálenost jen proto že když stoupneš moc blízko,uvidíš rastr. monitor PC máš taky těsně a oči bolí jen když do toho hledím celý den. Upraveno 20. srpna 2010 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 (upraveno) že by jsme změnili HD Ready na Full HD by nám v našem případě při zachování velikosti asi moc nepomohlo. asi tak, když zapojím HD satelit(1080i),dám vedle sebe dvě TV, HD ready druhá FULL HD,tak 90% lidí nepozná rozdíl. Tím samo nehaním fullHD,jen ti chci říct jak to je v tvém případě Upraveno 20. srpna 2010 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Mám plazmu 42 HD Ready a někdy mne i ženu z toho bolí oči (nejen kvůli programu...) - připadáme si moc blízko a právě proto si myslíme, že by to menší zlepšila. To, že by jsme změnili HD Ready na Full HD by nám v našem případě při zachování velikosti asi moc nepomohlo. Ricousi, mam ve sklepe jedno Pluto... je v pohode jen mu chybi ta cervena tycka na ladeni programu.... Tak se ozvi kdybys chtel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Ricousi, mam ve sklepe jedno Pluto... je v pohode jen mu chybi ta cervena tycka na ladeni programu.... Tak se ozvi kdybys chtel. Desérte, desérte - čéče tady řešim závažný věci, navíc Přéma je kandidát na tu mou plazmu, co chci vyměnit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 (upraveno) jj,ta je retro,nech ji tam ještě pár let a bude vintage. Upraveno 20. srpna 2010 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Ještě bych se dovolil znovu optat na otázku, na kterou hledám odpověď... "A to ještě pořád nevím, jestli LCD nebo plazmu - docela mne straší ta odezva u LCD, protože už i na plazmě to není vždycky taková sláva při sportu (pominu-li vysílání HD)." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 (upraveno) A jaký HW? Tedy přijímač? Dík. Nic extra Homecast HS2000CI. Takovej základ mezi HD přijímači. Nemá to pevnej disk na nahrávání, protože ten už máme na DVD, tak jsem nechtěl za stejnou věc platit dvakrát. Parabolu máme 85cm. TO ricous: neptej se, co si máš koupit. Zajděte do prvního slušnýho obchodu a z těch cca tří metrů co máš doma na to chvíli koukejte. Schválně mluvím v množném čísle, protože je to o očích. O ničem jiném ! Upraveno 20. srpna 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 LCD nebo plazmuTak na to ti asi nikdo uplne neodpovi, kolega ted vybiral a je to jednoznacny LCD priznivce po projizdeni testu a prochazeni predvadecich center koupil LG plazmu nevim model ale ma THX na obraz a okomentoval to tak ze LCD za ty prachy co do toho muze dat nedokaze sehnat s lepsim obrazem a radsi bude mit 50" plazmu nez 37" LCD ja jsem plazmista a zastavam nazor ze na placku jeste nedozrala doba makm dobrou CRT Panasonic a az doslouzi tak uz snad za dobrej obraz nebudu muset platit o desitky tisic vice nez za beznou produkci co je v obchodech a na co se kolikrat neda koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se