Přejít na obsah

Televizory LED, Plasma...

RomanP

Doporučené příspěvky

Je to jako střelba na růže se zavázanejma očima ale snad je rozhodnuto

LG 42LD750

nebo snad  SamsungLE46C650 ___??????????? má o 100 Hz méně ALE O 10 cm uhlopříčky více

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jabych sel do toho samsungu mam doma dva modely jednu plazmu a jedno lcd a maximalni spokojenost

V podstatě mi jde jen o pohledovou vzdálenost hlavně se bude sledovat normální TV a v HD rozilšení je jen Nova a Čt1 a bojím se že vysílání v klasickém rozlišen at už normálních pořadů nebo vetšiiny staršch flmů bude na pohledovou vzdálenost 2.5m rozmazané filmy na DVD jen občas a kdy bude všechno vysílání v HD ví bůh

Odkaz ke komentáři

V podstatě mi jde jen o pohledovou vzdálenost hlavně se bude sledovat normální TV a v HD rozilšení je jen Nova a Čt1 a bojím se že vysílání v klasickém rozlišen at už normálních pořadů nebo vetšiiny staršch flmů bude na pohledovou vzdálenost 2.5m rozmazané filmy na DVD jen občas a kdy bude všechno vysílání v HD ví bůh

Plazma promine mnohem víc, než LCD - to má navíc větší problém poprat se s nenativním rozlišením. Ve velké úhlopříčce bych zkrátka LCD na špatný signál fakt nevybíral. Jinak raděj ten Samsung než LG.

Odkaz ke komentáři

Tak kvůli jiným důležitým výdajům jsem bejvalou novinku tx-p46s20-e objednal až dnes, aspoň jsem nějákou tu tisícovku ušetřil :-)

Až s ní chvíli budu bydlet, tak se podělím o zážitky, ale jelikož jí kamarád má, tak vím co kupuji" Obraz má špičkovej"

http://www.panashop.cz/panasonic-plazmovy-televizor-tx-p46s20-e-zdarma-doprava/detail-86-652.html

post-364-003616100 1287478915.jpg

Upraveno uživatelem Vlastimil7664
Odkaz ke komentáři

Jaké máte zkušenosti s dětmi vs LCD plazma??? Když vidím to moje dítko s něčím v tlapkách, tak snad raději nechám v pokoji to prastarý CRT akvárko :D

Stolek jsem sháněl cca měsíc...

Jde o to, že už se mým dvěma rošťákům jednu TV podařilo převrátit.., naštěstí se nic nestalo (klukům, telka šla tam, kam i císařpán chodí sám..)

Takže jsem pořídil stolek se dvěma upevňovacími tyčemi vzadu, nosnost 130kg (prodávají se i s jen 40kg, ale to do rodiny s dětmi nepatří) a teď to vydrží, pokud se nerozhodnou hrát fotbal, tenis, golf a podobné..

Odkaz ke komentáři

To B.F.G: Nejlepší dát natvrdo na zeď a co se týče poškrábání, tak většina renomovaných výrobců používá tvrzené sklo na panelu, takže ani toho bych se nebál"

Já právě znám se sklem snad jen LG a pár Phillipsů. Propiska, fixka a pod. vs LCD toho bych se pořád jaksi bál...

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se dnes rozhoupal a v pátek přivezou tohle  - LG 47LD750- dám vědět jaké to je snad dobré díky 200 HZ aspon v obchodě ve srovnání s jinými bylo 

post-227-072407000 1287514732.jpg

Odkaz ke komentáři

Já právě znám se sklem snad jen LG a pár Phillipsů. Propiska, fixka a pod. vs LCD toho bych se pořád jaksi bál...

Panasonic také, ale nejen ten, jak říkám, je jich dnes již většina (ale trefit ovladačem tv:-)?? :

Odolnost proti nárazuProč je to důležité?

S nástupem pohybových ovladačů herních konzolí stoupl výskyt případů, kdy hráč ovladačem omylem zasáhl televizi a poškodil obrazovku.

Jak na to?

Všechny plazmové televize Panasonic VIERA jsou chráněny předním skleněným panelem odolným proti nárazu o síle až 4 jouly. To potěší zejména náruživé hráče, ale také rodiny s malými dětmi.

post-364-092496500 1287556052.jpg

Odkaz ke komentáři

Ptám se proto, že po počmárání fixou, propiskou, úderu od hračky a podobně odejde sklo vítězně (jde umýt, hůře počmárat, nesnadněji prohnout nebo rozbít) , na rozdíl od plastové svrchní vrstvy LCD panelu. Proto by mě zajímala zkušenost s provozem LCD v reálu.

Odkaz ke komentáři

Jen tak na okraj k tv. Panasonic

Zajímavý odkaz, každopádně v např. v Electro Worldu, kde dělá známý manažera je Viera nejprodávanější plazma roku 2008 a 2009 a reklamace téměř nulové, to si trošku protiřečí" Panasonic ovšem co jsem vyčetl, to vysvětluje takto:

Panasonic o tomto chování ví a vlastně jde o plánovaný postup. Ve své odpovědi serveru CNET Panasonic uvádí, že aby se dosáhlo optimálního výsledku po dobu celé životnosti obrazovky, mají plazmové HDTV Panasonic integrovanou automatickou funkci, které postupně zvyšuje vnitřní napětí a to na základě počtu hodin provozu. Jako následek jas obrazovky postupně roste. Nejnovější plazmy Viera budou mít tento mechanizmus upravený, aby se napětí zvyšovalo v menších přírůstcích, takže změna bude pozvolnější.

Ale pro mě zajímyvý poznatek a teď budu asi jenom čumět na černou jak se chová, tak uvidíme a za rok písnu, co ta černá provedla :-)

Odkaz ke komentáři

Viera nejprodávanější plazma roku 2008 a 2009 a reklamace téměř nulové

Ano,nejprodávanější je,ale poruchovost je v naprostém průměru,takže ono vybírat podle toho že někdo poradí "tahle se nepokazí"je nesmysl.

Horší je porucha po záruce a tyto případy se množí.

Pomůže si jen ten kdo do toho začne šťourat a nenechá to být

Výrobci televizorů mají totiž jinou představu o zákazníkovi.

Upraveno uživatelem kamilb
Odkaz ke komentáři

Ma Philips LCD devitkova rada + Technisat HD8 dava nesrovnatelne lepsi obraz, nez velmi draha Viera plasma s nejakym nounejm satelitem meho kamarada. Chci tim rict, ze skoro bych rekl, ze vice zalezi na dobrem serizeni obrazu na tely a na zdroji signalu. Srovnavali jsme samozrejme ne-HD kanaly.

Lepší "jednolité" přechody (šero, oblaka...) a podání barev? Ona má 32 mil barev? :) Srovnávej srovnatelné, tzn stejný zdroj signálu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...