Přejít na obsah

Televizory LED, Plasma...

RomanP

Doporučené příspěvky

Nesouhlas - na LCD co jsem viděl u lidí kolem sebe doma stojí obraz s prominutím za ho... Barvy nejsou reálné, přechody na velkých plochách kockované, ideální bedna na kreslené filmy. :)Moje plazma jsou možná omalovánky, nicméně žádné LCD za 9000 tak dobrý obraz nemá. Buzzing mě uráží, nevím co to je a uráží mě to! Jo málem byhc zapoměl koukám na televizi i na hlasitost 1 a nic, žádný takový tam nemám :) A to jsem na bzučení a pazvuky ras. La lala.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ať si každej říká co chce , ale kde se hrabe obrazově 99% LCD na moji 5let sterou plasmu od Pioneeru....tchýně si koupila nejvyšší LCD os samsungu a obras je prostě nepřirozeně umělej....ale to je jen můj názor. A nejen obrazově, když pustím telku hlasitěji hraje pěkně a sytě...to LCD hraje jak s konzervy.... jen nevím co si koupím až budu chtít novou....když to pioneer zabalil :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Ať si každej říká co chce , ale kde se hrabe obrazově 99% LCD na moji 5let sterou plasmu od Pioneeru....tchýně si koupila nejvyšší LCD os samsungu a obras je prostě nepřirozeně umělej....ale to je jen můj názor. A nejen obrazově, když pustím telku hlasitěji hraje pěkně a sytě...to LCD hraje jak s konzervy.... jen nevím co si koupím až budu chtít novou....když to pioneer zabalil :sad01_anim:

Loewe, jinak souhlas, Pioneer byla špice.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Loewe, jinak souhlas, Pioneer byla špice.

Loewe jen sklada nadstandardni elektroniku do nadhernych sasi, nicmene vysledek je prakticky vzdy to NEJ za NEJ cenu...

Pokud vim, tak Pionner prodal technologii Panasoniku, takze jejich panely Neo PDP jsou vlastne orezane a dnes jiz hodne zdokonalene panely od Pioneeru za rozumnou cenu...

Odkaz ke komentáři

Koupil jsem plazmu Panasonic a první den jsem myslel, že ji rozkopu. TV píská a to ani není puštěná a vrčí nebo bzučí...(čím více bílé nebo titulky - tím víc vrčí). Oproti původnímu CRTčku (které bohužel odešlo) je to hrůza.

Vratit do obchodu. Problem so zdrojom.
Odkaz ke komentáři

Vratit do obchodu. Problem so zdrojom.

Mne to delala plazma Samsung taky, teda jen zapla a pri bile a svetlych barvach, slyset to bylo hlavne v noci, kdyz byla ztlumena a bylo ticho. Reklamace neuznana - pry nema chlazeni vetrakem a je to dan za zvyseny vykon pri svetlejsich barvach...
Odkaz ke komentáři

Hlučnost ti neuznají, jelikož se nejedná o vadu ale o vlastnost výrobku, která není znatelná při běžném používání. Tohle je vlastnost všech plasem, některých víc některých míň.. záleží na tom jestli mají aktivní či pasivní chlazení, s pasivním bzučí s aktivním vrčí..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...