B.F.G. Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2011 Nesouhlas - na LCD co jsem viděl u lidí kolem sebe doma stojí obraz s prominutím za ho... Barvy nejsou reálné, přechody na velkých plochách kockované, ideální bedna na kreslené filmy. :)Moje plazma jsou možná omalovánky, nicméně žádné LCD za 9000 tak dobrý obraz nemá. Buzzing mě uráží, nevím co to je a uráží mě to! Jo málem byhc zapoměl koukám na televizi i na hlasitost 1 a nic, žádný takový tam nemám A to jsem na bzučení a pazvuky ras. La lala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2011 Ať si každej říká co chce , ale kde se hrabe obrazově 99% LCD na moji 5let sterou plasmu od Pioneeru....tchýně si koupila nejvyšší LCD os samsungu a obras je prostě nepřirozeně umělej....ale to je jen můj názor. A nejen obrazově, když pustím telku hlasitěji hraje pěkně a sytě...to LCD hraje jak s konzervy.... jen nevím co si koupím až budu chtít novou....když to pioneer zabalil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 (upraveno) Ať si každej říká co chce , ale kde se hrabe obrazově 99% LCD na moji 5let sterou plasmu od Pioneeru....tchýně si koupila nejvyšší LCD os samsungu a obras je prostě nepřirozeně umělej....ale to je jen můj názor. A nejen obrazově, když pustím telku hlasitěji hraje pěkně a sytě...to LCD hraje jak s konzervy.... jen nevím co si koupím až budu chtít novou....když to pioneer zabalil Loewe, jinak souhlas, Pioneer byla špice. Upraveno 16. listopadu 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Loewe, jinak souhlas, Pioneer byla špice. Loewe jen sklada nadstandardni elektroniku do nadhernych sasi, nicmene vysledek je prakticky vzdy to NEJ za NEJ cenu... Pokud vim, tak Pionner prodal technologii Panasoniku, takze jejich panely Neo PDP jsou vlastne orezane a dnes jiz hodne zdokonalene panely od Pioneeru za rozumnou cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Koupil jsem plazmu Panasonic a první den jsem myslel, že ji rozkopu. TV píská a to ani není puštěná a vrčí nebo bzučí...(čím více bílé nebo titulky - tím víc vrčí). Oproti původnímu CRTčku (které bohužel odešlo) je to hrůza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 a druhý den už sis zvyknul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Loewe, jinak souhlas, Pioneer byla špice. Jojo, Loewe mam už cca 10 let. Dříve skleněnku a nyní LCD. Můžu vřele doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Koupil jsem plazmu Panasonic a první den jsem myslel, že ji rozkopu. TV píská a to ani není puštěná a vrčí nebo bzučí...(čím více bílé nebo titulky - tím víc vrčí). Oproti původnímu CRTčku (které bohužel odešlo) je to hrůza. Vratit do obchodu. Problem so zdrojom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Vratit do obchodu. Problem so zdrojom. Mne to delala plazma Samsung taky, teda jen zapla a pri bile a svetlych barvach, slyset to bylo hlavne v noci, kdyz byla ztlumena a bylo ticho. Reklamace neuznana - pry nema chlazeni vetrakem a je to dan za zvyseny vykon pri svetlejsich barvach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 a druhý den už sis zvyknul? Nezvykl jsem si doteď. Pískání není naštěstí při běžící TV slyšet a jinak ji vypínám ze zásuvky. Vrčení při bílé řešíme minimálním zesilováním na TV a maximu na satelitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 To bych nesnesl. Mame za stenou mimino a divame se pri velmi nizke hlasitosti. Vrat a kup dobre lcd od Sony, Philips. Zaruka rusive bzuceni prece musi uznat. Nebo soud. Moje lcd Philips devitkova rada je absolutne mrtve tiche at je na obrazovce cokoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Hlučnost ti neuznají, jelikož se nejedná o vadu ale o vlastnost výrobku, která není znatelná při běžném používání. Tohle je vlastnost všech plasem, některých víc některých míň.. záleží na tom jestli mají aktivní či pasivní chlazení, s pasivním bzučí s aktivním vrčí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 mam panasonic stvrtym rokom a maximalne ticha prevadzka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weszterj Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Plazma je prežitá technológia. Pokiaľ chceš skutočne dobrý, stály kvalitný obraz a zvuk bez hvižďania transformátora a bez hukotu ventilátorov, a bez velkej spotreby elektriny, rozhodni sa len pre LED LCD, ale pozor, nie smart LED. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 jj já mam uprostřed obýváku holografickej projetkor, spalovací motor je už taky "přežitá! technologie ale stále funkční, jsem absolutnim zastáncem plasmy, a Samsung mi přes práh nesmí ani s kalkulačkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 plasma. panasonic řady VT. obraz super, nepíská, nehřeje. jediné, co jí chybí je www prohlížeč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Ani LCD, ani Plazma, nejlepsi obraz ma Laser. Kdo chce opravdu to nejlepsi, pokusi se sehnat (coz bude problem) Laservue od Mitsubishi http://www.tvfreak.cz/artp.jsp?doc=5B006037AE54820FC12578FB0028B74Ahttp://www.mitsubishi-tv.com/laser.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 ja mel jen vecko tedy to same ale bez 3d a nej telka co jsem kdy mel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 a bude na tom.koukat na nove na film pro pametniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Tiez mam cca 4 rocnu plazmu Panasonic a rozhodne nic nepiska.Zato som uz videl par piskajucich monitorov (nie je to plazma, ale problem je rovnaky). Jeden HP mam aj doma, presne viem o com je rec. Vrat ho ak mozes, bude ti to neskutocne liezt na nervy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se