Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

riki,

poslal jsem ti SZ (asis necetl). Posli mi svy cislo, ja bych ti cinknul a tak nejak bysme to mohli zkusit pres telefon nejak dovymyslet... Protoze navsteva u tebe zni sice lakave, ale je to daleko a ja nemam auto :P

mAra

Odesláno

ted sem si precet ze te zlobi zase noha.. toz az budes redy, pisni. Ja snad dojedu a naladim ti to (=rozumej budeme nad tim stat a nadavat ze to nefunguje ve dvou...)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravím

Pánové potřebuji poradit jakou LCD nebo plazmu koupit do 15tis.Velikost max.107(42")V první řadě mi jde o obraz,snad přehrání něčeho z usb a to je asi tak vše.Nic víc od TV nepotřebuji.Po menší opravě naší 4leté LG(82cm)která putuje k dětem do pokoje si manželka usmyslela větší TV.Díky za rady a tipy k nákupu.

Odesláno

Znaceni LE- se pouzivalo pro lonske modely

LV- je oznaceni pro letosni modely

Plazmu od LG bych urcite nebral-a rozhodne bych nepřemyslel stylem-hele 50" palcu uhlopricka a skoro za stejny penize.to je nesmysl.levna plazma = spatna plazma

Odesláno

Zatím díky všem za rady a tipy.Plazmu brát nebudu.Určitě mi bude stačit něco kolem 40-42"(LED) a kolem 15tis.Ten Philips vyšel dobře i na Testberichte.de

Co říkáte na Toshibu? do 700éček taky slušné TV.

Odesláno

Rada amatéra- po dlouhém váhání v testech radách přemýšlení a zcestných uvahách mám doma LG 47 LCD a fantasticky spokojen slepé kuře našlo zrno

Odesláno

Rada amatéra- po dlouhém váhání v testech radách přemýšlení a zcestných uvahách mám doma LG 47 LCD a fantasticky spokojen slepé kuře našlo zrno

Asi máš pravdu,tohle jsem prožíval při nákupu první LCD.Projdu nějaká elektra u nás a něco vyberu,fertyk.
Odesláno

Tak abych to dokončil,prolezl jsem tři elektra.Velmi slabá nabídka LED TV a když něco tak za divné ceny než co jsem naštudoval na netu.Vybírala i manželka,znáte to musí se jí TV líbit. :whistle: Volba opět padla na LG 42". Objednáno přes net.Díky všem za rady a pomoc při výběru.

Odesláno

Tak já vám nevím, koupil jsem 106 plazmu před nějakým měsícem od LG, signál mám pozemní digitál a už jsem si několikrát gratuloval že jsem nekoupil LCD :) Za 9000 telka plus elektrika to bude hezkejch pár let, než se cena srovná s LCD který by "hrálo" alespoň stejně...

Odesláno

Tak ono taky záleží na co tu televizi používáš...

Největší problémy plazmy: vypalování, postupné slábnutí černé a hlavně buzzing a ten bych vážně nepřežil...

Pokud si pustíš BR, tak je jedno co máš za technologii. Je pravda, že plazma lépe vykreslí SD vysílání. (ale zase to jsou strašné omalovánky)...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...