Marfael Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 myslim ze pokud je nazev totozny jako nazev filmu tak to zvladne drtiva vetsina ale musel bych v pondeli overit u kolegy... Ptám se právě proto,že u dvd přehrávačů tomu bylo ještě nedávno tak,že to uměly jen pár kousků.Tím je myšleno že to přečte všechny typy běžných titulků a běžné typy formátů,čili avi,divx atd.Tak jestli se můžeš zeptat u kolegy,byl bych rád,díky.
quest987 Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 Kdyz to vezmu tak Samsung a LG nemaji problem s otevrenim cehokoli. Philips se stim trochu pere. Panasonic sem dlouho nezkousel, ale nedavno jsem cetl pomerne pochvalnou recenzi na media player u modelu ET50. Clanek je na avmania.cz
Speedster Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2012 Potřeboval bych poradit. Chtěl bych tátovi vybrat nějakou novou tv, po zkušenostech z philipsem bych se tehle značce chtěl vyhnout. Ale vůbec se ted v těch LED tv nevyznám, trochu googlím recenze apod. Ale vůbec nevím jak si u těch Smart TV vybrat, nikdy jsem to doma neměl tak nevím co od toho čekat. A navíc se mě za to nechce dávat víc jak 20tis. Na TV koukám fakt málo, maximálně nějaky film na dvd, tv nova apod. nezapnu celý rok. Tady mám dva kandidáty, nemáte s nima někdo nějakou zkušenost? Panasonic TX-L42E5Ehttp://led-televize.heureka.cz/panasonic-tx-l42e5e/specifikace/ LG 42LS570Shttp://led-televize.heureka.cz/lg-42ls570s/specifikace/
Honza.manta Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2012 Veškeré nové technologie do televizí dnes vyvíjí samsung a taky si je napřed nacpe do svých televizí, než je pustí dál ostatním výrobcům. Takže samsung je stále technologicky o krůček napřed za stejné peníze než zbytek světa. Tudíž bych šel do samsungu. Já to tak udělal a rozhodně nelituju.
marosh Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2012 (upraveno) Mám toho Paňase, co máš ve výběru a jsem spokojený. Dá se říct, že velmi. Upraveno 13. prosince 2012 uživatelem marosh
quaero Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2012 LG 42LS570S jsem vrátil, kvůli trhání obrazu, nedoporučuju.
Speedster Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Na Samsungy koukám taky, monitory a telefony od nich mám již delší dobu a spokojenost. Jen jsem zatím nevybral žádný konkrétní model. Jinak ten panasonic se mi líbí celkem taky, spíš jen má smysl brát domů 3D? U toho Panasonicu je to za celkem rozumý příplatek. Jde tam opravdu poznat rozdíl?
marosh Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Na Samsungy koukám taky, monitory a telefony od nich mám již delší dobu a spokojenost. Jen jsem zatím nevybral žádný konkrétní model. Jinak ten panasonic se mi líbí celkem taky, spíš jen má smysl brát domů 3D? U toho Panasonicu je to za celkem rozumý příplatek. Jde tam opravdu poznat rozdíl? Ale jo, jde poznat hlavně u sportu.Ovšem dlouho se na to nedokážu dívat. Je to pasívní systém.Moc to nepoužívám.
midloch Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Pokud někdo chce od TV primárně co nejkvalitnější obraz, tak můžu s klidným svědomím říct, že neexistuje na trhu nic lepšího než je NeoPlasma od Paňáca, tohle hlavně platí u TV s velkými úhlopříčkami tj. nad 140cm. Táta koupil teď nějaký LG za cca 27tis a obrazově je to s mou plazmou neporovnatelný, barvy jak z omalovánek, možná tak dobrý na koukání na kreslený filmy, neplynulý pohyb v rychlých přechodech, přeostřený překontrastovaný a zcela nepřirozené barvy (např pleťová), černá není zdaleka tak černá jak má být, což vynikne při obrazu galaktické oblohy s tisíci malými hvězdičkami, SD vysílání je vůbec obrazová tragédie. Tyhle LCDčka strčí hravě do kapsy kdejaká stará CRT telka, bohužel ty se vyráběly pouze do velikosti 81 cm. Takže suma sumárum, když někdo chce na zeď co nejplacatější TV s o cca poloviční spotřebou (rozdíl nějakých 500Kč ročně) než plazma, tak je technologie LCD v tomto nepřekonatelná, kdo naopak preferuje kvalitu obrazu, tak tam je jasná volba...
Jeronimo Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 ...... je to tak, jak píše midloch.
Návštěvník tonytrubka Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 (upraveno) Před rokem jsem četl...Podány hromadné žaloby na nekvalitní provedení NEO PDP Panasonic řady S/G/V . Konkrétní závady : - hlučné a bzučící trafa - Burn IN, riziko trvalého vypálení se po 2000h provozu zvyšuje o 40% - pokles úrovně černé po 400h o 15 % , po 700h o 35%, po 1500 h to jde k hodnotě 0,25 - zvyšování flickeringu po 1500h provozu o 20% - predčasné stárnutí panelu,pokles gamutu, kontrastu - tělesně postižené jsou modely pro všechny lokalizace. Upraveno 14. prosince 2012 uživatelem tonytrubka
Frostie Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Před rokem jsem četl...Podány hromadné žaloby na nekvalitní provedení NEO PDP Panasonic řady S/G/V . Konkrétní závady : - hlučné a bzučící trafa - Burn IN, riziko trvalého vypálení se po 2000h provozu zvyšuje o 40% - pokles úrovně černé po 400h o 15 % , po 700h o 35%, po 1500 h to jde k hodnotě 0,25 - zvyšování flickeringu po 1500h provozu o 20% - predčasné stárnutí panelu,pokles gamutu, kontrastu - tělesně postižené jsou modely pro všechny lokalizace. moc se v tom nevyznám, počkal bych na názor někoho zasvěcenějšího...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Polopatisticky to máš TADY
montemar Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 jedině CRT! .. a nebo lampa... (rozuměj elektronka)
Frostie Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Polopatisticky to máš TADY díky, teď už v tom mám jasno
Jeronimo Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Před rokem jsem četl...Podány hromadné žaloby na nekvalitní provedení NEO PDP Panasonic řady S/G/V . Konkrétní závady : - hlučné a bzučící trafa - Burn IN, riziko trvalého vypálení se po 2000h provozu zvyšuje o 40% - pokles úrovně černé po 400h o 15 % , po 700h o 35%, po 1500 h to jde k hodnotě 0,25 - zvyšování flickeringu po 1500h provozu o 20% - predčasné stárnutí panelu,pokles gamutu, kontrastu - tělesně postižené jsou modely pro všechny lokalizace. Jediné co můžu potvrdit je bzučící trafo a to jen když ztlumím zvuk téměř na nulu a ucho dám asi 20cm k TV. Podle mě to může být kus od kusu jiné. Prý je to normální. Navíc trpím chronickým Tinnitusem od krční páteře (mimochodem jsem hypochondr ) tak je mi to jedno.
wave ceptor Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Co mají rodiče (Neo Panasonic), tak obraz zatím v pohodě ale hučí to celkem dost, mi by to vadilo, jim ne. jsou už trochu hluší....
midloch Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Já mám NeoPlasmu Paňáka 165 cm a žádné bzučení nic, ten článek je z roku 2010, nové panely jsou přece jenom úplně jiné než to co před cca 3 lety, např. věci jako okem nepozorovatelné šumění, které se tam uměle přidává což zabezpečuje to, že nedochází k vypálení obrazu. Právě vypalování byla jednou z hlavních negativ starších plazem, ale dnešek přece jen o dost pokročil.Faktem ovšem stále zůstává, že kvalita obrazu je oproti LCD (LED) úplně jinde a překoná ji až OLED 4K.
Návštěvník tonytrubka Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Ano,plazma má nejlepší obraz.Článek je starý dva roky,ale základní vlastnosti a princip samotného NEO PDP panelu zůstává stejný.K postatným změnám došlo v řídících jednotkách a ve výbavě jako takové.
midloch Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Ano,plazma má nejlepší obraz.Článek je starý dva roky,ale základní vlastnosti a princip samotného NEO PDP panelu zůstává stejný.K postatným změnám došlo v řídících jednotkách a ve výbavě jako takové. Ten článek je z 05.02.2010, pokud dobře počítám tak to za cca 2 měsíce budou již 3 roky od jeho uveřejnění a stížnosti jsou po roce od zakoupení TV, takže suma sumárum se jedná o modely staré 4 roky což je přece jenom dnes už mimo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se