Přejít na obsah

Televizory LED, Plasma...

RomanP

Doporučené příspěvky

Já časem taky koupím novou TV. Chtěl jsem letos, ale asi ještě počkám a vyřeším to přechodně nějakým chytrým set-top boxem. Určitě si koupím velkou - v tom plně souhlasím s Tomasem (mám 5 let starou 102 cm a je malá - chtěl jsem tehdy aspoň 127, ale nezlomil jsem odpor manželky), ale taky bych chtěl, aby byla 4K. Ten rozdíl v kvalitě obrazu oproti HD je nebetyčný. HD bude do 2 let za zenitem. 

Jinak si myslím, že s velikostí televizí je to jak s velikostí humidorů. Ať koupíš jak velké chceš, pořád budou malý :-)

Když mě přijde, že to, co v televizi vydávají za HD stejně není HD. Mám HBO v HD a když si pak pustím stejný film na Blu-Ray disku, tak je kvalita o 100% lepší. 4k podle mě bude mít smysl u úhlopříček nad 200 cm. Full HD je na 153 cm ostrý jako žiletka....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že 4K je v současné době nesmysl, nejsou zdroje ani není dořešen formát 4K "blu-ray" disku. Japonci už něco tlačí přes asijské satelity, na Astře už jede 4K demo, ale je to zatím křeč. Odhaduju tak 5 let bude ještě klid ;)

Další zastávka 4K OLED 80", do té doby si užiju s Vierkou (TX-P65VT60E) ještě stovky hodin zábavy. Doufám jenom, že ty OLEDky vyřeší technické problémy (modrý subpixel, 3D výroba matric buňek apod.) a taky že klesne cena z šesti cifer na pět :)

Odkaz ke komentáři

Myslím, že 4K je v současné době nesmysl, nejsou zdroje ani není dořešen formát 4K "blu-ray" disku. Japonci už něco tlačí přes asijské satelity, na Astře už jede 4K demo, ale je to zatím křeč. Odhaduju tak 5 let bude ještě klid ;)

Další zastávka 4K OLED 80", do té doby si užiju s Vierkou (TX-P65VT60E) ještě stovky hodin zábavy. Doufám jenom, že ty OLEDky vyřeší technické problémy (modrý subpixel, 3D výroba matric buňek apod.) a taky že klesne cena z šesti cifer na pět :)

přesně co jsem psal....................a pět je pro elektroniku šílená doba...

Odkaz ke komentáři

Asi mám starší kousek bez kódu. Je tam jen login, ale přihlásit se mi nepodařilo. Jako jedinou šanci vidím DO s klávesnicí.

Dve cesty

1) aplikace pro mobily/tablety Panasonic viera remote - najdes v appstore, nainstalujes, mobil/tablet a telka musi byt pripojene ke stejne siti, spustis vyhledat, aplikace ohlasi ze nasla tvoji telku a mas plnohodnotne DO s radou funkci navic - treba prave psani textu na tabletu, nebo kalibrace barev ci zrcadleni obsahu z telky do tabletu atd

2) na telce najdes vestavenou aplikaci youtube, spustis, v menu nastaveni je funkce parovani - tam uvidis ciselny kod. Pustis si na pc nebo tabletu youtube.com/pair, napises kod, ohlasi sparovano. Od te chvile vybiras videa na pc nebo tabletu a ta se prehravaji na telce

Body 1 a 2 jsou navzajem nezavisle

post-166-0-38917000-1419089107_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...