Návštěvník YPO Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 No, ze vetsinou po 1,5 hod. konci film, tak jestli neusnes zrovna ve chvili, jak to skonci.joaha .... je fakt, že mňe ty konce stejně nezajímaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Obe tv jsou stejne znacky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Obe tv jsou stejne znacky?ne, ale dělá to posledních pár dní ..... spíš si myslím, že se něco podělá při exportu z pc na kartu ..... prostě tam kus filmu chybí..... takže se na konce filmů dívám v pc .... dost vopruz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 běžně přehrávám ze dvou různých značek flashek 8GB a 16GB, zformátováno na NTFS, přehrávám na tv Samsung jak formát AVI, tak i MKV a nikdy žádný problém se zastavením. A ty to přehráváš z USB flash, nebo z paměťové karty přes nějakou redukci/čtečku do USB vstupu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Kluci, vybírám TV a nevím co.... 55", do 30tis.... Co doporucitr? Určitě nechcu samsung- osobni averze ke značce.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 LG 691s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Asi to patri do vlakna co me potesilo ale ted jsem nahodou prepnul na primu, kde jde v hd Bond a ta nocni scena s lampiony na vodni hladine.... Labuuuzo. Plazma se nestydate predvadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Zdravím pánové, v několika málo týdnech budu muset koupit nějakou novou televizi, preferencí je značka Panasonic, velikost min. 55", rád bych WiFi a asi 4K (asi skoro standard) 3D nepotřebuju, ale přesto mi vyhledávače našly desítky modelů, na co se ještě zaměřit, nebo podle čeho vybírat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 K tomu předchozímu postu, má vůbec 4K smysl? A pokud ne, kdy ho asi mít bude? (nemám kabelovku, jen BD a DVB-T) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Andrew: http://m.avmania.e15.cz/kdy-koupit-televizor-s-ultra-hd4k-rozlisenim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Andrew, za mě je nesmysl a vyhozen prachy. dyt nejsou programy ani ve full hd...tak na co 4k? sotva se vysílá v hd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Ahoj všem, tak jsem nakonec koupil Panasonic TX-55CX740e, před tím jsem měl 50" plazmu také Panasonic. Mám nějak problém si zvyknout na obraz, nevím jak to říct, ale je takový neplynulý, podivně trhaný, samozřejmě vše je OK, ale po chvíli koukání mě bolí oči a při každém střihu nestíhám sledovat. Sedím od TV docela daleko a těch 5" navíc není zas tak moc. Vypnul jsem nějaký zkvalitňovač framerate, malinko to IMHO pomohlo, ale stále to není ono. V ložnici mám malou starou LEDku a tam je obraz v pohodě, netušíte prosím někdo, kterou z těch úžasných funkcí mám vypnout? Nebo jestli jste se s tím při přechodu na novou TV setkali také... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Njn, plazma to nebude......švagr před vánocema jeden panasonic vrátil, že se na to nedá dívat.....tak čert ví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Taky mám pocit, že plazma byla nejlepší, ale je to jako s Beta kazetama Nicméně mám Pana v ložnici a na to se dá koukat normálně...tady z toho vážně bolí oči, tuším, že to bude dělat nějaká funkce na dopočítávání obrazu, ale je jich tam hodně a v principu se mi nechce všechny vypínat. Jakoby to vytahovalo obraz v pohybu, skvěle to bylo vidět třeba na Simpsnech, kteří byli jakoby "ostřejší" ale ten pohyb mi nepřijde plynulý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Andrew- Předpokládám, že se ti to děje pouze při sledování TV programů...? Protože význam v dnešní době kupovat 4K televizi je nulový, pokud ji nemáš jen na filmy full hd 4K. 4K televize dokonce ani neumí SD kanály přepočítávat, takže ty vypadají na takové TV mnohem můř, než na tvé staré plazmě. HD programy už jsou lepší, ale stejně se pořád bavíme o dopočítávání obrazu. A když si vezmeš jak daleká cesta je k 4K vysílání, když momentálně je v HD "pár" programů, tak než bude 4K vysílání, tak tuhle TV už dávno mít nebudeš:-). Takže myslím, že proto s tím máš problém, protože 4K TV si neumí s SD kanaláma poradit a HD kanály i tak musí hodně dopočítávat. Je to psáno tak nějak zhruba, nic technicky přesného, ale četl jsme kdysi článek a něco málo si pamatuju. Prostě 4K TV v dnešní době na TV signál je naprostý nesmysl a mnohem víc si uškodíš, než kdybys nechal třeba starou HD plazmu. Možná nejnovější TV už budou umět nějaké zázraky, ale pochybuju a stejně se vždy bude jednat o nějaký umělý dopočet. Ale jestli jsi hlavně filmový fanda, tak s full hd už si 4K TV umí velmi dobře poradit a 4K filmy už jsou pak lahůdkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Pravdou je, že se to děje nejvíc u starších filmů a především u větších pohybů po obrazovce (stačí přesun obrazu).Když je statickej záběr a hýbá se jen herec, je to OK, když jede kamera, je to podivný.Zkusil jsem 4K video z Youtube a ano, je to co se týká soustředěnosti pohledu daleko lepší. Bohužel jsou to jen prezentační videa (tak nějak o ničem), tedy na reálném filmu nedokážu porovnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 sem to psal, že 4k je blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Gustíku máš bezesporu pravdu, ale já to chápal jako zbytečnost, která se možná časem k něčemu vyplatí (PS5, nové filmy, atp.) a nakonec je z toho docela problém. Našel jsem v Menu "Vylepšení rozlišení", zkusím to vypnout a uvidím, jak to bude vypadat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Toto jsem take nevedel a presne jsem si myslel, ze to je jen zbytecnost. Pisni jak to vypada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Jsem moc rád, že jsem stihl ještě poslední pořádnou plazmu...nádherným obrazem..... http://www.digizone.cz/clanky/panasonic-viera-tx-p55vt60-plazmova-kvalita-na-nejvyssi-urovni/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se