Gustaf Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 tak já tu mám taky Thompson sluchátka....ale to bych si připadal jako magor. Navíc se většinou dívám s manželkou
spineshank Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 (upraveno) tak já tu mám taky Thompson sluchátka....ale to bych si připadal jako magor. Navíc se většinou dívám s manželkou já myslím o nic menší jak když máš 3d brejle Upraveno 12. prosince 2017 uživatelem spineshank
spineshank Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 Mám to řešeno stejně no uvidíš,jen počítej s tím jak sem psal výše,titulky jsou u Sony problémale pokud si měl LCD tak obraz bude ok pro tebe Mám trochu obavy o podání černé barvy, ta Sonka má v podstatě IPS panel...no uvidímeno pokud chce mít člověk fakt černou,tak jedině plazma nebo OLED....takže ty obavy co máš jsou opodstatněné
Dokusan Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 (upraveno) no pokud chce mít člověk fakt černou,tak jedině plazma nebo OLED....takže ty obavy co máš jsou opodstatněnéAlespoň co jsem se dopídil na fórech o AV technice, tak u těch LED je dost podstatný rozdíl (v podání černé) zda mají VA panel nebo IPS panel....ale na to si při investici do 20k hrát nebudu. Upraveno 12. prosince 2017 uživatelem Dokusan
Gustaf Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 já myslím o nic menší jak když máš 3d brejle no, to je taky pravda :D ale ty si nasadíme všichni. Takle bych měl já sluchátka a manželka nemej film
spineshank Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 no, to je taky pravda :D ale ty si nasadíme všichni. Takle bych měl já sluchátka a manželka nemej film bys jim to všem říkal o co jako go v to filmu.....DProstě jako za starejch časů když se vyprávěli pohádky okolo stolu....DDD
Gustaf Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 Znaková řeč.. Jako Suchoš v partičce :D
Gustaf Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 mám dotaz na zdejší majitele LG televizorů nebo někoho, kdo mi dokáže poradit. Na mé telce LG 55LA691S se nemohu dostat do menu "moje aplikace" které se zobrazí při přejetí kurzorem do levého dolního rohu obrazovky. Kliknu na něj a dolní lišta s nabídkou se neotevře. To samé platí i při stisknutí talčítka Smart na ovladači. V pravém dolním rohu běží kolečko s nápisem načítání, ale také se nic nespustí. Zkusil jsem na flasku stáhnout software a píchnout do televize, abych mohl případně aktualizovat, ale sftw je stejnej. Tak s tím nemůžu nic dělat. Televizi bohužel nemohu dostat do továrního nastavení, protože se do menu nedostanu. Máte někdo nějakej tip co s tím? Díky....
Gustaf Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 tak vyřešeno...stáhnul jsem si dálkovej ovladač LG do mobilu a tam se na menu dostal a dal jsem v aktualizacích znovu zkontrolovat verzi sftw a po projetí to začlo makat. Ten chytrý nápad s tím ovladačem do mobilu měla moje žena njn, ještě že mi ty baby máme
Americkej Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 No to jsem si dal. Nechal se uvrtat do pořízení TV. Ten křáp mi nepřehraje AVI a obraz je děsně placatej, bez hloubky. Prostě koukám na normální film a mám z obrazu dojem jak ze studia kamarád, vepředu plakátovej člověk, pozadí jak papírový kulisy, fakt hnus https://www.alza.cz/49-toshiba-49u6763dg-d5167116.htm
African Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 No to jsem si dal. Nechal se uvrtat do pořízení TV. Ten křáp mi nepřehraje AVI a obraz je děsně placatej, bez hloubky. Prostě koukám na normální film a mám z obrazu dojem jak ze studia kamarád, vepředu plakátovej člověk, pozadí jak papírový kulisy, fakt hnus https://www.alza.cz/49-toshiba-49u6763dg-d5167116.htm A co jsi koupil? Neboj se toho, už se to tady probíralo, jde to většinou vytunit pokud nemáš úplnou mrazku.
Americkej Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 (upraveno) Tohle, bral jsem to podle papírovejch parametrů:49" Toshiba 49U6763DG ten odkaz nahoře nejede?https://www.alza.cz/49-toshiba-49u6763dg-d5167116.htm Edit: nevím, co je mrazka, ale bral jsem z lacinýho kraje, takže v holobytu :-)Jo a zvuk taky děsnej, ale to nebolí, stejně to proženu přes equalizer a zesík na velký bedny. Upraveno 23. prosince 2017 uživatelem Americkej
spineshank Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 Škoda že si nečetl co jsem psal ohledně obrazu u led tv,je to prostě daný a buď to vraťuk, nebo si na to musíš zvyknout.
Americkej Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 Vracet už nestíhám, tak se teda bude zvykat. O tomhle vláknu jsem věděl, ale sílu přežvejkat 1700 příspěvků, kde většina je balast, nenašel. Tejden se válela v krabici, než jsem vymaloval a olištoval dlažbu, pak teprve šla na zeď, ale ve shonu na ní nebyl čas. Aspoň Youtube přehrává vcelku koukatelně. Ještě zkusím předřadit ntb a používat jí jen jako druhej monitor. Čert v zastoupení mi to napískal.
Dokusan Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 mě čeká podobné nepříjemné překvapení, co se obrazu týče ,zítra, až ji rozbalim. Ale já to studoval dopředu, tak vím co mě čeká a jsem na to pripravenej. Avi to snad zvládne. Sony KDL-49WE755
African Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 Tohle, bral jsem to podle papírovejch parametrů:49" Toshiba 49U6763DG ten odkaz nahoře nejede?https://www.alza.cz/49-toshiba-49u6763dg-d5167116.htm Edit: nevím, co je mrazka, ale bral jsem z lacinýho kraje, takže v holobytu :-)Jo a zvuk taky děsnej, ale to nebolí, stejně to proženu přes equalizer a zesík na velký bedny.Nevím no, zkus projít fóra třebas avmania a další jestli nějaké rady nenajdeš. Zpravidla ty nové TV mají i super zvuk, asi máš opravdu nějakou mrazku :-) Na Panasonic toho je všude hafo, a vytunil jsem obraz lépe než u své staré plazmy, ale je pravda že cenově byla jinde...
spineshank Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 Nevím no, zkus projít fóra třebas avmania a další jestli nějaké rady nenajdeš. Zpravidla ty nové TV mají i super zvuk, asi máš opravdu nějakou mrazku :-) Na Panasonic toho je všude hafo, a vytunil jsem obraz lépe než u své staré plazmy, ale je pravda že cenově byla jinde...Afri, ty máš někoho známého u panasonic? Uměl by udělat cenu na oled?
Americkej Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 Pomohlo dát ostrost na nulu. Není to dokonalý, ale už se mi nezvedá adrenalin. A furt nevím, co je "mrazka". Že ekvivalent šmejdu chápu, ale od čeho kdo tohle slovo odvodil? Mrzký výrobek?
African Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 Afri, ty máš někoho známého u panasonic? Uměl by udělat cenu na oled?Bohužel nemám, kupoval jsem ji někde přes už ani nevím kde abych nekecal, asi ok elektro....
African Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 Pomohlo dát ostrost na nulu. Není to dokonalý, ale už se mi nezvedá adrenalin. A furt nevím, co je "mrazka". Že ekvivalent šmejdu chápu, ale od čeho kdo tohle slovo odvodil? Mrzký výrobek?Od dětství když třeba někdo přijel na rezatým kole jsme s klukama řvali, ty vole, to je ale mrazka :-) Kde a jak to slovo vzniklo nevím, musel bych vykopat pradědu a oživit hi :-) Každopádně tvá TV se nedá úplně nazvat mrazkou, značka Toshiba dělala vždycky kvalitní věci. Mrazky televize jsou např. GoGen nebo Shishusha a tak dál :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se