Přejít na obsah

Logo CHRONOMAGu / samolepka na auto

rmx

Doporučené příspěvky

Jinak vyrobce doporucuje pred nalepenim samolepku zahrat, na topeni nebo fenem. Mycka Vam to pak nesunda.

Taky mi došly, jsou hezký, díky! Jdu sehnat 20-ti metrovou prodlužovačku, abych mohl nahřát samolepku tím fénem u auta, aby mi to po cestě po schodech ze třetího patra nevychladla :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO
Já dneska taky obíhal asi 15minut okolo auta a hledal vhodný flek, přiznám se, že jsem ho zatím nenašel, nejsem si jist kam to na stříbrnou barvu fláknout :huh:

já to švihnu na ty plastový větrolamy na oknech .... ale až se někdy dostanu domů,do schránky a k autu :D

jak to že tu ještě není žádná fotka ?!

Odkaz ke komentáři

....ale až se někdy dostanu domů,do schránky a k autu :D

jak to že tu ještě není žádná fotka ?!

No je to bordel, foták sem měl nastartovanej, jenže to krachlo :D Snad o víkenda... Ale to tu budou větší rychlíci, že YPO... :D

To Night: to máš dobrý, že máš kombajn, taky uvažuju, že to plácnu na zadní okno, jenže na sedanu to nevypadá nic extra...

Odkaz ke komentáři

...... :D .... nejdřív v pondělí - mám posr**ou střechu od slepic a nemám peníze na myčku :)

Tož to máš udělat jako Tříska alias Škopek v Slunce, seno, jahody. Ten toho svýho krasavce žigulíka taky vždy velmi elegantně ometl a vyrazil za kulturou do Bavorova :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...