lolohh Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Jinak vyrobce doporucuje pred nalepenim samolepku zahrat, na topeni nebo fenem. Mycka Vam to pak nesunda. Taky mi došly, jsou hezký, díky! Jdu sehnat 20-ti metrovou prodlužovačku, abych mohl nahřát samolepku tím fénem u auta, aby mi to po cestě po schodech ze třetího patra nevychladla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Ráno přišly, dík Bakere. Řemínky zatím nee. Ozvu se, v Po hlásili odeslání z GDR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Ráno přišly, dík Bakere. Řemínky zatím nee. Ozvu se, v Po hlásili odeslání z GDR. Jasne, nehori. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 16. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Tak už jsou pod střechou, díky, teď už jenom oklepat rez a najít nějaký neprožraný místo. V nejhorším ho lípnu na střechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Samolepky už dorazily, díky. Teď jenom přemýšlím která část auta má při mém způsobu parkování nejdelší trvanlivost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Samolepky už dorazily, díky. Teď jenom přemýšlím která část auta má při mém způsobu parkování nejdelší trvanlivost. Střecha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Já dneska taky obíhal asi 15minut okolo auta a hledal vhodný flek, přiznám se, že jsem ho zatím nenašel, nejsem si jist kam to na stříbrnou barvu fláknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Už je také mám. Děkuji. Vypadají perfektně. Dám ji na zadní sklo u kombíka, tam se hodí barevně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Já dneska taky obíhal asi 15minut okolo auta a hledal vhodný flek, přiznám se, že jsem ho zatím nenašel, nejsem si jist kam to na stříbrnou barvu fláknout já to švihnu na ty plastový větrolamy na oknech .... ale až se někdy dostanu domů,do schránky a k autu jak to že tu ještě není žádná fotka ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 ....ale až se někdy dostanu domů,do schránky a k autu jak to že tu ještě není žádná fotka ?! No je to bordel, foták sem měl nastartovanej, jenže to krachlo Snad o víkenda... Ale to tu budou větší rychlíci, že YPO... To Night: to máš dobrý, že máš kombajn, taky uvažuju, že to plácnu na zadní okno, jenže na sedanu to nevypadá nic extra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 ... Ale to tu budou větší rychlíci, že YPO... ...... .... nejdřív v pondělí - mám posr**ou střechu od slepic a nemám peníze na myčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 ...... .... nejdřív v pondělí - mám posr**ou střechu od slepic a nemám peníze na myčku Tož to máš udělat jako Tříska alias Škopek v Slunce, seno, jahody. Ten toho svýho krasavce žigulíka taky vždy velmi elegantně ometl a vyrazil za kulturou do Bavorova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Tak uz je taky mam, jsou moc hezky! Diky za realizaci i napad Viktore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Dnes ráno dorazily. Nádhera, přesně tak jsem si to představoval. Díky moc Bakere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2008 Včera dorazily, dnes jsem si je vyzvedl. Jsou parádní, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macin Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2008 Pošťačka donesla,fakt pěkné,díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2008 Úspěšná akce, černý Ford Focus v kombíku, nalepeno vedle stěrače na zadní sklo. Pěkné, pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2008 pošlete fotky instalací, ať vím kam to nemám lepit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2008 Dalsi varka samolepek dnes odeslana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krteček Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2008 Díky Baker, došly v pořádku, černá bude výrazná na zlaté metlové perleti, jsem spojen..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se