nickolas Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Misto spekulaci o vylucnosti a umele nedostupnosti, bych zkusil napsat SZ nekomu z tech, co to zarizovali v minulosti. Je tady akorat hromada vykriku typu ?ja chci taky; pro me tri kousky, diky? a podobne. Vsichni cekaji, ze se o to ?nekdo? postara. A nakonec reci o obtezovani...Zkusil uz nekdo napsat klukum naprimo? Zeptat se co by pro novou varku mohl udelat? Jak s tim sam pomoct? Jestli ano a byl poslan do prdele, tak se omlouvam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 (upraveno) Konecne slovo do pranice...Predchozi prispevek mel byt vlastne takove navedeni na cestu... /nemela to bejt vytka/Taky uz sem nemohl koukat na "hromada vykriku typu ?ja chci taky; pro me tri kousky, diky? A po napadech s folii atd. jsem aspon takto " zasahl..." a dovolim si upresnit "napsat klukum naprimo" asi mas na mysli farkyostrava+Baker+horalSam nad logem zatim jen uvazuju(odrazuje nemoznost sundani) tak se do toho moc nevrham... No ted aspon zajemci vi, ze nestaci napsat (vemu si taky dve) zde do vlakna a je treba proto neco udelat... edit: upresneni Upraveno 22. prosince 2018 uživatelem akai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Presne, sundaval jsem to uz ze tri aut a pokazde sly dolu cele pate dvere i s panty.Vsechna auta pak sla do celolaku.Ale co by pro svuj konicek a pocit prislusenstvi k tomuhle foru clovek neudelal, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Já už si kvůli tomu několik let nemůžu koupit nový auto, protože jsem za tu nálepku dal 130 Kč + poštu a to tam prostě nenechám, vůbec nevím, co s tím budu dělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Je mi to fakt jedno, chtěl jsem pomoct. Na nové auto se prostě nalepí nová samolepka.Dělal jsem tuhle. Jak jsem psal, stojí to pár korun. Po Novém roce bych udělal kalkulaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 (upraveno) Já už si kvůli tomu několik let nemůžu koupit nový auto, protože jsem za tu nálepku dal 130 Kč + poštu a to tam prostě nenechám, vůbec nevím, co s tím budu dělat...Já ji normálně sundal a novou M3 páskou nalepil na nový auto Ale pro jistotu mám ještě jednu záložní (neprodam) Je ale pravda, že kolega co mám po mě služebák, tam má pořád krásné prázdné kolečko Upraveno 23. prosince 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Já si dělal srandu, měním auto někdy i 2x do roka a samolepku vesele přendávám už asi 6 let, přesně jak píšeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Já vím, proto jsem tam tupě udělal ty smajlíky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonislav Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 zkousel jsem napsat vyse zminenym chlapum ohledne nekdejsi vyroby samolepek a zatim bez hmatatelneho vysledku...farkyostrava delal jen administrativu a horal o nicem nevi nejdulezitejsi clen Baker se zatim nevyjadril....tak zase nic nevim.... zkusim jeste pockat a uvidime.... Redmi Note 5 By Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 A vida neuslo to... tak fajn a dej vedet pokud se dockas realnych info. Taky by asi slo oslovit tech nekolik fy co tu jsou nekde zpetne jmenovane. Poslat jim foto, kterych tu je plno, a za kolik by udelali 20? 50? ci kolik kusu...Pokud by to nevyslo tak hledanim jich vypadne xy a to by bylo aby to dle foto nekdo plasticky neudelal. Telefonuju jako byvaly spojar rad a cas bych mel taky, tak k tomu se klidne nabidnu. Pockame tedy zda se neco dozvis, -pokud ne dej taky vedet at to nejak pokroci... osobne jak jsem psal mi o emblem ani tak nejde, ale pokud by byla neochota umyslna o to vic by mi vadilo, ze tu k tomu neni oficialni stanovisko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Samolepka je naprd.... Zůstal bych u původního plastoveho loga.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonislav Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Samolepka je naprd.... Zůstal bych u původního plastoveho loga....myslis tohohle loga? Redmi Note 5 By Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Samolepka je naprd.... Zůstal bych u původního plastoveho loga.... myslis tohohle loga? Nebo totok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonislav Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Nebo totokmyslim ze tohle tve logo je ta "zminovana" nalepka....zadnou jinou jsem totiz asi nevidel....zkus pripadne poslat foto nalepky kterou si myslel ty... Redmi Note 5 By Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 (upraveno) myslim ze tohle tve logo je ta "zminovana" nalepka....zadnou jinou jsem totiz asi nevidel....zkus pripadne poslat foto nalepky kterou si myslel ty... Redmi Note 5 By TapatalkTo kulaté plastické je to, které se vyrábělo. To hranaté, které jsi postoval jako první, byl jen návrh, který - pokud vím - se nikdy nerealizoval... Upraveno 30. prosince 2018 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 tak,tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonislav Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 nerealizoval? a co je podle vas tohle? Redmi Note 5 By Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Psal jsem "pokud vím"!A o tomto fakt nic nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 Čí to je bávo? To kulatý logo se myslím nechávalo dělat dvakrát ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufonislav Odesláno 30. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2018 ci je to bavo opravdu nevim...proc se ptas? jen jsem dohledal fotky z drivejska....mozna ve volnem case zjistim nick uzivatele, co sem tu fotku postnul... kulate se delaly taky myslim 2x....a pokud buh a Baker da, budou se delat i potreti Redmi Note 5 By Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se