Prokop Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2006 To RadimK: pokud to jen trochu jde, snažíme se číselník kompletně umýt a přetisknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noname Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2006 Trochu od věci. Jde udělat ciferník Spartaku černý nebo modrý a pole mimostředné vteřinovky bílé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 9. února 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2006 U Prima jde všechno i chameleoní barva Opravdu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noname Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2006 Jasně, jde ale o to, co by to stálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2006 To noname: Čistě teoreticky to jde. Není to primárně o ceně. Je to spíše o tom, jak s tou kterou modelovou řadou chceme pracovat. U Elegantů 36mm a 40mm jsou pravidla úplně volná. U prestižních modelů jako je Spartak, Diplomat a Orlík už není možné udělat úplně cokoliv. Záleží na konkrétní dohodě. Nejsme v situaci, že bysme chtěli udělat hodinky za každou cenu. Uděláme takové hodinky, které nenaruší image prémiových modelů a zároveň budou důstojně reprezentovat naši firmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 10. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2006 Na fotkách se pracuje. A ještě- kalibr 50, ale označení typ 111?? co toto je? A dá se vystopovat podle výrobního čísla hodinek původ? Kalibr 50, výr číslo 2690718. průměr pouzdra cca 29mm A proč vůbec PRIMky nemají výr čísla? Doufám, že ty moje nové, na které se chystám ho mít budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 10. února 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2006 to Radimk: Označení kalibru 50 111kou je vcelku běžné, ale nevím proč. To číslo na dýnku bude nejspíš výrobní, máš dvoumilionté690718té Primky Nebo to tak není? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 10. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2006 no asi jo ale spíš jestli to není nějaká složenina třeba rok a pod..třeba 18.7.1969..druhá směna.. to se mi povedlo!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 10. února 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2006 A jaké má datum 6 698? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 12. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2006 Výrobní číslo skutečně označovalo o kolikátý kus od zahájení výroby. S kódem strojku Vám nyní nedám uspokojivou odpověď. Zkusíme to dohledat v rámci archivační práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 12. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2006 Jen znovu žadoním - pokud někdo máte fotku spartaků s nápisem Spartak na číselníku, poskytněte ji, prosím! Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2006 Z mé strany ještě chvilku vydržte. Fotky se teď retušují. Přeci jen se fotily originální historické kusy, takže je s tím práce jak na kostele. Ale abych Vám jo zamotal šišku, povím Vám, že existovaly dvě grafické varianty loga Spartak. Jedna v podobě totožné s tou, kterou používáme nyní a jedna varianta psacím písmem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 14. února 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2006 Psacím písmem, to musí být nádhera! Ty chci, kde je prodávají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2006 To já nevím. Ale pokud je někde objevíte, bude to podobná rarita jako hodinky Sport Igen s logem ELTON. Ty také existují! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hujer Odesláno 9. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2006 vážení našel jsem toto fórum náhodou a jsem velmi nadšen. Bohužel nebo bohudík mě učarovaly hodinky spartak - ty původní. Nemohu je však nikde sehnat. Proto bych Vás rád poprosil, zda do fóra nemůže někdo umístit fotku Spartaků s původním ručně psaným logem. Zatím jsem tento model tady neviděl a ani nikde na netu. A ještě jedna prosba: možna to bude směšné, ale já nevím, co jsou to ty fazetky. Tak se prosím slitujte, jsem začátečník a věřím, že mě toto fórum do tajů hodinek Prim zasvětí. Dík!Práci čest a rukám klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gutav.lolo Odesláno 11. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2006 fazetky jsou nozicky pouzdra ktere drzi reminek.aspon myslim.a najed na www.prim.cz.tam najdes super nabidku a urcite si vyberes.pokud nejses student:-))))))))))))))))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gutav.lolo Odesláno 11. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2006 jeste jednou nejak se to pokazilo je to www.prim.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 11. března 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2006 Takže fazetky jsou plošky (sešikmení) vytvořené na nožičkách pouzdra, jsou typické pro některé původní modely Spartak a i pro současné provedení. hujer samozřejmě píše o původním provedení Spartaků, které Prim již nenabízí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 12. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2006 Na této adrese jsou fazetky na nožkách dobře viditelné: http://www.prim.cz/kolekce/prim-spartak-50-le Fotku hodinek s logem Spartak v psané podobě momentálně nemám k dispozici, takže nemohu posloužit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBÁK Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2007 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se