Eda Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2007 co ty fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2007 To já nevím. Ale pokud je někde objevíte, bude to podobná rarita jako hodinky Sport Igen s logem ELTON. Ty také existují! jo jo a jak se jim v muzeu PRIMu daří ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popshop2007 Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 (upraveno) no comment Upraveno 17. července 2007 uživatelem popshop2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 . Ajajaj, gratuluji, ty mi stále ještě chybí. Nebudou na prodej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 (upraveno) popshope2007, nechceš vkládát Tvé nové úlovky do sekce Pochlubte se.....? Hádám, že není nutné zakládat pořád nová a nová témata !! Upraveno 17. července 2007 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popshop2007 Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 (upraveno) popshope2007, nechceš vkládát Tvé nové úlovky do sekce Pochlubte se.....? Hádám, že není nutné zakládat pořád nová a nová témata !! OK, uz nebudem "zamorovat" forum o hodinkach novymi hodinkami. Dohodnute. Ako vacsina uzivatelov budem diskutovat o korunkach, remienkoch a o motorkach. Upraveno 17. července 2007 uživatelem popshop2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 OK, uz nebudem "zamorovat" forum o hodinkach novymi hodinkami. Dohodnute. Ako vacsina uzivatelov budem diskutovat o korunkach, remienkoch a o motorkach. To jsi to hodně špatně pochopil, určitě všichni, a to včetně mě se na Tvé nové přírůstky velice rádi podíváme, ale když je umistíš do sekce Pochlubte se... budou pěkně pohromadě. O.K. ? Nemusíš reagovat hned tak podrážděně, nic jsem Ti neudělal, byla to pouze faktická poznámka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 v tomto pripade myslim ze obaja mate uuuplnu pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popshop2007 Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 To jsi to hodně špatně pochopil, určitě všichni, a to včetně mě se na Tvé nové přírůstky velice rádi podíváme, ale když je umistíš do sekce Pochlubte se... budou pěkně pohromadě. O.K. ? Nemusíš reagovat hned tak podrážděně, nic jsem Ti neudělal, byla to pouze faktická poznámka. OK, len ja sa nechcem a nepotrebujem chlubit, ale skor "menej skusenym" clenom som chcel ukazat ako niektore hodinky vyzeraju.... Nic sa nedeje, ale napr. reakcia na Tissot, ktore som sem dal vcera o tom, ze "trtkam milionarku" uz trosku prekrocila moj pomerne vysoky prah nasratelnosti :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 OK, len ja sa nechcem a nepotrebujem chlubit, ale skor "menej skusenym" clenom som chcel ukazat ako niektore hodinky vyzeraju.... Nic sa nedeje, ale napr. reakcia na Tissot, ktore som sem dal vcera o tom, ze "trtkam milionarku" uz trosku prekrocila moj pomerne vysoky prah nasratelnosti :-( Ani se Ti nedivím, slova o "trtkaniu milionárky" mě také poměrně zaskočili P.S. doufám, že jsem to napsal správně, po rozdělení republiky mi už jaksi ta gramatika schází Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 Můžeš fotky vrátit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2007 OK, len ja sa nechcem a nepotrebujem chlubit, ale skor "menej skusenym" clenom som chcel ukazat ako niektore hodinky vyzeraju.... No ale potom nemaž ty fotky. Já jsem o ty Spartaky taky přišel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 (upraveno) já taky ty spartyky nestihnul ... Navíc se nechci zastávat žádných vtipálků, ale to trtkání považuju za "takový chlapský vtípek" který měl vyjádřit lehkou "závist" .. jenže napsané to vypadá často trošku jinak než snad chtěl pisatel vyjádřit ... Upraveno 18. července 2007 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 Já to taky pochopil jako vtip. Popshope, je třeba zvýšit laťku nasratelnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 aha proto ty smazane fotky popshopa ve vsech vlaknech - popshope, promin, ale velmi rychle se urazis a to dost casto zbytecne; o tom, ze mas neco s milionarkou - no neni to vkusne, ale muz tveho formatu by to mel prejit a vrazit sem pecku, jako sveho casu tvoje portuguese a ne se urazet jako kluk z druhe tridy zakladni skoly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 (upraveno) A načo by sem tie fotky dával? Hodí sem vintage hodinky v origo stave, aby si mohol majiteľ, alebo záujemca podľa čoho porovnať tie svoje. Na každom fóre o hodinkách by to naštartovalo slušnú diskusiu. Na tomto fóre ho v jednom vlákne označia za zbohatlíka a v druhom taktne upozornia, aby to sem nedával. "Není nutné zakladať nové a nové témy"??? Do prdele snow, veď to si začal robiť ty a dobre Upraveno 18. července 2007 uživatelem maxs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 A načo by sem tie fotky dával? Hodí sem vintage hodinky v origo stave, aby si mohol majiteľ, alebo záujemca podľa čoho porovnať tie svoje. Na každom fóre o hodinkách by to naštartovalo slušnú diskusiu. Na tomto fóre ho v jednom vlákne označia za zbohatlíka a v druhom taktne upozornia, aby to sem nedával. "Není nutné zakladať nové a nové témy"??? Do prdele snow, veď to si začal robiť ty a dobre Nebuď taky tak přecitlivělý. Nikdo nikomu neříkal, aby sem fotky nedával, ale aby je dával raději tam, kam je dávají ostatní (do vlákna Pochlubte se novými přírůstky) a není nutné zakládat nová témata. Co je na tom tak urážlivé? Vyložit si smysl nějaké věty úplně jinak a po svém a urazit se, myslel jsem, že tohle chlapi nedělají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 popshope pocuj ako fakt sa ti omluvam bolo to myslene ako cista chlapska sranda ktoru vsetci okrem teba pochopili.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 A načo by sem tie fotky dával? Hodí sem vintage hodinky v origo stave, aby si mohol majiteľ, alebo záujemca podľa čoho porovnať tie svoje. Na každom fóre o hodinkách by to naštartovalo slušnú diskusiu. Na tomto fóre ho v jednom vlákne označia za zbohatlíka a v druhom taktne upozornia, aby to sem nedával. "Není nutné zakladať nové a nové témy"??? Do prdele snow, veď to si začal robiť ty a dobre Absolutně Ti nerozumím, můžeš to nějak rozvést, abych mohl reagovat ? Pokud jsi si přečetl můj příspěvěk pozorně, tak jsem popshopa vůbec nevyzýval k tomu, aby sem hodinky nedával nýbrž aby je dal do sekce Pochlubte se .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 bože jak ve školce, kdybych reagoval na podobné maličkosti, tak budu celý život nas.aný, urážíš se jak malé dítě, stáhnout fotky je opravdu řešení ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se