maxs Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 Nie som precitlivelý. Len mi teda povedzte, prečo by sem mal tie fotky dávať? Načo? Píše, že to nie je nový kus a ani chváliť sa zrovna nepotrebuje. Niekto sem dá foto krásnych kúskov zo svojej zbierky a reakcia je "hoď to tam na kopu(151 strán v Pochlubte se...), načo novú tému." Veď sem dal len najkrajšie hodinky vyrobené v ČSSR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 Veď sem dal len najkrajšie hodinky vyrobené v ČSSR. Odvážné tvrzení! A co se týká té fotky, myslím, že ji tady klidně mohl Popshop nechat a nedělat vlny kvůli prkotinám. Ale je to jeho svobodná volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 (upraveno) Nie som precitlivelý. Len mi teda povedzte, prečo by sem mal tie fotky dávať? Načo? Píše, že to nie je nový kus a ani chváliť sa zrovna nepotrebuje. Niekto sem dá foto krásnych kúskov zo svojej zbierky a reakcia je "hoď to tam na kopu (151 strán v Pochlubte se...), načo novú tému?" Veď sem dal len najkrajšie hodinky vyrobené v ČSSR. Keby som poznal nejaký jemnejší ekvivalent k "nehádž perly sviniam", tak to teraz použijem . Celú tému nemôže vymazať, tak vymazal foto. To, že ho na zakladanie "nových a nových tém" upozorní dvorný zakladač "nových a nových tém"(ktoré si vždy prezriem a rád) je pre mňa len čerešnička na torte. Na záver dôležité: Proti nikomu z vás nič nemám, len sa mi to vymazanie nezdá až také nepochopiteľné. Edit: tak som to sem dal dva krát. Moja chyba,odbiehal som od PC. Upraveno 18. července 2007 uživatelem maxs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 Odvážné tvrzení! A co se týká té fotky, myslím, že ji tady klidně mohl Popshop nechat a nedělat vlny kvůli prkotinám. Ale je to jeho svobodná volba. Len môj názor. Ktoré sú to podľa teba? Tie najkrajšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 popshope pocuj ako fakt sa ti omluvam bolo to myslene ako cista chlapska sranda ktoru vsetci okrem teba pochopili.. Tak to se velmi mýlíš, já ji nepochopil, a to si nemyslím, že buran jsem zrovna já. "Vtip" nebo "sranda" či jak se to u vás říká, může být i debilní, neomalený nebo hulvátský, a to je tenhle případ. "Buď mlč nebo řekni něco, co je lepší než mlčení". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 (upraveno) kua tak vrati se tady ta fotka at se podivam na neco smysluplneho a nemusim cist tyhle "sragory" Upraveno 18. července 2007 uživatelem grga_pitic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 To, že ho na zakladanie "nových a nových tém" upozorní dvorný zakladač "nových a nových tém"(ktoré si vždy prezriem a rád) je pre mňa len čerešnička na torte. Víš co můj milý, už toho mám dost, já coby "zakladatel stále nových a nových témat" se na fotogalerie můžu elegantně vysrat, psal jsem to již jednou, neudělal jsem to a byla to chyba, takže ode mě už neuvidíš ani jednu fotku, s fotogaleriemi definitivně končím. Zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 s fotogaleriemi definitivně končím. Zdar Hele Snow, budu tě citovat o pár příspěvků výše: "Nemusíš reagovat hned tak podrážděně." S fotogaleriemi NEKONČI! Je to výborná pastva pro oči a občas výlet do hodinářských končin mně neznámých... Každopádně tu fotku Spartaků asi už neuvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 (upraveno) . Upraveno 18. července 2007 uživatelem Blekota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 ale musim zaroven podotknut ze pozorovanim som zistil ze homesexualovia byvaju precitlively (no tymto tvrdenim tiez nenarazam na ziadne konkretne osoby) Díváš se často na sebe do zrcadla ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2007 Víš co můj milý, už toho mám dost, já coby "zakladatel stále nových a nových témat" se na fotogalerie můžu elegantně vysrat, psal jsem to již jednou, neudělal jsem to a byla to chyba, takže ode mě už neuvidíš ani jednu fotku, s fotogaleriemi definitivně končím. Zdar Misia splnená. Vidíš, zareagoval si skoro ako Popshop. Teraz mu už rozumieš. Galérie sú super, veď som ich opakovane chválil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2007 Misia splnená. Vidíš, zareagoval si skoro ako Popshop. Teraz mu už rozumieš. Galérie sú super, veď som ich opakovane chválil. Ano, mise splněná, fotogalerie ode mne už nebudou, škoda, že neumíš číst, možná by se na " mé " fotky někdy někdo podíval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2007 Ano, mise splněná, fotogalerie ode mne už nebudou, škoda, že neumíš číst, možná by se na " mé " fotky někdy někdo podíval Domníval jsem se, že Chronomag má sloužit k diskusi o hodinách a nikoliv k vybíjení osobních frustrací. Toto téma , které začalo tím že jeden z předních členů fóra sem v dobrém úmyslu vložil obrázek hodinek SPARTAK, se nakonec zvrhlo úplně neuvěřitelným způsobem v osobní napadání. Byť zde bylo uveřejněno už několik desítek příspěvků, ani jeden není o hodinkách, ale o tom kdo je větší "vůl". Navrhuji, aby Odklizeč celé toto téma zrušil a Popshop znovu uveřejnil obrázek Spartaků na Chronomag. Ocením to nejen já, ale jak doufám i řada dalších členů fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2007 Odklizec ho tak akorat zavre.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2007 Ví to někdo? Asi se nedá dobrat k přesnému číslu, ale dá se to aspoň odhadnout na základě času po který se vyráběly a výrobní kapacity? Jaké výrobní číslo je reálné a jaké svědčí o tom, že je dýnko nepůvodní? Možná Prim by mohl alespoň zkusit odhadnout, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 26. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2007 5 ks prototypu v roce 1954. 5967 ks přesně a jen v roce 1957. Do prodeje dány až v roce 1958. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2007 (upraveno) 5 ks prototypu v roce 1954. 5967 ks přesně a jen v roce 1957. Do prodeje dány až v roce 1958. No tomu říkám přesná odpověď. Děkuji. Doufám, že to čte Popshop, který mi v mailu sdělil, že to nikdo neví (prý ANI ON) a já o tom vím hovno a ještě se ho opovažuji ptát na to výrobní číslo ne těch jeho. Škoda, že už se nám k tomu nevyjádří, neboť to je asi pod jeho úroveň, když "se zabývá hodinkami 15 let", jak mi napsal. Upraveno 26. srpna 2007 uživatelem decebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 26. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2007 5 ks prototypu v roce 1954. 5967 ks přesně a jen v roce 1957. Do prodeje dány až v roce 1958. smiem sa len pre zaujimavost opytat ako sa prislo presne na cislo 5967 preco nie 6000? a aky je zdroj tejto informacie? existovalo nieco ako "palubny dennik" tovarne v Novom Meste? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 26. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2007 Zdrojem jsou oficiální firemní materiály Elton vydané v roce 1966. A ústní informace dalších sběratelů a bývalých pracovníků. Tyto informace jsem neprověřoval v archivech firmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 26. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2007 (upraveno) Zapoměl jsem doplnit: 1955-56 probíhala v tzv. poloprovozní výroba a hodinky nepřišly do běžného prodeje, ale byly předány do dlouhodobých praktických zkoušek odborníkům i laikům. Prověřovala se kvalita za provozu a na základě zjištěných závad se pak operativně prováděla nápravná opatření přímo ve výrobě. Tyto hodinky si potom mohli ti co je měli na zkoušku odkoupit. Tyto hodinky neměly na dýnku číslo!!! Pouzdro bylo chromované, ciferník černý se zlatými tištěnými indexy a ručky byly hůlkové. Tedy celkový počet vyrobených hodinek nesoucí název SPARTAK je větší než jsem psal ve svém prvním příspěvku, ale vyrobených a očíslovaných pro oficiální prodej bylo 5967 ks. Upraveno 26. srpna 2007 uživatelem Luk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se