damankapsky Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Odesláno 27. února 2007 Zdravím, v kategorii přírůstků jsem již zveřejnil tyto hodinky. Jsou to jemné automaty z 18k zlata. Nedokázal by je, prosím, někdo lépe identifikovat, na netu jsem nic nenašel. Mám je po dědovi, nechám si je na 100%, jakou mohou mít přibližně hodnotu? Mají zakřivěné stěžejky, dají se normálně sehnat? A co pásek pro takový profil stěžejek? Děkuji za pomoc.
Frantik Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Odesláno 27. února 2007 Hodnotu mají velkou, pokud jsou po dedovi :-). Vypadaji, ze jsou i ve velmi dobrem stavu. Jinak ty stezejky jsou velmi zajimave, nikdy jsem nic podobneho nevidel. To zakriveni neni az zas tak radikalni, takze myslim, ze normalni remen na to pujde nasadit.
damankapsky Odesláno 27. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2007 Hodnotu mají velkou, pokud jsou po dedovi :-). Vypadaji, ze jsou i ve velmi dobrem stavu. Jinak ty stezejky jsou velmi zajimave, nikdy jsem nic podobneho nevidel. To zakriveni neni az zas tak radikalni, takze myslim, ze normalni remen na to pujde nasadit. To jo, osobně pro mě mají hodnotu. Jsou navíc v super stavu, no jo zlato:). Trochu mi to zakřivení stěžejek dělá starosti.
Viktor Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Odesláno 27. února 2007 Řemínky s oblým zakončením se dají sehnat, např. na eBay
damankapsky Odesláno 27. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2007 To Viktor: co mám zadat do vyhledávání? Jsou víceméně univerzální nebo záleží na zakřivení pouzdra?Díky.
Andreas Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Odesláno 27. února 2007 hezký, elegantní, tenký .... z ruky bych je nesundal...
Viktor Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Odesláno 27. února 2007 To Viktor: co mám zadat do vyhledávání? Jsou víceméně univerzální nebo záleží na zakřivení pouzdra?Díky. Zakřivení by mělo být více méně univerzální. hledat něco jako "rund anstoss uhrband", "round end watchband" ta fotka je z německýho on-line obchodu, ale je to pásek pro JLC a stojí 120 EUR, někde jsem viděl i něco levnějšího, dalo by se hledat i mezi řemínky pro Cartier, Ebel a podobný "elegantní značky" http://www.stetefeld-design.de/uhrenarmbae...er-anstoss.html
Milan Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Odesláno 27. února 2007 Pozor - podľa mňa to zakrivenie je len na konci remienku, ale dovnutra ide rovná oska.
damankapsky Odesláno 27. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2007 Co takhle Hirsch Leonardo? Bohužel ten nepůjde, ty hodinky jsou ultratenké, potřebují úplně tenký řemínek a navíc jen 16mm. Už jsem nějaké zakřivené na netu našel (sympatické tenké ještěrky), ale všechny 20mm. Myslím, že bude problém něco sehnat.
Návštěvník tolja Odesláno 27. února 2007 Nahlásit Odesláno 27. února 2007 Co takhle Hirsch Leonardo? Bohužel ten nepůjde, ty hodinky jsou ultratenké, potřebují úplně tenký řemínek a navíc jen 16mm. Už jsem nějaké zakřivené na netu našel (sympatické tenké ještěrky), ale všechny 20mm. Myslím, že bude problém něco sehnat. Nevím jestli to není nošení dříví do lesa =),ale zkus se podívat na www.chrono.cz ,jako člen Chronomagu máš 15% slevu na Hirsch
damankapsky Odesláno 27. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2007 Co takhle Hirsch Leonardo? Bohužel ten nepůjde, ty hodinky jsou ultratenké, potřebují úplně tenký řemínek a navíc jen 16mm. Už jsem nějaké zakřivené na netu našel (sympatické tenké ještěrky), ale všechny 20mm. Myslím, že bude problém něco sehnat. Nevím jestli to není nošení dříví do lesa =),ale zkus se podívat na www.chrono.cz ,jako člen Chronomagu máš 15% slevu na Hirsch To já vím, ale bohužel tam nic pro můj účel nemají, hledám zatím marně. No a kam se při objednávce píše, že jsem člen chronomagu?
cigi Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Odesláno 28. února 2007 gratuluji, nádherný jemněmechanický kousek!
Tomasek Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Odesláno 28. února 2007 Pozor - podľa mňa to zakrivenie je len na konci remienku, ale dovnutra ide rovná oska. U Hirsch Leonardo je to tak.
damankapsky Odesláno 28. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2007 Už jsem prohledal všechno možné a nic. Zkřivený 16mm jemný kožený řemínek asi neexistuje...
Frantik Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Odesláno 28. února 2007 Porad si myslim, ze tam pujde i normalni. Tyto hodinky skutecne potrebuji velmi jemny reminek a ten bude jiste povolnejsi. Zajdi k dobremu hodinari, kup si u nej remen a od ti ho tam nanda. Pokud budes mit cestudo Prahy, kup si remen v Hodinarstvi v pasazi Alfa, pan hodinar ti urcite pomuze, poradi a profesionalne ti ho nasadi.
Stuky Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Odesláno 5. července 2023 (upraveno) Zdravím, dneska jsme se s taťkou dostali na téma náramkové hodinky. A docela jsem koukal, co všechno za různé krasavice vytáhnul ze šuplíku. Mj. i divery od značky Valory. Hrozně se mi líbí ty jejich ručičky... Nevěděl by ale někdo z Vás k tomuto modelu něco bližšího? Třeba @pebe anebo @Lucky Lucaso A neznal by někdo bližší informace ke značce jako takové? Zkoušel jsem se k nim progooglovat, ale jediná kloudná věc, co jsem našel (a asi teda hledám blbě) na nějakém zahraničním fóru je, že Valory was a brand in those days (50ties) of "Valory Watch Co S.A. Geneve, 5 Rue du Marché". Upraveno 5. července 2023 uživatelem Stuky
Lucky Lucaso Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Odesláno 6. července 2023 (upraveno) Ahoj. Ja o nich nevim vic nez je tu psano a na netu je info jak safranu. V odkazu se taky snazej neceho dopidit, ale jsou to jen takove strohe informace. Nicmene hodinky jsou to krasny a jedny z mych oblibenych. P.S. hod sem foto https://www.watchuseek.com/threads/has-anyone-any-info-about-valory-swiss-watches.1275970/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. července 2023 uživatelem Lucky Lucaso
Stuky Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Odesláno 6. července 2023 (upraveno) Jj, tohle jsem si taky vygooglil, ale jak říkáš, info. je strohé. Alespoň jsem si to tentokráte přečetl lépe, a zjistil jsem, že existuje brand PONTIAC. Nicméně zpátky k Valory... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. července 2023 uživatelem Stuky
Lucky Lucaso Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Odesláno 6. července 2023 No hezkypekne. Vypadaji zachovale i kdyz urcite budou potrebovat peci. Kdybys ten tah nebo i hodinky nepotreboval, tak se ho/jich rad ujmu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se