Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci, upřímně si myslím, že zde na fóru vášnivé debaty o tom, jak jsou které hodinky předražené a druhé naopak za tu cenu velmi výhodné, jsou trochu hádky dmýchající. Cena statku odráží hodnotu, na kterou si jej prodávající cení a pokud někdo koupí akceptoval tuto cenu jenom na základě vlastních prefenrecí a postojů. Ten, který nekoupil měl prefence a priority jiné a proto se k nákupu nerozhodl.

Je to obdobné jako hádat se o to, jestli jsou játra na cibulce mňamka nebo hnus. Stejně se nikdy neshodnete (i když o játech možná jo). Já je třeba nemůžu ani cítit, ale kdybych někomu, kdo ty játra právě jí, říkal, jak prouhlopil, že si je koupil a teď je jí, asi by to nebylo úplně vhodné téma na přátelskou debatu.

Jednoduše máme každý trochu jiné priority, preference a očekávání, na jejichž základě jednáme.

Tak klííd!

Až je někdo do prodeje hodí za 50k a nikdo je nekoupí, prostě se jen prodávající netrefil do těch preferencí kupujících a pokud je někdo koupí, tak se trefil a debaty a tom, jestli je to "správné" nebo ne, stejně nikam nepovedou. Pravda ale, budete mít příležitost popustit uzdu vášním a někoho s úplně jiným názorem hezky setřít :-)

• Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak moje Caymany se našly:-)

Napsala mi Ana, že se omlouvá za dezinformaci, ale hodinky jsou stále u nich v kanclu a budou odeslány až příští týden, protože prý mám od 23.3. do 30.4. dovolenou mimo místo dodání:-)

Pokud to jen spletli s někým jiným, uvažuji o tom skutečným Cayman čekateli, který doopravdy na dovolené je a žádal je o zaslání později a teď má své caymany někde v depu DHL z důvodů nezastižení :-)

On celý proces objednávky, platby a komunikace s nimi bylo jedno velké dobrodružství a na konec ještě toto :-). Nějaký prokletý kus... anebo to jen moc řešim

Odesláno

Máš jen o trochu prodloužené těšení. :)

S poznámkou o komunikaci souhlasím. Někdy byla odpověď hned, někdy až za pár dní a Anina angličtina taky nic moc. Já kvůli tomu platil natřikrát.

Naposledy jsem jí psal, jestli by nemohla poslat jeden dílek náramku, že mi je malý a ještě žádná odpověď. No, jsou Velikonoce, tak asi má jiné starosti.

Ale konec dobrý všechno dobré. :whistling:

Odesláno

Máš jen o trochu prodloužené těšení. :)

S poznámkou o komunikaci souhlasím. Někdy byla odpověď hned, někdy až za pár dní a Anina angličtina taky nic moc. Já kvůli tomu platil natřikrát.

Naposledy jsem jí psal, jestli by nemohla poslat jeden dílek náramku, že mi je malý a ještě žádná odpověď. No, jsou Velikonoce, tak asi má jiné starosti.

Ale konec dobrý všechno dobré. :whistling:

Jj, mají tam teď prázdniny.

Já ji napsal mail a nic, tak jsem ji zavolal, načež se mi omlouvala, že je na dovolené, protože mají velikonoční prázdniny a že to pošlou v úterý.

S Aj jsem s ní problém neměl, raději jsem to vždy napsal "ne zcela" zdvořile, ale "na přímo".

Ale možná máš pravdu, nakonec jsem přeci na dovolené, ne? :lol2: , takže ani ten způsob "na přímo" nezabral.

Odesláno

Ta A5 prosla nejakym faceliftem? Pamatuju ze byla jina, jakou budes mit?

A5 este povodnu, cize homage Kobold seal....  Ta nova je jasnym znamenim, ze si Armida nezela, aby A5 vyzerala nadalej ako Kobold. Moc sa mi to nepaci, ale mozno casom zacne :)

ok, rekneme tomu pohadka o cene pote, co budou hodinky vyrobeny. ta cena je - jak uznas - plne irrelevantni, protoze vsechny hodinky byly prodany predtim, nez je vubec stacili vyrobit.

co se tyce ceny za 2nd hand, zde je cena, kterou si tam Ana napsala opet uplne irrelevantni, protoze aktualni cena se bude tvorit bez jakehokoliv vlivu vyrobce. 

that's it.

mylis sa... vobec sa nepredpokladalo, ze sa vypredaju este pred vyrobou!! Nie som si uplne isty, ale predchadzajuce modely Crepasu boli dostupne aj po celej seriovej vyrobe vsetkych kusov... cize sa predavali realne za tu vyssiu cenu a vypredali sa aj potom. Napriklad tektite.

Nie je na tom vo svete micro brandov ozaj nic zvlastne, ze cena je nizsia v case pred vyrobou a nasledne vyssia po vyrobe... Mozem ti vymenovat nejake priklady kedy to fungovalo...

A este ku tej "prehnanej" cene co mnohi kritizuju. Napriklad zixen (zinex) je este drahsi ako Crepas a predava sa uz dlho dobre... a v com je iny? Ich ETA je navyse iba std.

A co Aquadive? Tam sice je historia a "legenda", ale ceny su este vyssie ako Crepas, a tiez je to len ETA... a zrejme ani nie TOP.

Odesláno

Mato,

ja jsem nikde nepsal, ze se predpokladalo, ze se hodinky vyprodaji pred vyrobou. jen jsem napsal, ze se vyprodaly, a proto cena po vyrobe je nanejvys indikativni. navic, relevantni bude cena, za kterou se caymany budou nabizet (a hlavne kupovat) na ruznych forech. a muj osobni predpoklad je, ze za takto povedene casomerice bude nakonec jeste vyssi nez ceny, se kteryma tady sermujeme...

ETA = shite? a to je spise poznamka pro ty, kdo tu povazuji ETA calibry za cheap sh*t -- nejlepsi chronometer za rok 2011 (bez turba) je tissot le locle, kde je ta 2824tka -- 'sh*tova a predrazena' ETA, ktera je kvalitativne jen o neco malo lepsi nez top grade, ve ktere je cayman...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Koukal jsem na Zmizíkové fotky v prodejním vlakně, kde jsou hodinky bez dynka a jako Top Grade eta mi to moc nepřipadá. Kalibr v provedení TopGrade by měl mít perláž, což nemá. Jak to tedy je ?

Co blbneš? Na čem na ty fotky koukáš?

Odesláno

Koukal jsem na Zmizíkové fotky v prodejním vlakně, kde jsou hodinky bez dynka a jako Top Grade eta mi to moc nepřipadá. Kalibr v provedení TopGrade by měl mít perláž, což nemá. Jak to tedy je ?

A vsiml sis toho loga na tom strojku? ;)

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Todle bylo za 5 minut. Jsem vycvičenej z falšování certifikátů. :D :D :D

Odesláno (upraveno)

Todle bylo za 5 minut. Jsem vycvičenej z falšování certifikátů. :D :D :D

beru jeden na zarucene pravy rolady made in china, sefe - papir, zadny plast ;-)

hlavne me neprasknete serifum! :)

Upraveno uživatelem IzTaPa
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Děcka, kolik vám ta ETA v TOPU dělá za den? mě -7s a když je položím na den na korunku, tak udělají +14, takže smáznou skluz a udělají rezervu na další :-), Ale stejně mi to při vědomí, že je tam TOP, úplně nevoní. Není max. denní odchylka u TOPu +/- 7sec.?

Opravte mě, jestli se mýlím, není TOP a Chronometer ten stejný strojek, jen Chronometr proleze nezávislou certifikační zkušebnou a má papír a vyšší cenu?

Odesláno

Zatím na originál sponu a custom řemínek nedošlo. Tehle dnes dorazil z watchbandcenter.

Tmavomodrý echt žralok v XL délce. Objednal bych ze strapshopu, ale tam jsou XL řemínky jen na objednávku. V Německu to mají všechno skladem.

i4qxkk.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...