Jakubisko Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Doporučte prosím nějaký dovoz sushi po Praze 1.Případně je tu někdo, kdo by mi byl ochotný udělat trochu maki na sobotu? Díky
Moty Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Kubo, tady mi chutnalo a koukám, že i rozvážej, je to P2 Japonská restaurace Samurai Londýnská 73/379 120 00 Praha 2 Mobil: +420 774 422 217 Telefon: +420 222 515 330 E-mail: info@restaurace-samurai.cz, info@topsushi.cz
Z. Paul Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Já sem teda jedl Sushi jenom jednou. Bylo to na Praze 1 v restaurace Brasilea (myslim), v nějaký pasáži. Né že by se zaměřili přímo na sushi (je to brasilská rest. kde zaplatíte "vstupný" a jíte co chcete) ale ve studeným bufetu měli právě i Sushi a musim říct že paráda
patriknapr Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Nevím jestli dováží na jedničku, ale rozvoz dělají a jejich sushi povazuju za jedno z nejlepších. Www.Sushitime.cz
montemar Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 to mate v praze naky drahy, neja chodim sem http://www.asiaqueen.at/a-la-card-speisekarte.php
Ejabejaroz Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 V Praze si nejradsi davam "Cesky Sushi" - neboli zavinace...
jacob Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Sushitime, Sushi Upgrade. Oboje rozváží a mám dobré zkušenosti.
Tomas_2002 Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Já mám zkušenost, že nejlepší sushi si uděláš doma. Všechno si koupíš čerstvý, za hodinu to máš připravený a chutná to úplně stejně jako v nejlepším sushi baru. Navíc, porce pro jednoho ( to co vidíš na obrázku) tě vyjde asi na 60,- Kč, takže nekrvácíš z dásní, když děláš sushi párty pro 6 lidí Suroviny mají v každým Tescu i Albertu kde mají úsek čerstvých ryb. Návodů je na internetu spousta, postup balení na youtube a zvládneš to i napoprvý. Vypádá to složitější, než to je. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jacob Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Já mám zkušenost, že nejlepší sushi si uděláš doma.Souhlas :-). Přítelkyně nám ho čas od času udělá doma a po tom, co jsme vykoumali kolik rýžového octu do rýže a jak ji vůbec uvařit (nechat vodu vyvařit nebo slévat, atd.) je domácí sushi výborné. Makro mám pět minut od baráku, takže suroviny "simply fresh". Jinak příkládám foto ze včerejška ze Sushi Uprgrade. 24ks maki (losos, kreveta, krab), 6ks nigiri (losos, kreveta), 4ks sashimi (kreveta) a pivo Kirin. Celkem za 960 Kč. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DaLo Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Určitě Sushitime (www.sushitime.cz) - kvalita velmi dobrá, na jedničku dováží...
Micey Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Kdyby vás slyšeli ty japonský mistři, co se to učej celej život. Lemry! Jinak já doma taky plácám a samo, že je nejlepší. A objednávám ze Sushi upgrade, provedení nic moc, ale čerstvost slušná, neb se jim to tam dost točí.
decebal Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 http://www.sushi.czMyslím nej sushi v Praze.
Tomas_2002 Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Je pravda, že zjistit kolik máš dát přesně rýžového octa a kolik wasabi chce pár pokusů, ale jestli se tohle ti japonští mistři učí celý život, tak aby se naučili naši svíčkovou s domácím knedlíkem, to by se museli dožívat asi tolika let jako průměrný baobab Já si jinak občas dám sushi v Running Sushi v Palladiu, ale doma s kamarádama je to nejlepší. Když je vidím s těma hůlkama tak mi přijde, že se spíš naučí naše kočka háčkovat A vidličku jim na to nedám, ignorantům
patriknapr Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Tomas 2002 .... No nevím, ale 60? To bych rád věděl, kde nakupuješ... Za 60,- si uděláš tak max rýži ze sojovkou...
Tomas_2002 Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2013 Normálně v Albertu - ty hypermarkety - v supermarketech to nemají. Sushi rýže Lagris půl kila 45,- Kč, Kikkoman sojovka 70,- Kč, řasy Nori tam maj jen jedny - 45 Kč, losos čerstvý 300g 110,- Kč, rýžový ocet 350 ml za 65,- Kč, Wasabi tubička 40,- Kč, nakládaný zázvor 45,- Kč, okurka hadovka 10,- Kč. Když to rozpočítáš na jednu porci, tak to opravdu je +- těch 60 Kč. Vždyť toho octa, sojovky, lososa, wasabi a zázvoru použiješ na jednu porci minimum. Samozřejmě když je možnost, tak něco pokoupím ve velkém v Makru. Třeba minule byla v akci ta sushi rýže.
Teatime Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 K těm mistrům: We are not trying to be exclusive or eliteThe techniques we use are no big secretIt's just about making an effortand repeating the same thing every day In this line of business,if you take it seriously,you'll become skilled.But if you want to make a mark in the world,you have to have a talentThe rest depends on how hard you work http://www.imdb.com/title/tt1772925/ Udělejte si čas a místo v hlavě a vychutnejte si ten film. Stojí za to!
Maja13 Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 Cau, zasilam odkaz na nejlepsi sushi v Prazehttp://www.sushi.cz dobrou chut' kreator%20stránek%20www"]Můj odkaz[/url]
Micey Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 Maja: Důstojnej vstup na fórum o hodinkách:) Ale s tim nejlepšim sushi bych byl opatrnej, Japonci co se s nima bavim nejčastějc zmiňujou Katsuru, Miyabi nebo Mash Hanu.
SCIFI Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 ...zasilam odkaz na nejlepsi sushi v Prazehttp://www.sushi.cz¨¨¨¨ zasíláš odkaz na nejdražší sushi v praze. opravdu do tam dělají výborný ale to dnes už dělají i jinde resp si nepamatuju že bych měl kdy v praze nedobrý nebo nečerstvý. naposled jsem byl na smíchově vedle gold classu a dobrý. pravda ale je že stejně mi nejvíc chutná to co si uděláme doma protože si rejži ochutím trochu víc. jedna fotka co jde doma
Tomas_2002 Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 (upraveno) Pěkný SCIFI, moc pěkný. Za tři bludišťáky :-) I to vypadá, že by toho pro čtyři lidi mohlo být dost :-) EDIT: Co je ta šedá ryba ? Já dělám jen s lososem, ale lákalo by mě něco novýho . Upraveno 4. února 2013 uživatelem Tomas_2002
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se