Petr Svenda Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Chlapi, ve verzi E se mi nelíbí to rozhozene postavení číslic. Já vím, že se používá, ale pro me to není skousnutelne. Pořád u mě vede ciferník s indexy a 12 a 6.
IzTaPa Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Ano, je to úplně jiný směr, než bylo v zadání tohoto vlákna. Každopádně zde platí, že méně znamená více. E1 je pro me ok, ale sel bych do neceho vice odvaznejsiho, nebal bych se i E2 nebo dokonce E3
lolohh Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Mně se E2 líbí hodně! A ještě bych udělal modrou vteřinovku
sashator Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Tak poslední dvě verze je to nej co se tu zatím objevilo, verze E3 je asi nejlepší, verze E1 je naopak příliš "obyčejná"
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 ..........Jeste je potrebatu zluto cervenou stupnici nejak zduvodnit. .....Jako že si dáváš schůzky zásadně na půlu a todle ti dává, jak sebou máš mrsknout.
Petr Svenda Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 No vida, vypada to dobre. Jeste je potrebatu zluto cervenou stupnici nejak zduvodnit. Ondro zkus jeste E1 se zlutyma minutovyma cislama, jak je to na poaledni verzi.To je přesně ono: k čemu ty ruznobarevne stupnice slouzi? Pokud jen ke zvyseni atraktivity ciferníku, proc ne, ale z toolwatch se nám stává "design-watch" :-)
kerob Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Nechci Vam do toho moc mluvit, puvodni navrhy cifru jsou pekne. Vzdy mi ale vadily navrhovane ciselne indexy, tzn. otacet v kazdym kvadrantu mi prijde na hlavu. Navrhuji je udelat vertikalne a nebo dokola jednim smerem jako jsou minuty., jinak je to paskvil, ac dost pouzivany!!
kubson Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 To je přesně ono: k čemu ty ruznobarevne stupnice slouzi? Pokud jen ke zvyseni atraktivity ciferníku, proc ne, ale z toolwatch se nám stává "design-watch" :-) souhlas, cirkus ale funkční? anebo bezcirkusu
Petr Svenda Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Nechci Vam do toho moc mluvit, puvodni navrhy cifru jsou pekne. Vzdy mi ale vadily navrhovane ciselne indexy, tzn. otacet v kazdym kvadrantu mi prijde na hlavu. Navrhuji je udelat vertikalne a nebo dokola jednim smerem jako jsou minuty., jinak je to paskvil, ac dost pouzivany!!Ano. Pro me by tento způsob postavení číslic byl důvodem pro odstoupení z projektu /pokud by se pokračovalo dal na tehle bazi/. To neznamená výhrůžku vy zli chlapci, okamzite to spravte nebo nehraju, jen to rikam pro ilustraci toho, jak moc mi to na hodinkach vadi.
OndraPod Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 (upraveno) No vida, vypada to dobre. Jeste je potrebatu zluto cervenou stupnici nejak zduvodnit. Ondro zkus jeste E1 se zlutyma minutovyma cislama, jak je to na poaledni verzi.Zluty minuty jenom od 5 do 30, nebo vsechny?EDIT: jeste ten oranzovy dvojity index mam nechat jak je, nebo ho udelat zkoseny jako u E2, E3?(ten zkoseny je pro Sinn docela typicky, tak nevim)? Upraveno 24. ledna 2013 uživatelem OndraPod
IzTaPa Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 (upraveno) Na variantě E3 upravit: 1. index na 12 bez zkosení, bílá barva zůstává2. odstranit žluté a červené indexy 0-30.3. čísla 5-55 všechny žluté potom bychom to mohli převrátit: 1. Všechny indexy bílé, pouze čísla 5-55 červené2. žlutá vteřinovka3. nápis thermo-compensated i WR 200 v bílé (thermo-compesated vyzkoušet i v červené)4. dvojitý index na dvanáctce bez zkosení a v bílé. sorry, ale nemuzu jinak-- tvym navrhem z toho mame suche, nezazivne, nudne, technicke nemecke hodinky, kterymi nas zasobuje damasko - vzdyt to nema stavu, zadnou dynamiku, neco, by aspon trochu polarizovalo na ty, pro ktere jsou tyto hodinky uz dostacne ulitnuty a ty, kdo by chteli jeste vic barevnosti. zkratka hodinky, ktere maji ty koule, o kterych si tu piseme od zacatku projektu! mozna bychom si meli - predtim, nez budeme na ondru valit dalsi zadosti o zmeny a modifikace - rici, zda-li chceme neco suchyho nebo neco ulitnutyho. ja osobne jsem pro to druhe. Upraveno 24. ledna 2013 uživatelem IzTaPa
sect Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Podle mně to chce obrázek - logo - symbol, něco takového. Flákněte tam třeba něco, jak má LT na své limitce (pouze pro ilustraci), ve žluté nebo bílé a samozřejmě s lumi.
cali Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 E1, este nejak zvyraznit index na 9 a siel by som do nich
People Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 znamenie zverokruhu, sudoku alebo omalovanku??? obrazok je bez sance na uspech. Podle mně to chce obrázek - logo - symbol, něco takového. Flákněte tam třeba něco, jak má LT na své limitce (pouze pro ilustraci), ve žluté nebo bílé a samozřejmě s lumi.
marosh Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Souhlasím. Já chci něco, co mě bude hodně, hodně dlouho bavit. Souhlas, jak byk.Přílišný kolotoč přestane brzy bavit... Chce to kapku vkusu.
marosh Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Podle mně to chce obrázek - logo - symbol, něco takového. Flákněte tam třeba něco, jak má LT na své limitce (pouze pro ilustraci), ve žluté nebo bílé a samozřejmě s lumi. Tome, tohle nemyslíš vážně, že?Už Tě kapku znám...
Chosef76 Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Souhlas, jak byk.Přílišný kolotoč přestane brzy bavit... Chce to kapku vkusu.Přesně tak. Hodinky musí bavit, ale nesmí být zbytečně přeplácané. Vypadá to, že už to snad začínáme chápat. ;-)
kerob Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Dik za podporu!! Nemyslim to proti nim ve zlem, jak pises i ty. Preci jenom s vekem, kdy hlava blbne a hodinky stale vice sleduju si uvedomuju, ze vsechno by melo mit svuj ra, tedy i kladeni a smer indexu.
OndraPod Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Jeste par docela dulezitych poznamek k tem vizualizacim, hlavne ta luneta je trochu problematicka:ad. 1 - luneta je ve skutecnosti jeste cca o 1/5 uzsi - cisla budou muset byt jeste trochu mensi, delal jsem to podle fotky kde splynula s tmavym okrajem, v pristi verzi napravim. ad. 2 - je pomerne dost zkosena - cisla budou trochu deformovany perspektivou, u verze kdy jsou natocene do stredu to neni problem, ale verzi kde by meli byt vsechny vertikalne, stejne jako 6 a 12, si popravde nedovedu v realu predstavit. Budto by se museli cisla nanest na lunetu zdeformovana, aby pri pohledu ze zhora vypadali vertikalne jako 6 a 12, coz bude z jakehokoliv jineho uhlu vypadat priserne, nebo by museli kopirovat tvar lunety = byt prohla a nejak natocena. ad. 3 - verzi s cislama natocenyma do stredu spodni stranou muzu taky udelat, ale mne na tom vzdycky prasti do oci 6 vzhuru nohama, takze to na prvni pohled vypada, ze jsou na lunete dve 9 (ale mozna jde jen o zvyk) Jeste me napadla jedna varianta. Luneta s cisly z varianty E1, zbytek tak jak je na modelu EZM 7, pouze zmenit 24 hodinovou stupnici na monutovou. Barevne to bude, ale v rozumne mire.To nebude problem, akorat misto 24h bude predpokladam 0?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se