Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vážení kolegové, prosím, přispějte do zdejšího vlákna, jakou máte zkušenost s přesností vašich hodinek Steinhart.

Mám Apollony v chronu a údajně odchylka +4sec denně je na Steinharty pěkná - údajně obvykle bývá větší, prý výrazně větší.

U Nav B-Uhr mám +6 sec/den

Prosím, podělte se taky.

• Odpovědi 132
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ač velmi nerad,musím konstatovat,že Steihart Nav B Uhr 44 automatic jsou moje nejpřesnější hodinky.

V současné době dělají -1s/24hod,takže přesnost skvělá.Lepší výsledek než moje ostatní časomíry,a to třeba mnohonásobně dražší.

Podotýkám,že je nenosím soustavně,ale střídám to.Před časem jsem je nosil neřetržitě tři měsíce a ani jedinkrát nepotřebovaly seřízení,pořád byly na +/-0.

Za mě :notworthy:.

post-3565-085467800 1358452707.jpg

Odesláno

Mne se Steinhart Nav-B.Uhr II Vintage na ruce predbihaji o cca 5s denne, pri odlozeni se to zase srovna na nulu, takze v praxi +/- 1-2s denne ;)

Odesláno (upraveno)

Před půl rokem jsem prodal Tritony 100 ATM, které mi dělaly neuvěřitelných +2s měsíčně. Teď mám Chronometer a odchylka je +3s denně.

Upraveno uživatelem HDS1200
Odesláno
  V 18. 1. 2013 v 8:48, Ondrej71 napsal:

Naposledy to byly Steinhart Nav B Uhr 47 mm - 2s do minusu/den

Tak to jsi mi udělal radost, už na ně netrpělivě čekám. :smile_anim:

Odesláno

Moje ročné Steinhart Ocean One Black mi robia -2sek/den. Bez ohľadu na to, ako ich cez noc položím na stôl. Sú to zatiaľ moje najpresnejšie automaty. clap.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...