rommir Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2013 unitas za tři měsíce průměrně denně -2s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kysely Sven Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 (upraveno) Moje nové Aviation dělaly +15 sec/den. Po 3 měsících nošení jsem je nechal seřídit u hodináře a od té doby (cca 2 roky) jedou -5 sec/týden. Upraveno 24. června 2013 uživatelem Kysely Sven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Moje nové Aviation dělaly +15 sec/den. Po 3 měsících nošení jsem je nechal seřídit u hodináře a od té doby (cca 2 roky) jedou -5 sec/týden.celkem slušně seřízená přesnost, zvlášť, pokud je pravidelná a stabilní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2013 Tak momentálně jsem u NavB chrono na rozdílu menším než +1s/3dny po měsící a půl provozu. Už se to blbě měří, je to spíš 0,5s/3dny. Tak snad to nezakřiknu a půjdou takhle pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2013 Tak momentálně jsem u NavB chrono na rozdílu menším než +1s/3dny po měsící a půl provozu. Už se to blbě měří, je to spíš 0,5s/3dny. Tak snad to nezakřiknu a půjdou takhle pořád.To je hodně pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 Tak momentálně jsem u NavB chrono na rozdílu menším než +1s/3dny po měsící a půl provozu. Už se to blbě měří, je to spíš 0,5s/3dny. Tak snad to nezakřiknu a půjdou takhle pořád.tak těm bych dal bez váhání COSC, na rozdíl od jiných sra..k, které si ho ani nezaslouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Tak uzavírám měření. Při běžném nošení (na noc odkládány, někdy i přes den, občas zapnutá chrona), jsem na +2s za týden. Což si myslím je hodně luxusní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Tak uzavírám měření. Při běžném nošení (na noc odkládány, někdy i přes den, občas zapnutá chrona), jsem na +2s za týden. Což si myslím je hodně luxusní.myslím, že je to zcela a plně v rámci COSC a hodnota je to opravdu velmi pěkná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 (upraveno) Tritony mi od koupě novych dělaly 10-15 s do plusu denne. Po bleskovém serizeni mikroregulace mistrem Valisem je po třech dnech 0s takže poměrně hodne radikální zlepšení a koukám jestli se nepromenily v quartzky :-)) Upraveno 7. července 2013 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCJ Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 image.jpgCo to je za prográmek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Dole to mas napsany - Twixt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 Nikdo zde zde nezminil Oceany 2 ,tak ty moje pri odkladani na korunku -2sec/24hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkakrupino Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Ahoj, moje poznatky zatím po třech týdnech, co je mám doma. Steinhart Ocean Two Orange +2 sec / 24 hod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Steinhart Nav B-Uhr 47 Handaufzug mi dělaly +4 sec/24 h. Strojek Unitas 6497. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 B-Uhr 44 Vintage Titan +0,1sec/den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Já jsem po skoro dvou letech spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Nav B s Unitasom. Cca +12s denne. Od tých hodiniek neočakávam presnosť na sekundy. V praxi to znamená, že ich každý piaty deň nastavím na presný čas, aby som sa nedostal cez minútu. Menší rozdiel ako minúta neriešim. Minútová ručička je špicatá a indexy dostatočne ďaleko od seba, presne na indexe strávi tak 2-3s, takže viem odčítať čas spoľahlivo aj bez sekundovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skorky Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 Nab B s automatickým nátahem, strojek ETA 2824-2 . Průměr kolem +2s /24hod. na ruce i odložené. Ale nezjistil jsem rezervu , občas je musím dotáhnout ručně. nemá někdo info kolik by to mohlo být u tohoto strojku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 (upraveno) Nab B s automatickým nátahem, strojek ETA 2824-2 . Průměr kolem +2s /24hod. na ruce i odložené. Ale nezjistil jsem rezervu , občas je musím dotáhnout ručně. nemá někdo info kolik by to mohlo být u tohoto strojku? ETA 2824-2 má rezervu chodu 40 hodin... Upraveno 3. září 2013 uživatelem 323GT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Tak mám od včerejška Ocean 1 GMT a za necelých 20 hodin mi udělaly 1 minutu do plusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se