Přejít na obsah

Přesnost chodu vašich Steinhartů

Sedlin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 132
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Moje nové Aviation dělaly +15 sec/den. Po 3 měsících nošení jsem je nechal seřídit u hodináře a od té doby (cca 2 roky) jedou -5 sec/týden.

celkem slušně seřízená přesnost, zvlášť, pokud je pravidelná a stabilní!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak momentálně jsem u NavB chrono na rozdílu menším než +1s/3dny po měsící a půl provozu. Už se to blbě měří, je to spíš 0,5s/3dny. Tak snad to nezakřiknu a půjdou takhle pořád.

tak těm bych dal bez váhání COSC, na rozdíl od jiných sra..k, které si ho ani nezaslouží

Odkaz ke komentáři

Tak uzavírám měření. Při běžném nošení (na noc odkládány, někdy i přes den, občas zapnutá chrona), jsem na +2s za týden. Což si myslím je hodně luxusní.

myslím, že je to zcela a plně v rámci COSC a hodnota je to opravdu velmi pěkná!

Odkaz ke komentáři

Tritony mi od koupě novych dělaly 10-15 s do plusu denne.

Po bleskovém serizeni mikroregulace mistrem Valisem je po třech dnech 0s takže poměrně hodne radikální zlepšení a koukám jestli se nepromenily v quartzky :-))

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Nav B s Unitasom. Cca +12s denne. 

Od tých hodiniek neočakávam presnosť na sekundy. V praxi to znamená, že ich každý piaty deň nastavím na presný čas, aby som sa nedostal cez minútu. Menší rozdiel ako minúta neriešim. Minútová ručička je špicatá a indexy dostatočne ďaleko od seba, presne na indexe strávi tak 2-3s, takže viem odčítať čas spoľahlivo aj bez sekundovky.

Odkaz ke komentáři

Nab B s automatickým nátahem, strojek ETA 2824-2 . Průměr kolem +2s /24hod.  na ruce i odložené. Ale nezjistil jsem rezervu , občas je musím dotáhnout ručně. nemá někdo info kolik by to mohlo být u tohoto strojku?

ETA 2824-2 má rezervu chodu 40 hodin...

Upraveno uživatelem 323GT
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...