Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 18. 2. 2013 v 11:27, Elmagico napsal:

Už robia "klony" Rolex strojčekov zo všetkým všudy!!

Ještě jsem nic takovýho neviděl. Fakt ne a to jsem toho viděl už dost :)

Až číňan vyrobí parachrom vlásek, teflonový kolečka, zlatý ciferníky s měnící se barvou na povrchu, tak

RX už bude zase o dva kroky dál. Fejk je fejk, smiř se s tím.

Odesláno
  V 18. 2. 2013 v 11:27, Elmagico napsal:

Už robia "klony" Rolex strojčekov zo všetkým všudy!!

Na srazu v Brně měl Sibiřan fejky Rolád (tvrdil teda, že je nenosí, ale čert mu věř :D ) a ty byly (až na křivou lupu) hodně podobné originálům. Těch drobných nesrovnalostí tam bylo jak šafránu a fakt to moc poznat nešlo, pokud by tam neměl GAS origo GMT.

Ale uvnitř byla čínskej klon ETY, rozhodně nic, co by se podobalo Rolexkám. Osobně ten tvůj příspěvek považuji za blábol.

Odesláno
  V 3. 3. 2013 v 9:54, NIGHTinGALE napsal:

Na srazu v Brně měl Sibiřan fejky Rolád (tvrdil teda, že je nenosí, ale čert mu věř :D ) a ty byly (až na křivou lupu) hodně podobné originálům. Těch drobných nesrovnalostí tam bylo jak šafránu a fakt to moc poznat nešlo, pokud by tam neměl GAS origo GMT.

Ale uvnitř byla čínskej klon ETY, rozhodně nic, co by se podobalo Rolexkám. Osobně ten tvůj příspěvek považuji za blábol.

co rikas na tohle? ja nikoho neobhajuju, ani nic, jen rikam, ze kuci sikmovoky maj cim dal lepsi zpracovani..

rlx-subc-ss-blu-a3135-01_08.jpg

Odesláno

No tohle je takový pokus o 3135 za pomoci lisu, kladiva a pilníku, ale je fakt že to zkoušejí pořád a dokola.

Chybí jim ale ještě kousek :D :D :D

Odesláno (upraveno)

Náhodou jsem narazil na fake Rolex LVček za 500 USD, tak chlapi vidíte tam nějaký rozdíl vyjma 12ckového indexu a lunety, která se mi zdá nějaká na indexech "plochá", ale může to být světlem?

post-11110-053242000 1362908838.jpg

post-11110-094495400 1362908860.jpg

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno (upraveno)

hodinová ručka placatější než u originálu

ciferník placatý - nemění barvu

pecka menší, zato vyšší, nepatrně posunutá napravo

indexy menší, zato s tlustším orámováním

jiný písmo loga

hrany pouzdra ožužlaný

celkově pěkně hnusnej fejk, ten kdo za to dá deset tisíc by si měl vytetovat na čelo :

Jsem pitomec ale nikomu to neříkejte

asi bych našel i další detaily, kdyby byly lepší fotky

Obzvláště bych hledal detaily na dýnku, na zpracování spony, u hloubky a provedení čísel v keramice lunety, detailu vyříznutí datumovky, tubusu a těsnění korunky, detailu fontu datumovky, provedení seriového čísla u rehautu,

detailu mikro korunky na skle, detailu hran a provedení rehautu celkově a pak samozřejmě bych se spoustředil na to nejdůležitější, tedy pohled na to místo, kde u ROLEX bývá STROJEK. :)

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

David: Ty ses nějak rozčertil :) Myslím, že provedení hodinek Seiko za 5 tisíc je daleko hnusnější....., ale fake je hnus sám o sobě to je pravda.

Ještě jeden hnusný fake.

post-11110-002398900 1362925765.png

post-11110-061319500 1362925800.png

Odesláno

Výplně čísel na lunetě mi přijdou čistě bílé a to ve skutečnosti nejsou. Je to origoš vyplněné mám dojem platinou. To rámování indexů jim moc nejde, je dost tlusté. Asi to bílé zlato co do toho dávají není dost echt :)

• Po roku...
Odesláno (upraveno)

Podle mne je může kámoš přinést k nám sobotu na střelnici :-)........korunka je moc velká,nápis Datejust moc rozpitý,spodní nápisy včetně swis made moc velké,ručičky beztvaré a málo se zužující,jiný počet zubů na lunetě,vysoká korunka,absence Rehaut gravůry,ač se jedná o poslední model,sklo je blízko ciferníku a ručky blízko číselníku( chybí jaká si "hloubka" pohledu) a lupa se pod tímto úhlem nechová jako Kyklop,......no nevim.

post-16522-0-86109000-1416518357_thumb.jpg

post-16522-0-86850800-1416518402_thumb.jpg

post-16522-0-93818400-1416518433_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Street Glide
Odesláno (upraveno)
  V 21. 11. 2014 v 10:18, Hasňa napsal:

Chlapek se pry dusoval, ze to koupil zene v Parizi za docela balik. Nevim, jestli u AD. Prijel v A7.

Sorry za OT...Ja osobne jezdim v 5x levnejsim aute nez jake nosim hodinky :-):-) ... ja jen ze o aute to neni,znamej jezdi v aute za mega a na ruce ma fejky od TH

Upraveno uživatelem moco

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...