Přejít na obsah

SIHH 2013 - Breitling Transocean Chronograph 38mm

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Breitling představil nové Transocean Chronograph v menším pouzdře, 38 mm. Že by končila doba over-sized hodinek? Ne ne, to je novinka dámské kolekce. Kolik se jich prodá, až potenciální kupci zjistí, že pro ně musí v butiku k vitrínce pro dámy biggrin.gif

transocean_chronograph_38_modelbig2_modelbig.jpg

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

haha...taky mi přišlo, že zařazení modelu do dámských hodinek nebylo zrovna šťastný řešení....může to asi dost zájemců odradit, chytří prodejci je třeba budou vystavovat mezi pánskými modely..

Odesláno

na hodinkee to okomentovali vcelku sprave--

---

Ok, so it's being marketed to women, but we think it's a cool choice for anyone who wants a classic Breitling with a little less heft.

---

ja osobne mel vzdycky s b-ckama trochu problem - pripadaly mi takovy humpolacky, velky, ostentativni, neohrabany. ale s moji rukou 18.5cm bych si ty 38mm i rad zkusil...

Odesláno

Jsou super, to rozložení subcifrů 3-9 a datum na 6 fakt žeru. Jen škoda, že na mým 20ti centimetrovým zápěstí vypadá všechno pod 40mm poněkud divně :crying_anim02:

Odesláno (upraveno)

Pěkný a pěkný čistý linie pouzdra, zavání klasikou což není na škodu. Jen tenhle tah se mi moc nelíbí - teda neměl jsem jej na ruce, tak možná na ruce vypadá líp než na fotce. Xkrát jsem si říkal, že se musím někde zastavit a tenhle jejich tah okouknout a vyzkoušet. Co vy na ten tah?

Upraveno uživatelem rfido
Návštěvník Snow
Odesláno

Ty jo, super. Já bych k té dámské vitrínce běžel až bych se málem přerazil. Velikost, která já přesně po mě.

• po 3 týdnech...
Odesláno

transocean je paráááda. nedávno jsem je zkoušel. jen na ženskou mi moc nesedí. ani ta třicetosmička. dizajnově. Moje žena nosila 42 steelfiše fakt jí seděly..

Odesláno

Překlad gůgl."Ok, takže to je trh pro ženy, ale myslíme si, že je to v pohodě volba pro každého, kdo chce klasické Breitling s trochu menší váhou".

Mě osobně přijde na hodinkách holčičí pouze ten buzna-mash. Ale to skoro na všech. Takže mě neberte vážně. cheers.gif Mám to tak bohužel nastavený a jsem tak ochuzen o jednu variantu "tahu" (sorry Kubo, mě ten "náramek" nejde přes pysk).. Jinak hodinky pěkný.

• Po roku...
Odesláno

Bez chrona Transocean je. Bohužel ale (zatím) jen ve verzi day-date...

S tim, ze verze day&date ma prumer 43 mm...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...