kloubik Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 (upraveno) Breitling představil nové Transocean Chronograph v menším pouzdře, 38 mm. Že by končila doba over-sized hodinek? Ne ne, to je novinka dámské kolekce. Kolik se jich prodá, až potenciální kupci zjistí, že pro ně musí v butiku k vitrínce pro dámy Upraveno 22. ledna 2013 uživatelem kloubik
montemar Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 ty by se mi libily, i velikost supr. ale nosit damsky hodinky - to je skoro jako nosit podprsenku, ne?
kloubik Odesláno 22. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 haha...taky mi přišlo, že zařazení modelu do dámských hodinek nebylo zrovna šťastný řešení....může to asi dost zájemců odradit, chytří prodejci je třeba budou vystavovat mezi pánskými modely..
Ohm-Aztec Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Nic výhradně dámskýho na nich nevidím. Ani velikost. Jsou docela povedený... na současnou produkci velkého B.
IzTaPa Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 na hodinkee to okomentovali vcelku sprave-- ---Ok, so it's being marketed to women, but we think it's a cool choice for anyone who wants a classic Breitling with a little less heft.---ja osobne mel vzdycky s b-ckama trochu problem - pripadaly mi takovy humpolacky, velky, ostentativni, neohrabany. ale s moji rukou 18.5cm bych si ty 38mm i rad zkusil...
Mirek Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Jsou super, to rozložení subcifrů 3-9 a datum na 6 fakt žeru. Jen škoda, že na mým 20ti centimetrovým zápěstí vypadá všechno pod 40mm poněkud divně
rfido Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 (upraveno) Pěkný a pěkný čistý linie pouzdra, zavání klasikou což není na škodu. Jen tenhle tah se mi moc nelíbí - teda neměl jsem jej na ruce, tak možná na ruce vypadá líp než na fotce. Xkrát jsem si říkal, že se musím někde zastavit a tenhle jejich tah okouknout a vyzkoušet. Co vy na ten tah? Upraveno 23. ledna 2013 uživatelem rfido
instant Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 breitling mesh je asi top mesh co sa da oem k hodinkam dostat. aspon teda ten co davaju k SOH
Návštěvník Snow Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Ty jo, super. Já bych k té dámské vitrínce běžel až bych se málem přerazil. Velikost, která já přesně po mě.
Gordon Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 cenu známe? úplně náhodou nevíme, jestli budou i bez chrona?
Ohm-Aztec Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Bez chrona Transocean je. Bohužel ale (zatím) jen ve verzi day-date... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Po letech konecne pekny B, jsem na ne zvedavej jak budou vypadat na zivo..
Georgeisin Odesláno 26. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2013 Bez vědomí rozměrů, působí pravda trochu jemněji, na moji hubenou ruku by však padly dobře, mně se líbí .
amateur Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 transocean je paráááda. nedávno jsem je zkoušel. jen na ženskou mi moc nesedí. ani ta třicetosmička. dizajnově. Moje žena nosila 42 steelfiše fakt jí seděly..
Cyril Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 Překlad gůgl."Ok, takže to je trh pro ženy, ale myslíme si, že je to v pohodě volba pro každého, kdo chce klasické Breitling s trochu menší váhou". Mě osobně přijde na hodinkách holčičí pouze ten buzna-mash. Ale to skoro na všech. Takže mě neberte vážně. Mám to tak bohužel nastavený a jsem tak ochuzen o jednu variantu "tahu" (sorry Kubo, mě ten "náramek" nejde přes pysk).. Jinak hodinky pěkný.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 http://www.breitling.com/en/models/transocean/transocean-chronograph-38/
sqad Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Bez chrona Transocean je. Bohužel ale (zatím) jen ve verzi day-date...S tim, ze verze day&date ma prumer 43 mm... Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se