Prochy68 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Ahoj, protoze je zde spousta turistu a urcite mate zkusenosti i s batohy, chtel bych Vas pozadat o radu/doporuceni pri hledani batohu. Posledni dny jen hledam na internetu a celkem uz mam prehled co je na trhu, ale treba mi jeste neco uteklo. Co hledam:Turisticky batoh v litrazi 25-30l. Pres co nejede vlak:velikost vice nez 30l nezadovy system se sitkou urcite ne a 9 bouli ala Pinguin Ace take ne. Preferuji pevnesi zada s nejakou eva penou s vyztuhou nebo neco podobneho a take aby to setrilo obleceni.nutnosti je bederni pas, preferuji odnimatelny, ale protoze na trhu moc batohu v teto litrazi s touto vlastnosti neni, nejspise se spokojim i s pevnym. Kapsicka na bederaku je prinosem. Plusy:vice prihradek, jedokomorovy/dvoukomorovy je mi v zasade jednobocni kapsa/kapsy na velkou lahev, poutka na hulkyintegrovana plastenkaradeji mam batohy uzsi a vyssi nez sirokecena do cca 3000Kcvzhledem k tomu, ze mam skoro metrak tak nejsem zadny honic gramu, takze vaha je v zasade jedno, jestli to bude 900 nebo 1400g nerozhoduje.vstup radeji prostrednictvim zipu nez "viko" (snad mi rozumite :-)) Dekuji za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Koukal jsi sem? http://www.corazon-sport.cz/sm/lj/ Hikera 25L mám přes deset let a je nezničitelnej. Jednu dobu s ním chodila půlka HK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Diky za tip, tahle znacka mi pravda trochu utekla, projdu se jejich nabidku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Mám od Corazonu 32l model Sahara (http://www.corazon-sport.cz/sm/batohy/-32-l/) a jsem opravdu spokojen a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suflik Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 mne prijde velmi sympaticky tento https://www.hanibal.cz/ortovox-batoh-traverse-30-id18747bederak je pevny s malou kapsickousice to ma viko, ale ten zip kolem dokola je supermyslim, ze delaji i 28 (jakoze mensi holcici verze), nebo pak 20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Přemýšlel jsi o značce Osprey? Nabídku mají opravdu širokou. Mám malý Viper na kolo a je skvělej. Teď na vánoce mi byl nadělen 65l atmos. Už se těším až ho hodím na záda a půjdem někde na vandr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 (upraveno) Batoh ... všichni řeší co je dobrý, co vydrží apod. ... pro běžného uživatele je super cokoli od Osprey,. Za dobrý peníze super kvalita. Ale i mezi batohy existuje něco jako Rolex mezi hodinkami ... Eberlestock, mám, či jsem měl několik a je to naprosto dokonalý. Konečně většina vojenských speciálů je od Eberlestock http://www.eberlestock.com Upraveno 4. ledna 2019 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Dekuji vsem za tipy a podnety, prostuduju a nejak to uz rozseknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Deuter Trans Alpine - nekolik velikostí a verzí, ze kterých si můžeš vybrat, splňuje prakticky všechno, ty nový už jsou fakt vychytaný, výborný zpracování... Už jsem kupoval čtyři (2 pro sebe a 2 pro rodinu) a s novým bych zase sáhnul pro něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Deuter Trans Alpine - nekolik velikostí a verzí, ze kterých si můžeš vybrat, splňuje prakticky všechno, ty nový už jsou fakt vychytaný, výborný zpracování... Už jsem kupoval čtyři (2 pro sebe a 2 pro rodinu) a s novým bych zase sáhnul pro něj.Ahoj, jakou mas velikost? Vejde se do kapsy na bederaku mobil dnesni velikosti cca 6"? Do bocni kapsy 1,5l PETka asi nevleze vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 (upraveno) TransAlpine je super zavazadlo, na fotce je prázdnej, 1,5 l PETka do boční síťky v pohodě, do kapsy na bederáku jsem nacpal ajfoun 5S, větší telefon už ne. Upraveno 9. ledna 2019 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Diky, ja uz objednal TransAlpine 24l, tak snad bude vyhovovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Věřím že bude fajn:-), tohle je 30l, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Ahoj, jakou mas velikost? Vejde se do kapsy na bederaku mobil dnesni velikosti cca 6"? Do bocni kapsy 1,5l PETka asi nevleze vid? Kolega už odpověděl za mě. Věřím, že budeš spokojenej. Já mám starou pětadvacítku, pak novější 28l s prodlouženýma zádama a teď na Vánoce jsem kupoval 24l v modrý. Ten novej systém schovávací kapsy na helmu/bundu místo starých popruhů je perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 TransAlpine je super zavazadlo, na fotce je prázdnej, 1,5 l PETka do boční síťky v pohodě, do kapsy na bederáku jsem nacpal ajfoun 5S, větší telefon už ne.Nesmrtelný batoh, mám ho cca 15 let, kolo, jednodenní hory, fakt držák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Osprey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Diky, ja uz objednal TransAlpine 24l, tak snad bude vyhovovat.Dobrej výběr, sám mám 32 l a jenom spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Ja chtel prave mensi nez 30, tak uvidim jestli bude 24 stacit, pripadne dokoupim :-), Ale to uz bych mel asi 10 batohu a to mi pripada uz celkem dost :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Inac ja nosim teraz Patagonia Black Hole 25 ( cca 90eur ) a neviem si ho vynachvalit. Nosim do ako city bag a na 1dny hiking taktiez. 25l, vode odolny, kvalitne materialy.ja se zamiloval do tohohle batohu a dumam, jestli si ho mam koupit - nosil bych ho tak jednou za rok, ani nevim kam, ale vypada supr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auster Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Podle mě se bude skvěle hodit k Tvému latexovému postroji Za mě nejlepší batoh, který jsem kdy měl (z kategorie těch malých), je https://www.goruck.com/gr1/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se