Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pro menší představu: tenhle se mi líbí, hodí se pro turistiku, vejde se tam dost věcí. Jenom nemá zvlášť polstrovanou kapsu na noťas tak nevim. Je to U.S. Assault Mil-Tec. U.S. Assault Mil-Tec. Prodávají ho --ZDE-- a cena je super. post-26133-036400000 1358960543.jpg

A nebo jeho větší bráška --ZDE-- post-26133-035181000 1358960610.jpg

• Odpovědi 164
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

A víš prosimtě jaký jsou to přesně modely? Díky :)

jeden je park pack a druhej campus pack.

Mám je v trochu jinech barevnejch kombinacích, ale jsou super...

edit: ten park má oba pásy a odepínatelný ty kapsičky...pod nima jsou sucháče na prkno :-D a tu skrytou kapsu na foťák, ten campus má pouze hrudní pás

post-13404-017481100 1358962232.jpg

post-13404-086927100 1358962241.jpg

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

jeden je park pack a druhej campus pack.

Mám je v trochu jinech barevnejch kombinacích, ale jsou super...

edit: ten park má oba pásy a odepínatelný ty kapsičky...pod nima jsou sucháče na prkno :-D a tu skrytou kapsu na foťák, ten campus má pouze hrudní pás

Ten park pack v čr asi už neseženu :( vypadá dobře :)

Odesláno (upraveno)

když budeš v praze tak se mrkni do ripcurlu. něco by se tam našlo a když jo tak napiš a dám ti megaslevu

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno (upraveno)

Ten park pack v čr asi už neseženu :( vypadá dobře :)

jak tak koukám, tak v ČR asi ne :-/ je to škoda, protože je fakt vymazlenej smile_anim.gif

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno (upraveno)

Tak můj výběr skončil objednávkou na www.armed.cz :) když nakupuju tak mi to málokdy trvá dlouho :D

Nakonec jsem vybral toto (na výlety pod stan perfektní, na noťas asi koupim zvlášť pouzdro jak m bylo doporučeno, do školy bude stačit bohatě):

14002201.jpg

Všem děkuji za rady a snad toto vlákno ještě někdo někdy použije :)

Upraveno uživatelem Z. Paul
Odesláno

Nosím všude Goruck. Byl drahej, ale má US army specifikaci, vyrobený je z amerických komponent ve Státech, doživotní záruka. Nemůžu si ho vynachválit.

Akorát za tu cenu by sis koupil tak 5 Deuterů :)

Odesláno

Já mám výbornou zkušenost s batohem od firmy Lafuma, která normálně dělá outdoor vybavení.. Koupil jsem si klasika černej batoh, uvnitř polstrovaný pouzdro na NTBK 15,4, oddělatelná přihrádka na šanony, pláštěnka... Využitelnej do města i do hor.

Pro představu:

https://www.google.com/search?hl=en&sugexp=les%3B&gs_rn=1&gs_ri=hp&tok=AyYi-agfnbDW3eDIYD_J0Q&cp=12&gs_id=ub&xhr=t&q=lafuma+backpack&safe=off&biw=1280&bih=671&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.41248874,d.Yms&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=wTAAUePJLcvZ4QS5z4DACg

Odesláno (upraveno)

Nosím všude Goruck. Byl drahej, ale má US army specifikaci, vyrobený je z amerických komponent ve Státech, doživotní záruka. Nemůžu si ho vynachválit.

Akorát za tu cenu by sis koupil tak 5 Deuterů :)

Vypadá fakt dobře, ale má opravdu luxusní cenovku :D a až tak veliký strop jsem na batoh neměl :D Upraveno uživatelem Z. Paul
Odesláno

Tak můj výběr skončil objednávkou na www.armed.cz :) když nakupuju tak mi to málokdy trvá dlouho :D

Nakonec jsem vybral toto (na výlety pod stan perfektní, na noťas asi koupim zvlášť pouzdro jak m bylo doporučeno, do školy bude stačit bohatě):

Všem děkuji za rady a snad toto vlákno ještě někdo někdy použije :)

A počítáš s tím, že ten batoh bude docela malej, že jo? Řekl bych, že do něj jídlo a oblečení na tři dny nedáš.

Odesláno (upraveno)

A počítáš s tím, že ten batoh bude docela malej, že jo? Řekl bych, že do něj jídlo a oblečení na tři dny nedáš.

Myslim že mi to bude akorát stačit :) vždyť je to 50 litrů :D teď mam nějaký 20 litrový Dakine a když se snažim tak tam taky narvu plno věcí :D

Upraveno uživatelem Z. Paul
Odesláno

záleží i na samotné koncepci batohu.... mám 30l Loap s jednou hlavní kapsou, je pravda že dost malejch kapsiček je někdy o ničem a potřeboval bych větší... ale 50l na víkend malej?? jako jedny džíny, nějaký trenýrky, ponožky, trička, jedny boty plus to co mám na sobě musí bohatě stačit ne?? plus nějaký mejdlo atd.

kamarád z UO má na týden? 60l rozšiřitelných na 80 myslím za cca 7-9 tisíc a zabalí výstroj plus jídlo v pohodě.... 120l by odstěhoval komplet rodinu :D

týdenní věci, 12,5" noťas, nějaký maso sem vozil v tý 30 litrovce... pokud se tedy člověk nepřevléká třikrát denně...

si dovedu představit, že bych 3 denní festák zvládl bez batohu... v záloze kamarádi se stanem a spacákem, do ruky dvě litrovky a směr vlak- Vizovice :D

Odesláno

Kdyby to jeste nekdo resil, tak ja hlasuju pro deuter, zvlada kolo, bezky, snowboard a kdysi i nelegalni presuny na moto bez problemu :-)

Odesláno

Osobně jsem přešel na australskou zn. Crumpler, je sice dražší, ale ta kvalita se vyplatí, denně používám jeden batoh už skoro 3 roky a cestuju s ním (v pracovní dny) 3 hodiny vlak+MHD+pěšky každý den. BAtoh stále drží a to bez zjevného opotřebení, a to v něm někdy táhnu i k 10kg.

Rozsah modelů je obrovský, design nezaměnitelný, zejména u batohů je vychytaná konstrukce ramenních popruhů, které se nikdy neutrhnou, nemají totiž šev. Kvalitní zipy , kvalitní materiál.

Dříve jsem používal i batoh Lowe Alpine, taky drží ale již ho používám výhradně na sport, je pro to vhodnější. Crumpler jsou spíše věci do města.

Odesláno

Máš už vybráno a dobře, jinak pokud chce někdo něco Českého a cenově velmi výhodného, tak doporučuji značku Pinguin :smile_anim: Z tvých požadavků by šel asi Integral 30" Jinak velmi spolehlivá značka, já je mám za rohem, takže si tam nechávám šít hadry přímo na míru, jinak servis na všechno rychlý a spolehlivý, jak říkám, doporučuji"

http://www.pinguincz.cz/batohy-pinguin.html

Odesláno

Máš už vybráno a dobře, jinak pokud chce někdo něco Českého a cenově velmi výhodného, tak doporučuji značku Pinguin :smile_anim: Z tvých požadavků by šel asi Integral 30" Jinak velmi spolehlivá značka, já je mám za rohem, takže si tam nechávám šít hadry přímo na míru, jinak servis na všechno rychlý a spolehlivý, jak říkám, doporučuji"

http://www.pinguincz...hy-pinguin.html

Oni i šijou, jo? Přitelkyně od nich má kalhoty na túry, tak jsem měl v plánu, že si je také pořídím, docela se mi líbily.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...