Z. Paul Odesláno 23. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Pro menší představu: tenhle se mi líbí, hodí se pro turistiku, vejde se tam dost věcí. Jenom nemá zvlášť polstrovanou kapsu na noťas tak nevim. Je to U.S. Assault Mil-Tec. U.S. Assault Mil-Tec. Prodávají ho --ZDE-- a cena je super. A nebo jeho větší bráška --ZDE--
honzyk Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Pravda, nepoužívám ho na tůry do přírody, ale na NB a do školy ideální, vozím v tom věci na koleje na celý týden, až se divím že po 3 letech má ještě všechny zipy. http://www.alza.cz/lenovo-brasna-na-nb-d95673.htm
Gustaf Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 (upraveno) A víš prosimtě jaký jsou to přesně modely? Díky jeden je park pack a druhej campus pack. Mám je v trochu jinech barevnejch kombinacích, ale jsou super... edit: ten park má oba pásy a odepínatelný ty kapsičky...pod nima jsou sucháče na prkno :-D a tu skrytou kapsu na foťák, ten campus má pouze hrudní pás Upraveno 23. ledna 2013 uživatelem Gustaf
Z. Paul Odesláno 23. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Pravda, nepoužívám ho na tůry do přírody, ale na NB a do školy ideální, vozím v tom věci na koleje na celý týden, až se divím že po 3 letech má ještě všechny zipy. http://www.alza.cz/l...a-nb-d95673.htmNevypadá špatně, ale jelikož bych ho chtěl i na ty tůry do přírody tak mi chybí hrudní pás. Ale děkuju za tip
Z. Paul Odesláno 23. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 jeden je park pack a druhej campus pack. Mám je v trochu jinech barevnejch kombinacích, ale jsou super... edit: ten park má oba pásy a odepínatelný ty kapsičky...pod nima jsou sucháče na prkno :-D a tu skrytou kapsu na foťák, ten campus má pouze hrudní pás Ten park pack v čr asi už neseženu vypadá dobře
SCIFI Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 (upraveno) když budeš v praze tak se mrkni do ripcurlu. něco by se tam našlo a když jo tak napiš a dám ti megaslevu Upraveno 23. ledna 2013 uživatelem SCIFI
Gustaf Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 (upraveno) Ten park pack v čr asi už neseženu vypadá dobře jak tak koukám, tak v ČR asi ne :-/ je to škoda, protože je fakt vymazlenej Upraveno 23. ledna 2013 uživatelem Gustaf
Z. Paul Odesláno 23. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 (upraveno) Tak můj výběr skončil objednávkou na www.armed.cz když nakupuju tak mi to málokdy trvá dlouho Nakonec jsem vybral toto (na výlety pod stan perfektní, na noťas asi koupim zvlášť pouzdro jak m bylo doporučeno, do školy bude stačit bohatě): Všem děkuji za rady a snad toto vlákno ještě někdo někdy použije Upraveno 23. ledna 2013 uživatelem Z. Paul
organic Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Nosím všude Goruck. Byl drahej, ale má US army specifikaci, vyrobený je z amerických komponent ve Státech, doživotní záruka. Nemůžu si ho vynachválit.Akorát za tu cenu by sis koupil tak 5 Deuterů
Martin.D Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Já mám výbornou zkušenost s batohem od firmy Lafuma, která normálně dělá outdoor vybavení.. Koupil jsem si klasika černej batoh, uvnitř polstrovaný pouzdro na NTBK 15,4, oddělatelná přihrádka na šanony, pláštěnka... Využitelnej do města i do hor.Pro představu:https://www.google.com/search?hl=en&sugexp=les%3B&gs_rn=1&gs_ri=hp&tok=AyYi-agfnbDW3eDIYD_J0Q&cp=12&gs_id=ub&xhr=t&q=lafuma+backpack&safe=off&biw=1280&bih=671&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.41248874,d.Yms&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=wTAAUePJLcvZ4QS5z4DACg
Z. Paul Odesláno 23. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 (upraveno) Nosím všude Goruck. Byl drahej, ale má US army specifikaci, vyrobený je z amerických komponent ve Státech, doživotní záruka. Nemůžu si ho vynachválit.Akorát za tu cenu by sis koupil tak 5 Deuterů Vypadá fakt dobře, ale má opravdu luxusní cenovku a až tak veliký strop jsem na batoh neměl Upraveno 23. ledna 2013 uživatelem Z. Paul
JimmyTulip Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Tak můj výběr skončil objednávkou na www.armed.cz když nakupuju tak mi to málokdy trvá dlouho Nakonec jsem vybral toto (na výlety pod stan perfektní, na noťas asi koupim zvlášť pouzdro jak m bylo doporučeno, do školy bude stačit bohatě): Všem děkuji za rady a snad toto vlákno ještě někdo někdy použije A počítáš s tím, že ten batoh bude docela malej, že jo? Řekl bych, že do něj jídlo a oblečení na tři dny nedáš.
Z. Paul Odesláno 23. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 (upraveno) A počítáš s tím, že ten batoh bude docela malej, že jo? Řekl bych, že do něj jídlo a oblečení na tři dny nedáš.Myslim že mi to bude akorát stačit vždyť je to 50 litrů teď mam nějaký 20 litrový Dakine a když se snažim tak tam taky narvu plno věcí Upraveno 23. ledna 2013 uživatelem Z. Paul
Lion Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 A počítáš s tím, že ten batoh bude docela malej, že jo? Řekl bych, že do něj jídlo a oblečení na tři dny nedáš. záleží i na samotné koncepci batohu.... mám 30l Loap s jednou hlavní kapsou, je pravda že dost malejch kapsiček je někdy o ničem a potřeboval bych větší... ale 50l na víkend malej?? jako jedny džíny, nějaký trenýrky, ponožky, trička, jedny boty plus to co mám na sobě musí bohatě stačit ne?? plus nějaký mejdlo atd. kamarád z UO má na týden? 60l rozšiřitelných na 80 myslím za cca 7-9 tisíc a zabalí výstroj plus jídlo v pohodě.... 120l by odstěhoval komplet rodinu týdenní věci, 12,5" noťas, nějaký maso sem vozil v tý 30 litrovce... pokud se tedy člověk nepřevléká třikrát denně... si dovedu představit, že bych 3 denní festák zvládl bez batohu... v záloze kamarádi se stanem a spacákem, do ruky dvě litrovky a směr vlak- Vizovice
JimmyTulip Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Ahaaa, já koukal na ten menší 30l , tak to potom jo ... Na armed mají vůbec pěkné batohy, ty od maxpedition se mi moc libi
xmickey Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 Kdyby to jeste nekdo resil, tak ja hlasuju pro deuter, zvlada kolo, bezky, snowboard a kdysi i nelegalni presuny na moto bez problemu :-)
Pepe Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Osobně jsem přešel na australskou zn. Crumpler, je sice dražší, ale ta kvalita se vyplatí, denně používám jeden batoh už skoro 3 roky a cestuju s ním (v pracovní dny) 3 hodiny vlak+MHD+pěšky každý den. BAtoh stále drží a to bez zjevného opotřebení, a to v něm někdy táhnu i k 10kg. Rozsah modelů je obrovský, design nezaměnitelný, zejména u batohů je vychytaná konstrukce ramenních popruhů, které se nikdy neutrhnou, nemají totiž šev. Kvalitní zipy , kvalitní materiál. Dříve jsem používal i batoh Lowe Alpine, taky drží ale již ho používám výhradně na sport, je pro to vhodnější. Crumpler jsou spíše věci do města.
African Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Máš už vybráno a dobře, jinak pokud chce někdo něco Českého a cenově velmi výhodného, tak doporučuji značku Pinguin Z tvých požadavků by šel asi Integral 30" Jinak velmi spolehlivá značka, já je mám za rohem, takže si tam nechávám šít hadry přímo na míru, jinak servis na všechno rychlý a spolehlivý, jak říkám, doporučuji"http://www.pinguincz.cz/batohy-pinguin.html
JimmyTulip Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2013 Máš už vybráno a dobře, jinak pokud chce někdo něco Českého a cenově velmi výhodného, tak doporučuji značku Pinguin Z tvých požadavků by šel asi Integral 30" Jinak velmi spolehlivá značka, já je mám za rohem, takže si tam nechávám šít hadry přímo na míru, jinak servis na všechno rychlý a spolehlivý, jak říkám, doporučuji"http://www.pinguincz...hy-pinguin.html Oni i šijou, jo? Přitelkyně od nich má kalhoty na túry, tak jsem měl v plánu, že si je také pořídím, docela se mi líbily.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se