walter10 Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Sklenička 10leté Laphroaig potěší vždy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 před 42 minutami, walter10 napsal: Tak to musela být parádní jízda. Izziho podnik je vyhlášený. JJ, to teda bola. Na toto som este pozabudol. Ako tak pozeram, celkom sme podegustovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Nikto : nič. Ja : zas je tu vikend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 V 7. 1. 2023 v 3:04, tedwine napsal: JJ, to teda bola. Na toto som este pozabudol. Ako tak pozeram, celkom sme podegustovali kluci a nějaký podobný podnik v Praze doporucite? Byl sem v Jindřišsky věži, ale rad bych zkusil něco nového… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 @sido Co třeba Whisky & Kilt nebo Marpek Whisky? Popřípadě viz interaktivní mapa dalších whisky barů nejen v ČR: https://poznejwhisky.cz/najdi-si-svuj-whisky-bar/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 před 4 hodinami, walter10 napsal: @sido Co třeba Whisky & Kilt nebo Marpek Whisky? Popřípadě viz interaktivní mapa dalších whisky barů nejen v ČR: https://poznejwhisky.cz/najdi-si-svuj-whisky-bar/ díky, mrknu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Mé dnešní ochutnávkové kombo. Z toho 2 lahve čerstvě otevřené... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Na zdravie, Macallan Rare Cask 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2023 V 1. 2. 2023 v 18:02, Tommy_PP napsal: Na zdravie, Macallan Rare Cask 2021 Nazdravie! A dojmy teda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2023 před 2 hodinami, tedwine napsal: Nazdravie! A dojmy teda? Osobne preferujem Sherry Oak, ostanem verny 18y Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2023 před 1 hodinou, Tommy_PP napsal: Osobne preferujem Sherry Oak, ostanem verny 18y Som zvedavy na obe, az si najdem cas Kde kupujes 18 Sherry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 před 40 minutami, tedwine napsal: Som zvedavy na obe, az si najdem cas Kde kupujes 18 Sherry? Skusal som u nas v Kanade, mame release raz do roka pocas novembra a treba si privstat okolo 4:00 rano, co nie je velmi pre mna. Od 2020 preto kupujem z MasterofMalt (UK), poslu to rodine na UK adresu a potom sa to dostane ku mne. Myslim ze MasterofMalt posiela do Ceska, avsak nie na Slovensko. Taktiez odkladam jednu flasu kazdy rok na synove narodeniny, 2020/2021/2022. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 před 17 hodinami, Tommy_PP napsal: Skusal som u nas v Kanade, mame release raz do roka pocas novembra a treba si privstat okolo 4:00 rano, co nie je velmi pre mna. Od 2020 preto kupujem z MasterofMalt (UK), poslu to rodine na UK adresu a potom sa to dostane ku mne. Myslim ze MasterofMalt posiela do Ceska, avsak nie na Slovensko. Taktiez odkladam jednu flasu kazdy rok na synove narodeniny, 2020/2021/2022. Tieto obstrukcie so zasielanim a hlavne preclenim su neskutoce. Objednal som si z whiskyinternationalonline, ked dorazila objednavka na slovensko, prislo mi avizo o colnom konani, poslal som pozadovane udaje, dokumenty a obratom ma vyfakovali, ze ja ako sukromna osoba nemozem preclit alkohol (hoci aj 1 flasu na osobnu spotrebu) ked je dodavatel podnikatel mimo EU. Potrebujem to preclit na firmu, cize vybavit licenciu na dovoz tvrdeho alkoholu... Som komunikoval s colnym uradom 2 dni, skoncilo to tak ze som oznamil dodavatelovi ze som nuteny poslat zasielku späť, poprosil som nech to poslu na adresu kamaratovej sestry v UK a ta mi to prinesie. Nasrať a rozmazať takyto zákon. Neviem ako to maju kolegovia v čechách, snad rozumne. To budes mat krasnu zbierku na synovu 18ku. Potom sa pochval, je mozne ze este budem medzi živými. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 (upraveno) před 57 minutami, tedwine napsal: Tieto obstrukcie so zasielanim a hlavne preclenim su neskutoce. Objednal som si z whiskyinternationalonline, ked dorazila objednavka na slovensko, prislo mi avizo o colnom konani, poslal som pozadovane udaje, dokumenty a obratom ma vyfakovali, ze ja ako sukromna osoba nemozem preclit alkohol (hoci aj 1 flasu na osobnu spotrebu) ked je dodavatel podnikatel mimo EU. Potrebujem to preclit na firmu, cize vybavit licenciu na dovoz tvrdeho alkoholu... Som komunikoval s colnym uradom 2 dni, skoncilo to tak ze som oznamil dodavatelovi ze som nuteny poslat zasielku späť, poprosil som nech to poslu na adresu kamaratovej sestry v UK a ta mi to prinesie. Nasrať a rozmazať takyto zákon. Neviem ako to maju kolegovia v čechách, snad rozumne. To budes mat krasnu zbierku na synovu 18ku. Potom sa pochval, je mozne ze este budem medzi živými. Presne ako hovoris, chcel som to vsetko poslat do Kanady, ale narazil som na rovnaky problem. Krajina neakceptuje ziadne postove zasielky s alkoholom, jedine ako pravnicka osoba/firma s certifikatom na dovoz alkoholu. Takze flaska/y putuju rovno k rodine do UK, potom autom pocas navstevy na Slovensko a nasledne ich prinesiem osobne v batozine do Kanady. Kanada povoluje pri prilete max 1l tvrdeho alkoholu, max hodnota $800 na osobu, takze sme spolu s manzelku nabaleni kazdy rok, alebo vyuzijem znameho/kamarata pocas jeho navstevy PS: pozri ten MasterofMalt a ak mas rodinu/znameho v CR nemal by byt problem Upraveno 5. února 2023 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 Styčna osoba v CR nie je problem, len ci to nemaju podobne ako SR,CAN s tym preclievanim moznym iba na IČO. Pozrem sa na to, pripadne keby kolegovia z CR povedali svoje skusenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 Pokud se nic zásadně nezměnilo, tak opruz s celním odbavením je třeba absolvovat, ale jinak by u nás neměl být problém. Nicméně už jsem dlouho nic z ostrovů nekupoval, takže mne když tak může někdo opravit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 tak sem se hecnul a koupil si dve lahve Midletonky, kolega o tom porad basnil, ze prej je to dobry, tak uvidime, musim najit nejakou vhodnou prilezitost, treba Putin by mohl zdechnout... ale teda koupit si flasku tohole, to je jak zkusit prijit k AD pro Rolexky, sem teda netusil, ze i v chlastu sou cekacky, nebo zaplatis ranec nad retail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Octomore 13.1. za 2.800,- https://bottlesandstories.cz/bruichladdich/bruichladdich-octomore-13-1-0-7l-59-2.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Po nějaké době opět Bruichladdich The Classic Laddie. Svěží, plná, dobrá. Mám ji dost spojenou s připomínkou sušených bylinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 Velmi příjemné překvapení, dostal jsem ji darem a chutná mě vic jak Talisker Skye.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se