filo-boxer Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Příště se vás rovnou zeptám sakra, a ušetřim aspoň těch osm kil:)To je jak s hodinkama Micey, proste se musis vsim propit, vsechno vyzkouset. A v porovnani s hodinkama to je docela levne - flaska whisky te vetsinou nemotivuje ke koupi prislusenstvi (remeny a spony u hodinek), nepotrebuje servis a nemuze se pokazit. Moje dva dnešní přírůstky. Jsem zvědav. Večer ochutnámIMAG0255.jpgPekne, ani jednu jsem jeste nemel, dej pak vedet jake byly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Obavam sa ze ten Amber nieje hodny tych penazi, a to ani nahodou. Ale mozno to uvidis inak. Ja som si posledne povedal ze dam Macalanu este jednu sancu s tymi ich no age ediciami a musim povedat ze Sienna je sice pitna ale podla mna za tie prachy absolutne nestoji. V kazdom pripade daj vediet ako Ti chutila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Ja koupil tu Hammer Head 1989, to jsem na to zvedav, beru ji do Nikaraguy do placu spolu s Hruskovici ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Obavam sa ze ten Amber nieje hodny tych penazi, a to ani nahodou.Mne sa mari ze mi celkom chutila. Ale asi nie nejako extra, lebo v pamati neostala vyrazna stopa. Ale napr. Plantation, na ten viem bez vahania povedat ze je mooooc dobry V kazdom pripade nakup dalsej whisky asi podriadim pravidlam vyberu hodiniek. Budem studovat, radit sa a priebezne navysovat rozpocet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Ja koupil tu Hammer Head 1989, to jsem na to zvedav, beru ji do Nikaraguy do placu spolu s Hruskovici ...Kterou jsi koupil? 21. nebo 23. nebo 25. letou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 (upraveno) Musím říct,že dnešní nákup na jednu stranu nečekaně překvapil, na druhé, trochu zklamal.Ano Amber je ve finále trochu zklamáním. Je to takové nějaké plytke, nevýrazné. Ale to asi spíše vzhledem k ceně. Prodávat se za lepší peníz,asi by to tak "hrozne" nebylo :-)Potěšila ovšem a to nečekaně japonka.Zprvu mi přišla taková nijaka.Při druhém a dalším doušku uz se ovšem vybarvila a ve finale jsem možná i spokojen. Má příjemný delikátní kourovy ocas.Ovšem musím zmínit, že za web cenu u nás bych ji nekoupil teda. Upraveno 2. února 2016 uživatelem MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Kterou jsi koupil? 21. nebo 23. nebo 25. letou? Asi tu 23, nevim jeste jsem ji nevidel, vyzvedavala ji Petra a ja jeste nebyl doma. Je to tam napsany? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 GlenDronach Double Cask 12 ročná whisky by mi mohla chutit, co myslite ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Asi tu 23, nevim jeste jsem ji nevidel, vyzvedavala ji Petra a ja jeste nebyl doma. Je to tam napsany?Je. GlenDronach Double Cask 12 ročná whisky by mi mohla chutit, co myslite ? Myslim, ze jo. Taky ji mam na (imaginarnim) seznamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Lynchburg lemonade ... Když ono se to těžko vysvětluje, že já si to můžu pít čistý, tak proč by si ona nemohla udělat svůj drink... Po deseti minutách jsem to vzdal, přítelkyně si udělala za večer dva drinky, já si vychutnal asi 4 panáky a oba jsme byli spokojení. Příště jí ale musím koupit nějakou záložní whisky Kup jí litrovku Tulamůrky a je klid... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Musím říct,že dnešní nákup na jednu stranu nečekaně překvapil, na druhé, trochu zklamal.Ano Amber je ve finále trochu zklamáním. Je to takové nějaké plytke, nevýrazné. Ale to asi spíše vzhledem k ceně. Prodávat se za lepší peníz,asi by to tak "hrozne" nebylo :-)Potěšila ovšem a to nečekaně japonka.Zprvu mi přišla taková nijaka.Při druhém a dalším doušku uz se ovšem vybarvila a ve finale jsem možná i spokojen. Má příjemný delikátní kourovy ocas.Ovšem musím zmínit, že za web cenu u nás bych ji nekoupil teda.Japanci podle všeho jsou schopni vyprodukovat velice zajímavé kousky za velice zajímavé ceny... Než ovšem vypuklo haló a prodražili, bylo vykoupeno a Japonci stopli prodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Myslim, ze jo. Taky ji mam na (imaginarnim) seznamu. no ze ju mas na zozname ty, tak to neni pre mna zrovna odporucanie Whisky GlenDronach 12-ročná má zlatú farbu, suchú arómu s náznakom sherry, ktorá je až príliš sladká. Chuť je suchá, vyvážená a vresová. Dlhý záver s čistými ovocnými a parfumovými tónmi. Pripadne este Glenrothes Select Reserve Whisky. Speyside Single Malt. John Ramsay (GLENROTHES Malt Master) vybral typické vlastnosti The GLENROTHES, aby vytvoril tento produkt. Zrelé ovocie, citrusy, vanilka s trochou korenia. The Select Reserve je bez udania veku. John starostlivo vybral to najlepšie z niekoľkých ročníkov. Má vôňu vanilky, kokosových orechov a sliviek. Plná, sladová chuť, stredne sladká s príchuťou vanilky a pomarančov. To by asi hodilo ku mne viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Ja se snazim si rozsirit svuj single malt obzor vsemi smery, rad si dam i klasickou whisky jen z ex-bourbon sudu bez shery ci jinych sladidel, neomezuju se jen na jodovou tinkturu. takze muzes byt klidny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 (upraveno) Tak je to ta 23 leta, to jsem na to zvedav, docela palka ...Moje sestava na dovolenou, jeste koupim nejakej rum :-) Upraveno 3. února 2016 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Tak je to ta 23 leta, to jsem na to zvedav, docela palka ...Moje sestava na dovolenou, jeste koupim nejakej rum :-) Ona neni vubec spatna, mi teda chutnala. Takova poctiva single malt, na nic si nehraje. Pekne je na ni, ze je vse z ceskych surovin. Sudy z ceskeho dubu, ceske obili a voda. To uz dnes neni samozrejmost. Sudy jsou vetsinou z Americkeho Bileho Dubu (ex bourbon) nebo spanelske (ex sherry) a obili se stehuje pres celou Evropu. Treba ve Skotsku ji chvali: A tady ji Horst zase kompletne setrel: Ja s Horstem zasadne nesouhlasim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 No uvidime az ji spolu s UK distributory doutniku v Nikaragui nacneme, Anglani asi budou mit par lahvi whisky za sebou tak nam to zkritizujou/pochvali :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Tak jedeš tam kvůli doutníkům nebo chlastat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Oboji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Filo - pises ze z Ceskeho dubu. No co v nom bolo predtym? Neverim ze by pouzili nove sudy, ta whisky by bola nepitna uz po 10 rokoch, nie 23. To pouzitie exsherry ci ex bourbon ma svoje opodstatnenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 (upraveno) Proc by byla nepitelna? American Straight Whiskey se prece taky dava do novych sudu. Normalni cerstvy sud, samozrejme vevnitr opaleny (toasted). Nic v nem predtim nebylo. Ex bourbon sud ma sve opodstatneni v tom, ze je levnejsi, nez vyroba novych sudu v Evrope. Americani je po jednom pouziti uz znovu pouzit nesmi (bourbon se smi davat jen do novych sudu, nesmi se pouzit vickrat), proto je prodavaji do Evropy, kde podobne omezeni neni. Ex sherry sud je naopak drazsi, ale tady jde o chut, whisky z ex sherry/port wine/winebeer sudu jsou proste moderni a oblibene. Upraveno 3. února 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se