filo-boxer Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Myslíš Kůlajla? Ale kdesi jsem slyšel, že dobře jsou obě výslovnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Za ty prachy v Tescu parada.. nastesti meli jenom dve:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 U nas stoji v prepocte 975 czk - http://tesco.sk/akciove-ponuky/akciove-produkty/produkt/napoje/liehoviny-a-likery/glenfiddich-12y-40 Hajzli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Laurin: ale za tolko ju nik nekupi, pochopil som ze v odkaze Miceyho je to akcia. Sam som este za 12yo Glenfiddich nedal ciac ako cca 22-24?, tych 35 davam za 15yo. V kazdom pripade uz velmi dlho nekupujem whisky inak ako cez net, velmi vynimocne v Metre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Aj na svk je to v akcii, 21% ked si vsimnes v mojom odkaze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 (upraveno) Myslíš Kůlajla? Ale kdesi jsem slyšel, že dobře jsou obě výslovnosti. Teď jsem si chvíli nebyl jistý, jestli si neděláš prdel, protože to jednak zní fakt hrozně, jednak Ralf to vyslovuje "kalila". Nicméně stránka s výslovností názvů palíren ti dává za pravdu. Upraveno 3. prosince 2016 uživatelem LukeD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Ehm, tak oprava. Ralf vyslovuje Caol Ila jako "kulila". Což ale nic nemění na tom, že je to úplně jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 (upraveno) Na tomhle videu v čase 9:59 až 10:01 Caol Ila group manager řiká název firmy a určitě ví, jak se jeho firma vyslovuje a já mu teda rozumím něco mezi "Kolila" a "Kalila" edit:A tady Vám fešná zaměstnankyně továrny taky řekne "kolila" v časech 3:30 a 4:13 Upraveno 3. prosince 2016 uživatelem dan010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Gents, tak po nejake chvilce si zase uzivam otvirani nove lahve. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Po více stránkách zajímavej článek.. už jen těma želvama u pana Kortiše:) https://www.novinky.cz/muzi/423537-ceska-whisky-slavi-uspechy-ve-svete.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Gents, tak po nejake chvilce si zase uzivam otvirani nove lahve. Sent from my iPhone using Tapatalk Jaká je ? Já měl jenom obyčejnou 12 a ta mi chutnala moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Laphroaig chutna jenom me, tyhle zakoureny islay lide moc nesmakujou. Jinak moc prijemna (ovocna) je The Balvenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Jaká je ? Já měl jenom obyčejnou 12 a ta mi chutnala moc Je to NAS, ale me chutna velmi.Zraje v red wine cask, ne kazdy to ma rad, vetsinou lidi preferujou sherry.Na druhou stranu uz patri mezi ty prisne, takze byvaly mok v sudu, nehraje az takovou roli. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 (upraveno) Po více stránkách zajímavej článek.. už jen těma želvama u pana Kortiše:) https://www.novinky.cz/muzi/423537-ceska-whisky-slavi-uspechy-ve-svete.htmlVšiml sis, super Zdeňkovi se želvy líbí a je z nich nadšený Upraveno 15. prosince 2016 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 jsem zvědav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Až se zima zeptá, co jsem dělal během předvánočních slev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Myslím, že budeš mít správnou odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Nevite o nejake akci, co doporucite okolo 1000?Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Za tolko penazi ani neviem. Ale za polovicu mozem odporucit 37yo Dufftown 1978, naozaj vynimocna whisky. A za zvysok kup sadu peknych vintage poharov a sadu cigar s humidorom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Záleží na tom, čemu dáváš přednost. Kdybych měl ale někomu doporučit jednu dobrou skotskou whisky, která se vejde do těch cca 1 000 Kč, a nemusela by být vyloženě jemná, zároveň ani příliš kouřová či medicinální, apod., navrhl bych nejspíše Talisker 10 yo. https://www.adrinks.cz/katalog/de/lihoviny-spirituosen/whisky-scotch_645/produkt/talisker-single-malt-whisky-10-yo-0-7l-45-8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se