Návštěvník Kamil Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Mám problém. Flašky mi přibývají, nestíhám to pít..Já bych ti pomohl od Bowmore, kdybys měl problém. Jaky je ten Bruichladdich.Z mého pohledu slušné pití, neurazí ani nenadchne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Aha. Tak to neni kdo vi jake nadseni. Tak se na to asi vykaslu, srejne mi dichazi Ardbeg Uiagledail, ci jak se to pise. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Jaky je ten Bruichladdich. Ten ted planuju testnout, kdyz ho v jednom filmu Harrison Ford tak statecne ve filmu Morning Glory prodaktplejsmentoval.Ještě jsem nezkoušel. Všechno to je zavřený až na Cragganmore a Glenfidich pro návštěvy. Včera jsem dopil Laphroaig 18, musím doplnit stav aspoň desítkou. Ale zase teď mám Lagavulin 16 a Ardbeg 10 a taky ten Port Charlotte má být hodně kouřový. A v kterém filmu to bylo s tím Fordem? Já bych ti pomohl od Bowmore, kdybys měl problém. Kdybys měl cestu kolem, stav se, načnem ji. Aha. Tak to neni kdo vi jake nadseni. Tak se na to asi vykaslu, srejne mi dichazi Ardbeg Uiagledail, ci jak se to pise.A co na něho říkáš? Já bych si ho hned koupil znova (kdyby toho nebylo tolik jiného na vyzkoušení). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 (upraveno) Morning glory. Zrovna to jede ve smycce na nejakem ceskem HBO. Cesky myslim neco jako Hezke vstavani. Myslim, ze tam zminuje 14 letou. Mohl jsem se ale preslechnout, bo takovou jsem na jejich strankach nenasel. Rikam na neho to, ze zena, az ted za dva tydny pojede zase do Aberdeenu, tak ji ma na shoplistu. Tady neni vubec k sehnani. Chutna mi moc, ale nic pro zzenstele konakare. Je to porad spravny Islay pro spravne chlapy drsneho zevnejsku, oslehane zivotem, ale pres to stale citlive duse. Ta whisky ma svuj zvlastni raz,zprv trpka, ale mila zas,ja do ni, myslim, se uz vpil. Upraveno 30. ledna 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Chutna mi moc, ale nic pro z zenstele konakare. Haha, na přelomu ledna a února Tě s Honzou v Gardeně dobijeme prázdými flaškami od Courvoiseru a Hennessy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 :-) Treba do te doby zmuznite, date tu 10.5 km dlouhou La Longiu do Ulrychu na jeden zatah a zacnete pit to jedine piti, ktere stoji za rec. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 to já bych si poradil....teď sem trávil asi tejden mezi kachnama v bažinách. Pokaždý sem se po cestě zastavil v Sainsbury's koupit ten nejlevnější pitnej chlast. Vždycky vyhrála jejich akce na nějakou tu desetiletou jednosladovku z takovýho divnýho skotskýho vostova. Když sem se pak balil, našel sem tam pět těhle prázdnejch flašek. Todle by se nevohřálo ani měsíc, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Člověče, taky bych se s chutí na týden schoval někam do bažiny mezi kachny s pěti flaškama. Ale zrovna jsem ve fázi relativně čerstvého otcovství a musím teď fungovat ve dne v noci, takže mám zataženou ruční brzdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Rikam na neho to, ze zena, az ted za dva tydny pojede zase do Aberdeenu, tak ji ma na shoplistu. Tady neni vubec k sehnani. Chutna mi moc, ale nic pro zzenstele konakare. Je to porad spravny Islay pro spravne chlapy drsneho zevnejsku, oslehane zivotem, ale pres to stale citlive duse. Ta whisky ma svuj zvlastni raz,zprv trpka, ale mila zas,ja do ni, myslim, se uz vpil.Hezky jsi to napsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 Test analytickych schopnosti. Jakou mam rad znacku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 No, naprosta monokultura to neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 (upraveno) Už asi tak přes deset let mám otevřenou Lagavulin - 16 let . Tento týden jsem z ní dal jednu koštovací, a ...... a jako vždycky předtím...... ten co nad ní sušil ty ponožky, které nosil celý rok, tak ten , nebo jeho kámo , tam přihodil i kus celuloidovýho pravítka ... skvělá!!!! neopakovatelná !!!! Upraveno 1. prosince 2012 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Pěkné Hasňo. škoda, že nebydlíš u nás ve vesnici, rád bych k tobě chodil na návštěvy. Brette, dá se to ještě pít po tolika letech? Nechutná to už jenom po téru? Na mém oblíbeném se mluvi o nebezpeci oxidace načaté flašky. Mluví se tam právě o mé nejoblíbenější Lagavulin 16, několik let stará flaška se už nedala pít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Byt zenac je nekdy pohoda. Zena prijela z Aberdeenu a nezklamala. Tuhle mam poprve, je to limitka, zase pry bude, ale za dyl. Nevertheless, Islay rulez! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Rád bych poprosil o radu. Potřebuju koupit láhev dobré whisky pro někoho, kdo má rád obyč Jamesona. Cenově třeba 1000-1500Kč. Je něco, co byste doporučili, co by mu ukázalo, že existuje i trochu lepší pití, než ten Jameson? Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Rád bych poprosil o radu. Potřebuju koupit láhev dobré whisky pro někoho, kdo má rád obyč Jamesona. Cenově třeba 1000-1500Kč. Je něco, co byste doporučili, co by mu ukázalo, že existuje i trochu lepší pití, než ten Jameson? Díky moc. Sice jsem spíš cognacář, tak pro začátečníky v oblasti Single malt doporučím tohlenc toto:Ani za litr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 (upraveno) Maroshu, nechces ji pod chojinku? Upraveno 13. prosince 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 (upraveno) ... Upraveno 13. prosince 2012 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Test analytickych schopnosti. Jakou mam rad znacku?Kouřovou jsem nedávno ochutnal. No... No comment. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Takovych je vas vetsina. Aspon vic zbyde na ty uz osvicene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se