Miro2 Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Stahování bych sem nemontoval, to je úplně jiná problematika. Kamarád nosí, spíše nosil, nějaké "IWC". Když si je koupil, značku vůbec neřešil a dokud jsem mu to neoznámil, tak ani netušil, že nosí fejky. Nějaké IWC mu bylo ukradené a koupil si je jenom proto, že se mu líbily. Jak psal vsudybyl, všichni nejsou chronomagoři. Nejhorší sorta lidí jsou ti, co si je koupí vědomě a pak je vydávají za pravé.
McStinger Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Taky tokový poznám. Protože je znám některý dobře, tak vím, že celý jejich život je fake. Veru. Čo je ale najhoršie, oni ani netušia, že žijú smutný život na okraji spoločnosti. Vyobcovaní, v bezvýchodiskovej situácii.
Kristian.nov Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Taky tokový poznám. Protože je znám některý dobře, tak vím, že celý jejich život je fake. Žijou v Matrixu?
ondralbc Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Jejich zivot je replika nebo fejk? ))) Bud presny
kuncák7 Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Ja bych rekl,ze je z naseho pohledu max hodne smutnej,ten zivot.
roland0 Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 okraj společnosti ? takhle je můžou odsoudit jenom chronomagoři co to prokouknou, jsou i jiné náznaky, ale každý to nevidí. pro ty můžou být klidně top...např. pan FC, ten má jistě život radostný, přestože fejkový. Spíše je mi líto jeho slepých následovníků.
Josef01 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Dneska jsem se lekl, že má jeden partner na ruce fejky Breitling, ta digi vteřinovka se mi vůbec nelíbila, ale nakonec pravý, proboha proč vyrábí Breitling digi v chrono nechápu fujtajbl...
Micey Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Digi v chronu, to jsem blazen.. Jako B1? To jsou supr hodinky. A ty jejich tepelne kompenzovany quartz chrona taky, ne kazdej chce relativne nepresnej a choulostivej mechanickej strojek.
villain83 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Presne tak,nebo Emergenci,taky bomba,za me kdyz uz quartz,tak digi/anadigi,treba zrovna tyhle Becka bych i unosil.
Josef01 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Byly to tyhle, ale měly číselnou lunetu, že by nakonec fejky?
USER47 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Ty maj "digi vteřinovku"? A co to vůbec znamená?:-o
Jörg8X Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Mě žádné Avangery v chronu s číslama na lunetě nenapadají, vybavuji si vždycky jen 15; 30; 45 Jinak quartz a zrovna od Béček, mi přijde úplně v pohodě... Klidně bych to nosil
USER47 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Je fakt, že pokud už quartz od švýcarů, tak Breitling není až tak nesmylsná volba (když už nestačí budget na něco od Girard-Perregaux).
Josef01 Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Asi z těchto důvodů nemám Breitling, který chrlí quartzky jak čínská fabrika a chtěj za to majlant. Jediné co se mi líbí je Superocean Heritage a to stejně jenom, že mi připomínají hodinky Omega
Liqid Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 A co Transoceany? V chronu je to moc pěknej kousek, jinak B taky moc nemusím.
Josef01 Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Jo ty taky jsou, trochu připomínají moony a nebo TYHLE a TYHLE, to si dovedu představit na ruce.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.