Kristian.nov Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Nene ty jsou origo! Je to velmi vzácná limitka vyrobena k poctě neznámého Čínského pilota, který padl na bojištích Korejské války...
petr_cha Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Jsem si rikal, ale takhle je to aspon jasnejsi.. Historka k nim nebyla zadna, coz je asi jeste horsi nez s historkou :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Kamarád me poprosil, abys se na ne podíval.. Nicmene ja Becka neumim.. Jsou to fejky? Pripadne prosim o nazev... Diky :-) Breitier nebo Cartling?
sugic11 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Nene ty jsou origo! Je to velmi vzácná limitka vyrobena k poctě neznámého Čínského pilota, který padl na bojištích Korejské války... Já myslel, že to jsou ty co dostal Maisner Václav za noční seskok do jezera.
Marhi Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2015 Nechci to tu prudit. Z historie padělků je jedna věc co pobaví. Pokud to tu bylo tak se omlouvám, ale číst diskuzi celou, za tři roky je dost vyčerpávající. Nuže. Za druhé války chtěli nacisti rozbít brity i tím, že jim padělají měnu, a pak to budou sice ne přímo schazovat z letadel, ale nějakými jinými cestami oslabit výrazně měnu.Sranda byla v tom že ty padělky byli o třídu lepší než originál. Celé to prasklo až spoustu let po válce. Prostě angažovali pod příslibem návrhu, který se neodmítá nejlepší dostupné padělatele té doby. ( ty co měli tu smůlu že byli židi anebo seděli)Je to jen k zamyšlení že padělek nemusí být horší originálu.Za mě raději originál. Proč se chlubit cizím peřím.
Kristian.nov Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2015 No tak tahle myšlenka Otce Fura se podle mě úplně nepovedla... Ale na druhou stranu zajímavá informace...
postul Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2015 Mně nejde o chlubení, ale spíš o ten pocit. Radši budu nosit originál Festiny za 3 tisíce, než třeba fejkový Omegy za stejnou cenu, který se budou tvářit, že mají 20násobnou hodnotu.
alky Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2015 ...na druhou stranu zajímavá informace...více zde, vcelku podařený film:http://www.csfd.cz/film/230238-dablova-dilna/prehled/
petr_cha Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2015 více zde, vcelku podařený film:http://www.csfd.cz/film/230238-dablova-dilna/prehled/Ani jsem nevěděl, ze je to i film... Znam to jako knizku... http://www.databazeknih.cz/knihy/dablova-dilna-13767 http://www.investujeme.cz/padelani-bankovek-jako-nastroj-valky/ Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Marhi Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2015 Tak tady se zavděčit nebude snadné. Sem chtěl jen oživit myšlenku že když se dílo dělá v dobré víře a aby bylo lepší než originál je to možné.Vždyť i koncepce prim. je to samé. Konkurovat švýcarům. Za mě velké plus. Jen ta pomyslná kulička tam chyběla, abychom (myslím jako všichni) se prosadili více celosvětově. Nouze naučila švýcary vyrábět hodinky. Nás posléze také.A k těm napodobeninám. Bohužel nemohu sloužit. Chlapci u nás v práci jsou na ty svoje šlupky i hrdí. A kdo udělá osvětu dostane po zásluze přes dr....Ps. jen k zamyšlení, s hodinkama jsme díru do světa bohužel neudělali, ovšem ve zbrojním průmyslu je to kupodivu o dost lepší. Zkrátka pařezníci.
gunman Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Myslím, že to docela motáš. Něco jinýho je dělat padělky a něco jinýho je vyrábět vlastní věci pod svou značkou inspirované konkurencí. A zbrojní průmysl - za komunistů dobrý, ale teď co? CZUB co mohla doku.vila - ty plasty prostě neumí a drží se jen díky tomu, že všichni platíme jejich nepodarky dodávané našim ozbrojeným silám. Pistole pro Pčr - víc jak 60% vadných, bren armádě dodán předražený prototyp, "nejlepší" samopal na světě EVO, kterej kope jak stará mula........
brumko Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Pobavilo ma, že keď sa na niektorých fórach /zbrane, vaping atď./ nazve fejk ako klon, tak je to v pohode. Dokonca aj e-shopy ponúkajú klony a sú to vlastne fejky.Ak mi niečo ohľadne terminológie /klon=fejk/ ušlo, tak ma prosím opravte.
tommas4 Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 tady je to zábavnější po ránu než si číst rozhovor s žokejem
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 No co vole, vemes setrvacku a naklonujes z toho zlaty daytony. Mas klon, ses cajk.
michalval Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 tady je to zábavnější po ránu než si číst rozhovor s žokejem Myslíš, jak furt někdo čůrá koním do sena ?
tommas4 Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Jo, já piju 6 - 8 káv za den tak mám zakázaný vstup do stájí teďka
Lamiczka Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 V jednom má pravdu, že se dá vyrobit fejk ve vyšší kvalitě než originál - naprosto živě si to umím představit u srágor typu versace, armani atd. Tam by to nestálo ani majlant a ty hodinky by mohli být o třídu dál. Jakejkoliv pokus o HH je ale vždy průser a kupovat si něco co vypadá jako rolex za 10 papírů, protože to je k nerozeznání může jen pozérský pako, který se ale zrovna na chronomagory bude dívat jako na blbce, protože on přece supr ušetřil a má úplně stejný hodinky za 5% ceny a řekněte mu, "že ne a že to někdo pozná". Mám takových ve svým okolí spoustu a vždy když tato debata začne, jsem za blbce já.... poslední kousek byly tyto U-Boaty a jejich majitel s nima sklízí dle vlastních slov spousty obdivných reakcí, jak má super krásný hodinky...
tommas4 Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Tak ty jsou libový Dotyčný je od kolotočářů?
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.