siwi Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 ... Kdyby se tou poučkou každej řídil, tak by ulice byly plné Longines, ML, Fortis atd. což fakt nejsou. A dle reakcí okolí se mi zdá, že pro lidi s průměrným platem jsou i Seika za 5k luxus. ...a taky by někteří z nás naopak neměli své Breitlingy, Omegy, Rolexy...
(z)denny Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Hodinky za pár tisíc z obchoďáku? Kde žiješ? Zkus vyrazit mezi "obyčejný" lidi a zjistíš, že pro vetšinu je 1.100,- Kč za hodinky začátek přehnaného luxusu..
Rudykopalsson Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 přesně, pro většinu mých známých jsem s hodinkama za 5k magor
OLine Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Ale je. Většina lidi za hodinky víc jak litr nedá. Vzduchem nějak dorazilo.
tr0t3l Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Súhlasím, kamoš minule nechápavo vravel, že nejaký jeho známy dal za hodinky 200? a on sám má ako najluxusnejší kúsok Ice Watch za nejakých 70?. Ale aby som bol trochu v téme, dnes sa mi kolega pochválil, že vlani na dovolenke v Egypte spravil skvelý kauf, fejkové béčka ukecal z 80e na 10 za dva kusy musím zohnať foto
wizard-ov Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 Za ty prachy by to měly být alespoň BfB...
Arathorn Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 V Grécku som sa stretol s tým, že černoch predával fake Armani (10euro) Ako, fakovať haraburdové fashion hodinky, tak to už je čisté zúfalstvo
slava23 Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 No jo, ale nezasvěcení, tj. 99,9 % znají spíše značku Armani než třeba Audemar Piguet. Tak je větší pravděpodobnost, že koupí Armani.
rooosta Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 Minule mi manželka vravela ako jej kolegyna rozpráva v práci...."moj muž si tri mesiace vyberal hodinky....nakoniec si za 120 Eur najaké kúpil, je on normálny také drahé hodinky ?"Moja manželka sa len pousmiala a pomyslela si..."ach jo, môj muž drahšie na bicykel aj do bazéna nosí :-) ...naozaj môžem potvrdiť, že pre väčšinu ľudí je nepredstaviteľné dať za hodinky viac ako 200 Eur, aj keď v rámci "osvety" som už nakazil viacero ľudí, ktorí si kúpili hodinky aj za 900 Eur :-)a zamýšľam sa nad tým či ma majú za to radi :-)
Papaya Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 Jsou to fejky? Podle me ano. Neco jsem poguglil a tyhle se mi teda moc nezdaji.
rooosta Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 Jsou to fejky? Podle me ano. Neco jsem poguglil a tyhle se mi teda moc nezdaji. ....z nočnej smeny
flyte Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 Lepsie a krajsie by som poskladal doma v garazi hrdzavym srobovakom a tupou pilkou.
Papaya Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 Díky za potvrzení.Prostě k týpkovi, co se s nimi prsí, mi nějak neseděly.
Kluk jako buk Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 Člověk nejdřív vidí jen popisek a čeká všechno, jen ne tohle. Hned mám veselejší den.
Arathorn Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 Tak s tým sa stretávam aj ja, že ľudia okolo mňa si myslia, že som chorý keď som dal za hodinky 600euro, oni by nedali ani 100. A ešte k tomu, že na čo preboha mám 6 hodiniek (ako keby to bolo veľa ). Na to funguje jednoduchá odpoveď (najmä pre ženy): "Keď môže mať žena 10 kabeliek a x párov topánok, tak to ani nie je tak veľa"
slice Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 taky tak. obecne sa hodinky ako šperk alebo náramok pozdáva hocikomu. ale vysoliť za ne viac než tretinu, celú alebo dokonca dve výplaty, považujú za šialenstvo alebo márnotratnosť. medzi mojimi kámošmi sú len dvaja, ktorí hodinky považujú za časť osobnosti a napr. pravidlo hodinky v hodnote mesačného platu sa im nezdá prehnané..
Bob Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 Tak s tým sa stretávam aj ja, že ľudia okolo mňa si myslia, že som chorý keď som dal za hodinky 600euro, oni by nedali ani 100. A ešte k tomu, že na čo preboha mám 6 hodiniek (ako keby to bolo veľa ). Na to funguje jednoduchá odpoveď (najmä pre ženy): "Keď môže mať žena 10 kabeliek a x párov topánok, tak to ani nie je tak veľa" Jo kdyby mela Petra 10 kabelek, to by bylo hej
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.