Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Odesláno

Precital som poslednych par stran. To vlakno o odhalenych fejkaroch sa zlucilo s virtualnou hospodou ?

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Já to nechápu. Jaký je rozdíl mezi ocelí 316L a 316L, mezi safírem a safírem, mezi keramikou a keramikou? Můžeš tedy být konkrétní u dvou modelů hodinek?

Je vidět, že o tom víš prd. Rolex nepoužívá 316l..

Homáže mi dávají smysl maximálně u modelú, které se už dlouho nevyrábí a cachtat se s vintážním originálem by bylo prostě škoda.

Odesláno

Precital som poslednych par stran. To vlakno o odhalenych fejkaroch sa zlucilo s virtualnou hospodou ?

Ono totiž už není co odhalovat, protože před pár stránkami vyplynulo, že všechno s výjimkou origo Rolexů jsou vlastně fejky

Odesláno

Aha. No, mně je to fuk, noste si co chcete. Málokterá značka ze zde uznávaných má v tomto ohledu čisté svědomí. Vlastně mě napadá jediná: Rolex. A jsme zase u toho :D

Odesláno

Já to nechápu. Jaký je rozdíl mezi ocelí 316L a 316L, mezi safírem a safírem, mezi keramikou a keramikou? Můžeš tedy být konkrétní u dvou modelů hodinek?

Financ psal o technologii, nikoli o materiálu. Sám jsi někde psal, že tě Steinu hranama řežou. Mně byl třeba nepohodlný tah na GMT a korunka mi přišla strašně hrubá. AR taky u Steinu moc neuměj, oproti B je to propastný rozdíl.

Odesláno

třeba konkrétně safír, je rozdíl jestli máš "čočku", nebo sklo stejně silný. Je rozdíl jestli lisuješ, nebo obrábíš, ve které fázi výroby se leští....

Když dva dělají totéž, není to totéž

Odesláno

SCIFI má pravdu, Steinhart jsou fejky. Tak jsem je hodil do krabičky a dneska si koupil tyto designově neotřelé originály s krokodýlem. Do štatlu jak dělaný :-)

Parádní kousek

Odesláno

Tohle nemá cenu. Oni proste potřebují slyšet jaky jsou borci a my blbci co ztrácíme za origo. Nakonec z nich vypadne ze to jen ukazuje čas kdy jít na oběd. Tak proc zato dávat kilo.

Odesláno

Co to tady zase resite za blbosti? Uz tu je o tom par dobrych vlaken. Kazdy vi ze value for money je u Steinu skoro neprekonatelna a kazdy vi, ze jejich klicovy modely jsou ctrl c na rolex. Suby jsou lety piplany a k naprosty dokonalosti dovedeny model, ale za cenu s nulou navic, tak naco ty diskuze.

Odesláno

Oni proste potřebují slyšet jaky jsou borci a my blbci co ztrácíme za origo. Nakonec z nich vypadne ze to jen ukazuje čas kdy jít na oběd. Tak

Scifi bez urazky ale vypada to ze sa ta zmocnil nahly zachvat paranoie. Kasli sa tych "oni", nalej si nieco dobre a zacni sa zaoberat niecim inym :)
Odesláno

Nevím kdo tu co řeší.. Bylo to vlákno o odhalených fejkařích, které se zvrhlo v házení všech ostatních hodinek než origo Rolex do fejkařské žumpy.

Až tady jsem pochopil, že i když má někdo origo hodinky se značkou korunky za více peněz a já teď origo hodinky se značkou krokodýla za méně peněz, tak oba máme origo. Já jsem navíc poučený a už nebudu nosit fejkštajny :-)

Odesláno

Sem netušil, co ten můj neútočný dotaz vyvolá za debatu. Steinhart to tady schytává za to, že sám používá jeden z nejkopírovanějších designů hodinek na světě. Sám si Steiny asi nikdy nekoupím, ale tohle mě prostě irituje. A navíc to pouzdro vůbec RLX nekopíruje. Kdyby vám to pouzdro někdo ukázal samotný, tak nemáte šanci poznat, že má jít o homage Subů...

Odesláno

kluci z oboch taborov, to co vy tu riesite su kokotiny :lol2: Ked raz mam na rolby tak si ich kupim bo mi urobia radost. Ked na ne raz nemam (a ze tam je kurevsky velky cenovy rozdiel) a paci sa mi podobny dizajn tak si kupim stajny. No a co?

Ale zase keby mi tu nejaky sulin preto nadaval do parazitov tak by ma to asi tiez vytocilo...

Odesláno

@janko: Prakticky máš recht, ale právě vo tom to je - řeší se tu kktiny, ale aspoň je co číst. Kdo má na R většinou pohrdá S (řikejme mu magor A), kdo má "jen" na S (codename magor B ), nechápe proč ho A obviňuje z čehokoliv, z čeho ho A obviňuje kvůli nošení S. Přece má origo - má, ale... ALE. Přitom 90% populace by nedalo prachy za hodinky ani v hodnotě těch S. Takže se tu vlastně bavíme (mě to teda baví) mezi sebou, kdokoliv mim fórum by nás nazval magory a měl by vlastně pravdu :D Je to úsměvné.

Co je škoda je fakt, že oba tábory nejsou schopni svorně říct - nosme na co máme budget, koule a chuť. Vše ostatní je v podstatě jen debata nikam nevedoucí, plodíci další konfrontace a rozepře. Neverending story. Dycky tu byla, dycky tu bude. Jak Sparta a Slávka. A přitom de v podstatě vohovno (sry, hodinky) ; IMO :) Ale kdo mi šáhne na Spartu... !!!

Odesláno

OK, mám Suby a zároveň i Oceany a PO. Nosím je v cyklu po týdnu a necítím problém. Jsem snad divný, zvláštní, úchylný? Jsou to z mého pohledu všechno krásné mechaniky, cenu neřeším, nosím je kvůli sobě...

Návštěvník Jagman
Odesláno

Edas naprosto normalní! Ty stajny prave suby vubec nepripominaj uz velikostí bejt 40mm rad si je do komba k Subum koupim :)

Odesláno

Suhlasim s dovetkom, ze takto to tu nebyvalo.. Kedysi tu fungovala akasi slusnost a solidarita. Dnes uz az prilis casto nie...

@janko: Prakticky máš recht, ale právě vo tom to je - řeší se tu kktiny, ale aspoň je co číst. Kdo má na R většinou pohrdá S (řikejme mu magor A), kdo má "jen" na S (codename magor B ), nechápe proč ho A obviňuje z čehokoliv, z čeho ho A obviňuje kvůli nošení S. Přece má origo - má, ale... ALE. Přitom 90% populace by nedalo prachy za hodinky ani v hodnotě těch S. Takže se tu vlastně bavíme (mě to teda baví) mezi sebou, kdokoliv mim fórum by nás nazval magory a měl by vlastně pravdu :D Je to úsměvné.

Co je škoda je fakt, že oba tábory nejsou schopni svorně říct - nosme na co máme budget, koule a chuť. Vše ostatní je v podstatě jen debata nikam nevedoucí, plodíci další konfrontace a rozepře. Neverending story. Dycky tu byla, dycky tu bude. Jak Sparta a Slávka. A přitom de v podstatě vohovno (sry, hodinky) ; IMO :) Ale kdo mi šáhne na Spartu... !!!

Odesláno

@ Jag: na ruce je to rozdíl, proti subům jsou Steiny kladiva  :D a pocitově - je to úplně něco jinýho. A jak jsem psal, nosím je pro sebe...

@ Maxel: uvedeno výše. Možná o blbé 2mm větší pouzdro, ale pocitově jiné hodinky na ruce. Proto nevidím variantu k Subům jiné, 40mm hodinky. Steiny díky své rozdílné velikosti, "nenahrazují" Rolexy, jsou to prostě jiné hodinky.

Manželce jsem postupně  "naordinoval" Zodiacy, Monstra, Riki Watanabe, ale stejně má nejraději Sandozy, které na 2 metry od Subů člověk neznalý nerozezná. Je v nich ještě ETA, chodí do 5 vteřin za týden - přesněji než Rolexy. Mám se za sebe nebo za manželku stydět?

Btw: byla to manželka, která mi rozmluvila prodej PO... :D

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...