Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Peťo, stihl jsem jen ty deepsea, přes datum je bohužel ručička, na jiné fotce bylo vidět, jak je datum šejdrem. Všechny jeho fotky měly, zřejmě záměrně, dost mizernou kvalitu, tady je ještě vidět dost nepovedený uchycení tahu a jeho (ne)návaznost na pouzdro.

post-14887-0-40479200-1380611688_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mam ty jeho rolady, becka a tusim ze i ty deep sea doma na compu - koukal jsem na EXIF data, vse to bylo foceno nejakym HTC z roku 2010. vecer muzu poslat (komukovil, kdo si o to rekne) vsechny fotky. nechci sem proaktivne postovat fiky...

Peťo, taky prosím. Děkuji 

Odkaz ke komentáři

A AP diver taky?

Na ty AP jsem se vcera taky ptal,ale bez odezvy.Ale asi je zbytecny cekat neco jinyho,kdyz Rolby i Becka jsou fejky...hlavne ze se tady v nejakym(mozna v tomhle)vlakne kasal,ze kdyz on obchodoval s hodinkama,on(nekdo tady..)jeste tahal kacera..to teda potes koste,asi toho vypustil do sveta vic,kdyz ma koule na tohle..

Odkaz ke komentáři

Dle finance na AP neseděly indexy, já už jsem ale jejich fotku nestihl, fotka subů, na které lastam poznal fake, byla hodně nekvalitní, dle mě tam hlavně neseděl font na luntě, a na Chronomatech bylo špatně snad všechno, rozmístění písma a znaku na ciferníku, datum, font...

Odkaz ke komentáři

Dle finance na AP neseděly indexy, já už jsem ale jejich fotku nestihl, fotka subů, na které lastam poznal fake, byla hodně nekvalitní, dle mě tam hlavně neseděl font na luntě, a na Chronomatech bylo špatně snad všechno, rozmístění písma a znaku na ciferníku, datum, font...

Mirku, font na lunete - myslis tu tricitku? Nebo neco na napisu original gas escape valve?

Odkaz ke komentáři

Myslel jsem font na lunetě Submarinerů, tohle je jiná fotka, ikdyž máš pravdu, že ta třicítka je divná...nápis escape valve si vzhledem ke kvalitě fotky netroufám soudit

A jelikož se tohle vlákno jmenuje "Jak se tváří odhalení fejkaři", mohl by nám kupec poslat svou fotku z dnešního rána :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

No, odpověď na tuto otázku už známe... nejdříve zmizí fotky, poté se objeví vševysvětlující tvrzení (větší blbost jsem nečetl..., tím spíše je tvrzení narušeno faktem, že autor fotky smazal) a následně fejkař kupec zmizí jako prd ve větru. A tak to má být. Je dobře, že tady už není a nikomu chybět nebude.

Odkaz ke komentáři

Přesně, jak píše Kristian. Je mi z toho taky těžko, protože se na něj přišlo až po dvou letech. A Bůh ví, jak by to dopadlo, jestli opravdu nebyl skutečný záměr to prodávat. Nevím, těžko soudit, ale teď je otázka, kolik takových lidí tu ještě je, když to někomu prochází dva roky? Jak vidno, když se tu řešili oplétačky kolem Paviliona a výše příspěvků, tak je asi skutečně jedno, jak je to omezeno, protože, aby někdo někoho(celé forum) vodil za nos takovou dobu, mluví samo za sebe.

No je to dost smutné zjištění.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...