Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Díky...však kdybyste u toho byli řvali by jste smíchy. On fakt věřil že mu ty časy žeru

Kvůli tomu je taky ti fejkaři obvykle nosí. Spoléhají na to, že lidi znají značku, ale nevědí, jak mají takové hodinky vypadat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Dnes lidl mezi Strašnicemi a Nuslemi.... tak pětatřicátník a v hlavní roli BfB s turbem.

Dlouho jsem si je prohlížel, až si toho všiml a tak říkám nádherné hodinky. On : jo jo díky. 

Já : mohu se optat co jsou zač ?

Podíval se na ně a : Breitling

Já : krásné....nezlobte se že jsem tak drzý, ale opravdu mě uchvátili, v jaké cenové relaci se asi pohybují ?

Změřil si mě : to je mimo Vás, jsou to Švýcary.

Já : aha tak se nezlobte.

On : se podíval na moje časy

Já : ty nestojí za pohled, to je jen Edox. Naschle

Smál sem se jak blbec, a je mu to došlo až snad po minutě

Koukal jak když ho načapáte u souseda na třešních

karma! takhle krasne a slusne setrit se nepodari kazdy den!

Odkaz ke komentáři

Kvůli tomu je taky ti fejkaři obvykle nosí. Spoléhají na to, že lidi znají značku, ale nevědí, jak mají takové hodinky vypadat. 

JJ :lol2:, a určitě nepočítají s tím, že pak někdy potkají na ulici týpka, co má na ruce hodinky v hodnotě zánovního automobilu nižší střední třídy :lol2:, který je s úsměvem donutí se zastydět... a to je holt život fejkařův a úděl chronomagorův :clap: 

Odkaz ke komentáři

...který je s úsměvem donutí se zastydět...

Pochybuju, že se zastyděl. U člověka, kterej je dobrovolně ochoten nosit turbofejky brajtlí, se nedá čekat, že by kdykoli slyšel o edoxu, nebo že by pochopil že si z něj dotyčnej dělá p*del. Nejspíš to sloužilo jen k jeho ujištění, že má tak dokonalou "repliku", že to opravdu nikdo nepozná...A nebo prostě nezná ani breitling, koupil si první hodinky na tržnici, když mu ve starejch došla baterka, a značky či fejky neřeší vůbec. 

Odkaz ke komentáři

relativ, Zmizík

pokusím se vysvětlit

já měl svoje pracovní Edox Big Date C1 100007 ( pravé, originál atd.) On BfB fake, dle mého si to až moc 

dobře uvědomil, jinak by tak nekoukal ( možná můj pocit ). Každopádně celá ta situace mi přišla komická.

On mě utvrdí v tom jak na jeho (fake) švýcary finačně ani nedosáhnu, a přitom mi kouká na ruku na

které jsou origo švýcary.

Možná jsem jednodušší, ale prostě mi to přišlo velmi vtipné.

Podotýkám byl jsem v pracovním, což ho možná zmátlo  

Odkaz ke komentáři

relativ, Zmizík

pokusím se vysvětlit

já měl svoje pracovní Edox Big Date C1 100007 ( pravé, originál atd.) On BfB fake, dle mého si to až moc 

dobře uvědomil, jinak by tak nekoukal ( možná můj pocit ). Každopádně celá ta situace mi přišla komická.

On mě utvrdí v tom jak na jeho (fake) švýcary finačně ani nedosáhnu, a přitom mi kouká na ruku na

které jsou origo švýcary.

Možná jsem jednodušší, ale prostě mi to přišlo velmi vtipné.

Podotýkám byl jsem v pracovním, což ho možná zmátlo  

Ak je Tvoj pracovný oblek ten v avatare, tak to ho mohlo na chvíľu zmiasť ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Chalani okolo 22r. Bčka Navitimery, AP, všetko pravidelní hostia . Tvári sa to každý jeden ako poloboh, ale tému hodiniek ani neotváram . V takomto veku vsádzajú na MI to chápem . . čo už :-(

Tak bacha, aby k vám nepřišel Stig nebo Volfda,....  i když tomu už je 23  :lol2:  a neházel jsi je do jednoho pytle  :cigar:

Odkaz ke komentáři

Pochybuju, že se zastyděl. U člověka, kterej je dobrovolně ochoten nosit turbofejky brajtlí, se nedá čekat, že by kdykoli slyšel o edoxu, nebo že by pochopil že si z něj dotyčnej dělá p*del. Nejspíš to sloužilo jen k jeho ujištění, že má tak dokonalou "repliku", že to opravdu nikdo nepozná...A nebo prostě nezná ani breitling, koupil si první hodinky na tržnici, když mu ve starejch došla baterka, a značky či fejky neřeší vůbec. 

Pred par mesiacmi som znacku Edox nepoznal, takze tazko posudit, ale byt na mieste toho fejkara ja, po takomto rozhovore by som si to urcite vygooglil a hanbil sa az potom. Ale varianta s uistenim o dokonalosti "repliky" ma tiez napadla.

Odkaz ke komentáři

Znamy (mlady potetovany svalnaty majitel restauracie, ale inteligentny v pohode chalan). Na ruke masivne hubloty so skakajucou rucickou, tak vravim "fajn hodinky ,ale je to fake". On vyvalil oci a ze "fiha, ako vies, si prvy kto to zistil". A potom mi vysvetloval, ze jemu sa tie hodinky skratka pacia. O Hublote v podstate nic nevedel ani nevidel ziadny dovod na co si kupovat original za tazke prachy. Bral to ako modny doplnok a nijako nevedel pochopit ze naco by si kupoval original, ze aj tak to nikto nepozna a nikto neriesi, ze ja som volaky znalec asi a ze takeho este nestretol.

Odkaz ke komentáři

Znamy (mlady potetovany svalnaty majitel restauracie, ale inteligentny v pohode chalan). Na ruke masivne hubloty so skakajucou rucickou, tak vravim "fajn hodinky ,ale je to fake". On vyvalil oci a ze "fiha, ako vies, si prvy kto to zistil". A potom mi vysvetloval, ze jemu sa tie hodinky skratka pacia. O Hublote v podstate nic nevedel ani nevidel ziadny dovod na co si kupovat original za tazke prachy. Bral to ako modny doplnok a nijako nevedel pochopit ze naco by si kupoval original, ze aj tak to nikto nepozna a nikto neriesi, ze ja som volaky znalec asi a ze takeho este nestretol.

Ivane,nechci se tvyho kamose dotknout,opravdu ne,ale uz jenom dle toho,jak si ho popisoval(potetovanej,mladej,narachlej a podnika...)bych mu todle moc nezral,takovych par borcu znam a vetsina z nich si akorat honi triko a spolehaj na to,ze by si nikdo nedovolil zpochybnovat autenticitu jejich hodinek,stalo se mi to nedavno taky,borec se tvaril hrozne drsne a do krve by se hadal,ze ma original...treba je kamos svetla vyjimka,ale presne na tydle typky mi ty fejky pasujou...jednoduse neverim,ze si vetsina tehle pozeru neni vedoma toho,co nosej,oni si na tom totiz dost casto zakladaj a je to jediny,na cem stavej...ale jak rikam,treba se pletu...

Odkaz ke komentáři

Kolikrát jsem už tohle slyšel. A nikdy to nebyla pravda. Každý (99,9%), kdo si kupuje fejk, ví, že si kupuje fejk.

Ale jasne ze vedel ze si kupuje fejk. Ale vobec mu to nevadilo, ze jemu sa tie hodinky skratka lubia a je mu jedno ze to je fejk nejakeho Hublotu ci coho.
Odkaz ke komentáři

Ale jasne ze vedel ze si kupuje fejk. Ale vobec mu to nevadilo, ze jemu sa tie hodinky skratka lubia a je mu jedno ze to je fejk nejakeho Hublotu ci coho.

Je divný, že si lidé, co tohle tvrdí, kupují hodinky "co se jim líbí"  na tržnicích a ne v obchodě.  :cheers:

Odkaz ke komentáři

Je divný, že si lidé, co tohle tvrdí, kupují hodinky "co se jim líbí" na tržnicích a ne v obchodě. :cheers:

Asi tak,kecy v kleci..furt dokola stejny zvasty,je zvlastni,ze takovej xindl neuvidis na ruce normalne vyhlizejiciho borce,ale prevazne na takovych klaunech..asi nahoda.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...