Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Ty jo, fejkujou se třeba Hamiltony? Občas si říkám, že tam by fejk nikdo nečekal, takže právě tam by byl hůře odhalitelný :)

Už jsem viděl x- coptery v chronu v baterce, tak bych dával bacha.

Odesláno

Jeden můj známý, se kterým se už pár let naštěstí nestýkám si z dovolené v Turecku dovezl asi patery fejky. Pamatuji se, že tam byly jedny pateky, jedny vacherony, nějaký pokus o carery v chronu a oranžové PO, ve kterých měla být údajně nějaká eta. Hrdě je nosil a poctivě střídal, vzhledem k tomu, ze dělal u Partners, honil s nimi vodu u klientů. Když to shrnu, byl to naprosto ideální prototyp fejkaře. Navrch huj... A i jako člověk si hrál na něco, co nebyl ani náhodou... Prostě lidskej odpad.

Odesláno

Jeden můj známý, se kterým se už pár let naštěstí nestýkám si z dovolené v Turecku dovezl asi patery fejky. Pamatuji se, že tam byly jedny pateky, jedny vacherony, nějaký pokus o carery v chronu a oranžové PO, ve kterých měla být údajně nějaká eta. Hrdě je nosil a poctivě střídal, vzhledem k tomu, ze dělal u Partners, honil s nimi vodu u klientů. Když to shrnu, byl to naprosto ideální prototyp fejkaře. Navrch huj... A i jako člověk si hrál na něco, co nebyl ani náhodou... Prostě lidskej odpad.

Perfektný príbeh so skvelou gradáciou. V polovici som mal husiu kožu, že ako to dopadne. Ešte teraz mám tep tak 180.

Odesláno

Perfektný príbeh so skvelou gradáciou. V polovici som mal husiu kožu, že ako to dopadne. Ešte teraz mám tep tak 180.

pry je to na motivy skutecne udalosti ale kdo vi
Odesláno

Tak určitě lepší ošoupaný Citizeny, než BfB s turbem :)

Tak právě BfB s turbem semtam vídám na jednom rozumbradovi. Chlápek v předdůchodovým věku. Nějakej stavební dozor nebo co. Než jsem si všiml, co má na ruce, tak jsem chvilku bral jeho připomínky vážně...

Odesláno

Fejky jsou vubec casta zalezitost u bankovnich poradcu typu Partners. Ikdyz tenhle nesvar uz asi pronikl i do "serioznejsich" vod, protoze minuly tyden mel na ruce "muj" bankovni poradce v Erste dle me fejk A.Lange&Sohne - nejsem nejaky znalec ale bylo to celkem pruhledne, takovy ten klasicky cinsky tourbillon. Nemel jsem to srdce se ho na ne zeptat, ale pokud je bude mit i priste, asi mi to neda.

Odesláno

Ono zrovna u Lange fejků se nemusí jednat o nějakýho idiota, protože 95% lidí o nějakým Langovi v životě neslyšelo a třeba je od někoho dostal nebo si je náhodně koupil u stánku, protože to má průhled na kolečka, aniž by věděl, že nosí dost očividnej fejk. Valná většina lidí to prostě neřeší...

Ovšem jestli to byl toubillon a ne jenom průhled na setrvačku, tak měl třeba originály:).

Odesláno

Osobně na metr mám problém vyjma proflaknutých modelů poznat co má dotyčný za hodinky, jak to děláte?

Úplně stejně, jen to množství "profláknutých" je větší :D

Odesláno

Ok, tomu po dvou letech tady rozumím. Ale i když poznám model hodinek tak poznat fík nejsem schopný. No a brát obchodního partnera přes stůl za ruku s výmluvou že mu chci čumět na hodinky . . . to nedávám.

Doufám ale že to není další chronomagorostádium. Se totiž ostychám brát do ruky i hodinky chronomagora někde na pokecu, spíš mi je musí vnutit na podívanou :)

Odesláno

Přátelé, když se oživilo tohle vlákno, musím se s vámi podělit o rozuzlení letní historky o mém synovci a jeho fejkových Omegách. O Vánocích nás navštívil a jak mě viděl, hned spustil:

"Strejdo, představ si, co se mi stalo! Byl jsem nedávno zapařit v jednom nočním podniku ve Varech. Vedle u stolu seděl týpek se stejnejma Omegama, jako mám já. Akorát, že ty jeho byly originál. Po chvíli ke mě přišel a ptal se mě, proč nosím fejky. Já se ho ptal, jak to poznal a on, že prej hodinky jsou jeho koníček a chodí na hodinkářský fóum jako ty, strejdo. A pak mi ještě řekl to, co jsi mi říkal ty v létě. Že kdybych si koupil za tu cenu originál Casio, udělal bych mnohem líp a hlavně bych nebyl u druhejch za vola. Hele, strejdo, od tý doby jsem ty fejky už na ruku nedal a nikdy nedám. Úplně se mi zhnusily." 

Takže pánové, kdo je tu z K. Varů a chodí do podniku jménem - nevím přesně. Nějak jako BAMBOOCIA, nebo tak nějak. Díky! Podařilo se vám převychovat jednoho fejkonoše na slušného člověka. Je mi sice líto, že jsem to nebyl já, ale co už. Hlavní je efekt. Takže, díky, kolego !!!  :clap: :thumbsup_anim:   :clap:

Bamboocha je dobrá!  :clap:    Já to nebyl, ale asi tuším o koho jde ( ten převychovatel)  :lol2:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...